- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #1782 üzenetére
Nálam 1 mail fiók, wifi csak akkor megy ha nem vagyok gépközelben, semmi fbchat, viber, stb csak ha nem vagyok szintén gépnél. Ma is több mint 1 óra beszélgetési időm van már, baszogtatom a store-t mert rendes ébresztőt keresek, fogorvosnál míg kint ültem végig ment a Dredd vs Zombies és most fogom majd tölteni pedig most esett 30% alá. Jó nekem is van mikor 1 nap alatt KO mert annyit buzerálom de nem ez a szokványos hanem a 2,5 - 3 nap.
-
trassher
addikt
válasz
Partyface007 #1775 üzenetére
-
trassher
addikt
válasz
Napfénysüti #1607 üzenetére
Én csak itthon próbáltam még országon belül, erős 90%-os. A legzavaróbb, hogy rendre elnézi a házszámokat.
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #1518 üzenetére
Az milyen már hogy csak szifonosok kapnak okostelefont cserekészüléknek? Mondjuk tudom hogy ők külön faj de akkor is
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #1500 üzenetére
Nekem ezzel sosem volt gondom. Mindent appot tudtam, hogy hanyadik oldalon van, egyből megtaláltam amit kerestem
-
trassher
addikt
Androidnál ilyen nem volt, volt vagy 7 oldalnyi app felrakva és ott is elboldogultam ilyen okosságok nélkül.
Ami kellett azt kiraktam start-ra, annál kevesebbet kell eggyel jobbra bóklásszam -
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #1493 üzenetére
És ezt valahogy nem lehet megkerülni? Számomra nagyon zavaró és elég ocsmány is. Tegnap jött elő először, akkor töröltem egy appot és visszaállt magától de ma már ez nem jött be.
Szerk.: Jelenleg csak 24 app van fenn, ahhoz meg elég buta ez az elrendezés szerintem.
-
trassher
addikt
Megjelent a "betűs" elrendezés nálam is a menüben. Azt írtátok, hogy HR segít csak a dolgon. A kérdésem az lenne hogy HR után hogy történik az appok visszatelepítése? Biztonsági mentés alapján visszarakja őket vagy csak egy listát kapok és az alapján tudom egyesével visszatelepítgetni a dolgaimat?
-
trassher
addikt
Neked eddig egyszer fagyott érthetetlen okból. Tegnap előtt kimentem haverral dumálni. Előtte fél perccel néztem meg az időt telefonon majd kint havernak adtam oda hogy nézze meg mert kíváncsi volt rá. (hox tulaj) Kézbe vette és már csak szürke képernyőt kapott
-
trassher
addikt
Használ valaki autós tartót és ha igen milyet? Elég sokat ülök kocsiban így jó lenne egy stabil tartó a telefonnak. Ezt most találtam de ha itthon lehet kapni hasonlót akkor nem rendelgetnék feleslegesen.
-
trassher
addikt
+1 a feketére. A sárgát személy szerint elő se merném venni ha hívnak
Én is gondolkodtam 8X-en de nekem annyit nem ért meg. Expansys-ról 78.000 szállítással, vodánál pedig megvettem 59.990-ért a 720-ast 500 mega nettel flottában. Persze aki nem előfizetéses annak más a helyzet. -
trassher
addikt
válasz
almafa42 #1404 üzenetére
Már azt hittem hogy az enyém lesz hibás. Az a gond hogy bele sem tudom rakni a zsebembe így a telefont mivel egyből kicsúszik. Igazából számomra nem gond mivel telefonon évente egyszer hallgatok zenét csak kíváncsi voltam hogy nem hibás e a telefon.
Szerk.: Ezen kívül teljes mértékben meg vagyok elégedve a telefonnal és a WP8-al. Megváltás szint kb. android után.
Napfénysüti: Nos nekem nem pattan be hanem azelőtt 1-2mm-rel megáll a csatlakozó és ugye emiatt nem fix benne.
Szerk2.: Noob voltam csupán bevallom. Nem mertem jobban megnyomni elsőre, most viszont bepattant ahogy kell. Látszik hogy nem volt még telefonom ami ennyire bejött volna, még a jack csatit se mertem rendesen beletolni
-
trassher
addikt
Srácok a jack aljzat ennyire kritikán aluli lenne? Mi az hogy nem lehet beledugni teljesen a jack-et? Gondoltam kipróbálom az itthon Philips fülesemmel és nem áll meg benne a csatlakozó, elforog emiatt hol sztereó, hol monó hol pince, etc hangzása van. A csati nem lehet rossz mivel a gyári headset is ugyanúgy áll benne és egy másik fülesnél is ez a helyzet.
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #1394 üzenetére
Akkor a garancia egy kalap szar, a kérdező meg kössön biztosítást. Problem solved
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #1389 üzenetére
Ha van rá garancia akkor miért nem viszitek oda?
Nem épp ilyen esetekre van garancia egy telefonon?
-
trassher
addikt
Ahogy ígértem egy kis beszámoló a telefonról.
Hétfő óta van meg, az első benyomások alapján számomra tökéletes. Megnéztem a boltban fehérben is mivel képek alapján tetszett de élőben már kevésbé. Fényes hátlap miatt esett ki és feketében sokkal elegánsabban mutat szerintem.
Xperia mini-ről váltottam, nagy volt az ugrás mind minőségben mind méretben. Ez a 4,3" col számomra pont jó bár elsőre furcsa volt. Fogásra nagyon jó a telefon, nem csúszik-mászik az ember kezében de remélem hamarosan megjön hozzá a cover hogy mégse a saját hátán feküdjön pl az asztalon.
A rendszer maga nagyon megtetszett már a videók alapján is és élőben sem kellett csalódnom. Gyors, letisztult, egyszerű mint a szög.
Másik újdonság android után hogy nem kell este már a töltőt keresnem mert kifogyott a szufla belőle.
Rengeteget wifi használat mellett is lazán kihúzza 2 napig és akkor is általában 35% körüli a töltöttség.
Akadást még nem tapasztaltam semmilyen formában és külön öröm hogy nem kell minden egyes app után nyitni task manager-t mert elfogyott a ram.
Zenével kapcsolatban semmilyen tapasztalatom nincs, olyan szinten hogy a fülest ki sem bontottam.Nem hallgatok zenét telefonon.
Könnyen ment a "belakás" és szinkronizáció. Minden megjött eddig időben legyen az mail vagy push üzenet.
Eddig 100%-ban megvagyok elégedve a telefonnal, remélem sokáig megmarad mivel az igényeimet teljes mértékben kiszolgálja. -
trassher
addikt
Kontaktoknál hogy tudom azt beállítani hogy ha keresek akkor ne keverje bele a facebook ismerősöket? Szűrésnél ki van véve minden csak a google-ből szinkronizált nevek látszanak mivel oda volt mentve az androidos kontaktlistám.
Szóval ha belépek a kapcsolatokba és az alatt hogy mind akkor csak azok a nevek látszanak amik a telefonkönyvben vannak de ha keresni kezdek köztük (nagyító) akkor már ott vannak a facebook-os ismerősök is. -
trassher
addikt
Eddigi tapasztalataim 100%-ban pozitívak.
Xpernia mini-ről váltottam, nem kell mondanom hogy ég és föld a kettő.
Szinkronizálás egyből ment. Kontaktok, mail, fb ami kell.
Később majd írok még ha érdekel valakit. -
trassher
addikt
Sziasztok!
Délután én is belépek a klubba. Tokokkal kinek mi a tapasztalata? Ezt néztem ki ebay-en. Valakinek van ilyen vagy hasonló tokja? -
trassher
addikt
válasz
Napfénysüti #1266 üzenetére
Ez már elég régi nokia feature
-
trassher
addikt
válasz
Napfénysüti #930 üzenetére
Eddig 100 megám volt de egy xperia minivel a netezés nem nagy élmény, valószínűleg ezért is nem használtam annyit.
-
trassher
addikt
válasz
Napfénysüti #927 üzenetére
Én augusztusban tervezem megvenni szintén vodánál, addig lehet lejjebb is megy az ára. Most flottában alap kategóriában 71.990. Lehet benevezek +500mega netre, úgy csak 59.990. Nem vagyok nagy mobilnetező de +1600ért szerintem az 500 mega nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest