- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybee21
senior tag
Most települ az Amber a vodás 720-ra. Délután 4.30 körül még nem engedte, most már igen. Elég sokáig tart...
Vélemény még nincs, majd később. -
Tybee21
senior tag
válasz
Napfénysüti #2045 üzenetére
Ez érdekes, a vodás amber, reggel még Coming soon volt... de rákeresve még mindig nem dobja fel a frissítést, pedig wifiről vagyok...
-
Tybee21
senior tag
válasz
kaloczidev #2023 üzenetére
Ez durva...
-
Tybee21
senior tag
Azt hiszem szeptember végéig már nem jön meg a vodás hivatalos frissítés!
-
Tybee21
senior tag
Szabad hely most a telón 1,3 Gb, le akartam tölteni egy játékot ahogy a marketbe beléptem méretet 78 Mb-nak írja ki, mégsem engedi telepíteni, hogy kevés a szabad hely!
Akkor most hogy van ez? Azóta már volt újra indítva is a telefon, hátha megoldja a bajt! -
Tybee21
senior tag
válasz
Vassili_Zait #1869 üzenetére
Sötétben én egyébként sem várnám el a tuti minőséget, arra még néha egy alap fényképező sem képes, nemhogy egy telefon!
-
Tybee21
senior tag
válasz
trassher #1776 üzenetére
Ez egyszerűen hihetetlen számomra, amióta 2G az adatátvitel, azóta 3 nap az üzemidő, de azért a 3. nap végén már elég kevés van rajta. Folyamatos wifi, néhány telefon (kb. napi 15-20 perc), és olvasok rajta napi fél-1 órát. Jah, és a szobában szoktunk csevegni egy komámmal, lehet az is eszegeti azért az akksit.
-
Tybee21
senior tag
Remélem, most, hogy a Nokia a Microsofté azért megindulnak a dolgok, és nem kell minden várt frissítésre annyit várni.
-
Tybee21
senior tag
válasz
Pinyo16689 #1734 üzenetére
Nálam volt ilyen, nem duplán, hanem a képek egy rész 4x jelent meg, én SD-re mentem őket, és úgy oldottam meg, hogy lemásoltam az SD tartalmát, majd formáztam a kártyát a telefonnal és vissza, azóta nem volt ilyen... nem valami stílusos, de működött!
-
Tybee21
senior tag
válasz
batai15 #1699 üzenetére
Nem fontos, csak interneten néztem róla videót, és megtetszett.
(#1703) Napfénysüti - Igen, nekem is tökéletes így a telefon, ahogy van, de olvastam valahol egy cikket, ahol nagyon dicsérték a frissítést, és az egyébként is gyors telefon még jobban optimalizálva lesz általa!
(#1700) Pinyo16689 - én is reménykedek még, hogy azért megkapjuk a dupla kattintást is, csak lehet nem az amberrel, hanem az azutánival
Kár, hogy az op. rendszer fejlesztései ilyen lassúcska. -
Tybee21
senior tag
válasz
Pinyo16689 #1696 üzenetére
Én is így vagyok vele, majd jön, amit legjobban vártam, a dublabökéssel képernyő ébresztést, úgy sem kapjuk meg
-
Tybee21
senior tag
válasz
Pinyo16689 #1691 üzenetére
Szerintem ez a szolgáltatók hibája, a függetlenek már kapják/ták, ha jól tudom...
-
Tybee21
senior tag
válasz
Napfénysüti #1689 üzenetére
Egyenlőre nem tudok mit mondani, mert azóta csak wifi-vel használtam...
-
Tybee21
senior tag
Látom itt, hogy vannak akik milyen hosszú üzemidőket érnek el, nem vagyok benne biztos, de gyanús, hogy így, hogy átállítottam a kapcsolatot 3G-ről 2G-re, nálam is meghosszabbodik. 2 naponta mindig kellett tölteni, de most még olyan nagy volt a töltöttség 2 napnál tegnap este, hogy úgy döntöttem nem töltöm. Majd ma kiderül, hogy mi történik, egyébként használat nem változott.
-
Tybee21
senior tag
A telefon memóriájára megoldás, tényleg. Szóval eddig nem ezt ajánlottam, de a minap a webes felületen keresztül feltelepítettem a Lumia storage check beta nevü programot, lehet hogy a telefonról market place-ről is el lehet érni, lényeg: mivel a webes telepítésnél percek kellenek a dologhoz, el is felejtettem, és meg sem néztem. Most rátaláltam, és működik, volt 1,3 Gb egyéb mappában, amitől megszabadított, nem beszélve arról, hogy van 1 bugyuta app, ami csak fent maradt a telefonon és látom 200 Mb feletti tárterületet rabol, pedig tényleg nagyon gagyi kis játék, ezt is meg tudjátok vele nézni melyik app mennyi mb-ot foglal, szóval érdemes feltenni, és sokat segít akinek ezzel problémája van!
-
Tybee21
senior tag
Hát igen, a baj az, hogy nálam többször is frissült a Nokia tárhely - valami ilyesmi volt a neve magyarul frissítés közben - és azóta nem lehet szabad helyet csinálni... most nálam majd 3 Gb az egyéb mappa, ha az eltünne...
nicu71 - Jól értem, hogy te feltetted a frissítést? Milyen?
(#1609) trassher - Mi Horvátországban próbáltuk ki a navigációt és a Lumia volt, hogy jobban teljesített, mint egy NavOn-os navigáció. Én meg voltam vele teljesen elégedve!
-
Tybee21
senior tag
válasz
real777 #1540 üzenetére
Nekem tárhely felszabadításra nagyon jól bevált a Shrink Storage nevű program, persze ha sok minden van feltelepítve akkor ez sem használ... de nekem kb. 1 Gb-ot nyert.
(#1541) meszipeti - nekem is előfordult 1-2 alkalommal, ha nagyon vékony a zseb belső anyaga, hogy valahogy megbirizgálta a telefont a combom, de ez lehet, hogy nem hiba, hanem feature... combbal is irányítható telefon!
-
Tybee21
senior tag
válasz
Vizes Tomi #1275 üzenetére
Amikor nálam nagyon elment a térerő, akkor le volt tiltva a telefon...
-
Tybee21
senior tag
válasz
Napfénysüti #1270 üzenetére
Ez csak a WP sajátja, a 610-es is csinálta már...
-
Tybee21
senior tag
válasz
pork.gergo #1250 üzenetére
Hát ez érdekes probléma... én is megpróbálnék egy hard resetet, majd ha nem segít, szervizbe vele
-
Tybee21
senior tag
válasz
oliwire #1186 üzenetére
Ízlések és pofonok, én megpróbáltam egy HTC Desire X-en a droidot, nem jött be, ugyanúgy, mint 1,5 éve Galaxy Ace-n sem jött be, azt hiszem többet nem erőlködök vele, a WP nekem való. Megbízható, gyors stabil, lehet nem lehet mókolni a rendszerrel, de amúgy sem sok időm van az ilyesmire, szóval...
-
Tybee21
senior tag
válasz
Vassili_Zait #1171 üzenetére
Rájöttem, csak idő kellett hozzá!
Mondjuk melóztam közben, nem volt sok időm ezen agyalni.
-
Tybee21
senior tag
Megviccelt ma a lumia, nem értettem miért nem csörög, pedig hangerő volt rajta, már restartot is hajtottam végre, mégis csak rezegni volt hajlandó, erre csak-csak belépek a beállításokba, hát valamikor eltoltam a csengetés csúszkád, de hogy mikor lehetett, nem emlékszem, de megszivatott, attól féltem valami komoly baja van
-
Tybee21
senior tag
válasz
Napfénysüti #1118 üzenetére
Csodaszép kijelzője van, szerintem...
-
Tybee21
senior tag
Ma reggel töltés után (2 nap után töltöttem, este 30%-on volt) újraindítottam a rendszert. Durva gyorsulást tapasztaltam utána. Egyébként is gyors-stabil rendszernek ismerem a WP-t, fagyás talán soha nem volt, de most valamiért a reset után megtáltosodott.
-
Tybee21
senior tag
válasz
Pinyo16689 #1090 üzenetére
Próbálnál droidot, no ott előfordul fagyás
-
Tybee21
senior tag
-
Tybee21
senior tag
Azért én nem kezdenék neki szétszedni a telót, még ha nem lenne garanciás akkor sem. Egyszer szedtem szét anno a SE k750-em, de akkor is sikerült letörni a kameranyitó érzékelőjét, na onnantól kezdve nem fotóztam, és gyorba eladtam.
Ajánljatok már nekem játékokat, kizárólag ingyenesek érdekelnek! -
Tybee21
senior tag
válasz
saiyajin #1048 üzenetére
Én is így gondolom, végül is ez egy közepesen tartós fogyasztási eszköz (lenne...) szóval érdemes vigyázni rá.
Egy komámmal épp beszéltük, ő 820 tulaj, hogy vajon ebből 4 év múlva is telefon lesz majd!?
Mi történik, ha mondjuk én szeretném cserélni az akksit, vajon az lehetséges? -
Tybee21
senior tag
A melegedős HTC helyett, most már 720-al\ról írok.
Képernyővédőfólia kell rá? Mert néztem, hogy gorilla Glass, de az elegendő? Eddig az összes telómon volt. -
Tybee21
senior tag
Sziasztok!
Van valami típushibája a 720-nak? Sokáig használtam L610-et, szóval a rendszert ismerem. Az 512 ram mennyire kevés, érződik, hogy meg-meg döccen mondjuk netezésnél?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Hardcore pizza és kenyér topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest