Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
Na végre felment a black, sokat molyolt 100%-on, kicsit be is aludtam, közben még egyszer újra kellett nyomatni,mert nem volt szabad helyem, de meglett.
A dupla katt ébresztés a legjobb. Jupijéé 😋 -
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #2957 üzenetére
Nem nagyon értem, hogy hogy és legfőképpen miért szinkronizálgatott állandóan. Talán az a több ezer céges levelezésem, sikertelen hírlevél kiküldéseim lehetnek a probléma oka. De szerintem szerver oldalon is lehet valami bibi az exchange fiókkal. Na mindegy, az a lényeg, hogy most nem merül.
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #2952 üzenetére
Nekem valamiért állandóan szinkronizálgatta, pedig 15perces frissítés volt/van beálítva. Nem értem, de úgy néz ki megoldódott a problem, most 2 teljes napot ment, pedig használtam rendesen. Ez a lényeg.
-
razzorr
őstag
Úgy néz ki megoldódott az akku problémám. Hát így visszanézve, ami ideget megettem, és a hr-en kívül mindent bas.tattam, appokat töröltem, fényerőt-színegyensúlyt állítottam, netet kapcsolgattam, nézegettem, hogy mi szinkronizálhat a háttérben, és az EMAIL fiókom volt a ludas.
Ugyanis az exchange fiókomat, amikor kerestem régebbi maileket, beállítottam úgy hogy időkorlát nélkül töltse le és úgy gondoltam, jó lesz az úgy. És az állandóan szinkronizálgatott. Ami a lényeg, hogy nem törtem ketté a telefont és nem is adtam el, mert ez user error volt. De mostmár megtanultam, csak sajnos megint a saját káromon. Úgyhogy vigyázzatok a maillel.
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #2905 üzenetére
Nyomok majd egy hr-t és utána hátha kiderül hogy mi volt a bibi. Azt meg kétlem,hogy fél év alatt elhasználódott volna.
-
razzorr
őstag
Nem tudom hogy ez hogy lehetséges. Mert ha ki van kapcsolva, akkor nem mindegy,hogy egyébként 3G vagy 2G volt előtte? Mert ugyebár amu ki van kapcsolva, az ki van kapcsolva. Vagy nem?
A wifis dolog annyira nem izgat,mert ott rálógatom az áramra és no problemo. Nekem a mobilnet a nem mindegy,mert egész nap használom, főleg mailek, net miatt, így nem mindegy, hogy du.4-5körül már oda kell figyelnem hogy hogy használom, vagy csak majd este 9kor kell konnektorba nyomni.
Hétvégén esküszöm kipróbálom ami írtál. Hátha, láttam már ebben az életben sok csodát. 😊 -
razzorr
őstag
Lehet a wifi is a ludas, meg ezer másik dolog.
Én mondjuk ugyanúgy használom mint eddig, hétfő-szombat: egész nap 2G, vasárnap:esetenként wifi. Ma is pl. ment a wifi a legtöbbször, 1-2 fotó de már este 8kor kért enni,pedig nem nyomkodtam sz.arrá.
Remélem hamarosan jön a Black és akkor lehet egy HR-t is nyomok, hátha kiderül a turpisság. Szerintetek vodára mikor jön? -
razzorr
őstag
Az a jó a wp-ben,hogy fél év múlva is ua.gyors marad,mint amikor a dobozból kiveszed. Itt is tele tud szemetelődni a rendszer, elég csak az ideiglenes fájl részt megnézni a beállításban, de ettől nem lesz lassú a telefon, ellentétben a droiddal.
A fotókról meg annyit,hogy ez is embertől függ leginkább, vannak képeim,keress rá itt a fórumban, most nem,tudok linkelni rendesen. Szerintem a jobbak közé tartozik mobil fronton.
Egyedül én is a a több ramot hiányolom. A böngésző sokszor újratölti a lapokat, meg néha látod a várakozás feliratot, de egyáltalán nem vészes. Nekem pl.droid után egy nagy megkönnyebbülés. Lehet vele rendesen telefonálni, mailezni stb. A többi csak hab a tortán.
Ha jó áron tudjátok megvenni,uccu neki, ha nem sürgős annyira a váltás,akkor én várnék egy újabb telóra. De egyébként jó és szerethető a cucc. -
razzorr
őstag
Na úgy döntöttem, hogy megpróbálom ezt az NSU progit és újrarakom a telót, mert valami nem tuti a telóval. Merül mint a hülye, már mindent letöröltem szinte, újratettem, ja és még mindig nem kapcsolódik ki, hanem kikapcsolásnál rögtön újraindul. És ebből elég.
Van valami fontos tudnivaló mielőtt használom az NSU-t?! Ez jó? [link]
-
razzorr
őstag
Nekem is pont júli eleje óta van meg (vodás) és valahogy nekem is megfeleződött az üzemidő. Pedig semennyire nem változtak a szokásaim. Semmi zene, semmi játék, appokat sem telepítek orrvérzésig és én sem értem mi lehet az oka. Kb.2-3 hete van ez. Semmi különöset nem csináltam vagy telepítettem, max a fent lévő appokat frissítettem.
Viszont amit ma észrevettem,hogy 3G-n tovább bírja mint 2G-n.
Ami megint csak erdekes, lehet a bermuda háromszögből kaptuk a telefonunkat mindketten. Ha mondjuk ez így marad, nyomok egy HR-t, mert az nem normális,hogy a vacak droidokkal van lassan egy szinten. Grrrrr -
razzorr
őstag
BUÉK 720 társak!
-
razzorr
őstag
Kellemes Ünnepeket minden kedves 720 tulajnak!
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #2675 üzenetére
Akkor remélem te is mindig odafigyelsz arra, hogy szigorúan csak a topic témájához kapcsolódóan írjál, se többet, se kevesebbet!
Nem értem mi a francnak kell még mindig ezen pörögnöd! Valaki beles.art a palacsintádba?! (költői) -
razzorr
őstag
Akkor üdv a klubban. Én vagyok az az egyik szerencsés 720 tulaj, aki nem tudja kikapcsolni a telóját, mert újraindul magától. Kb.1 hónapja érdekes módon simán kikapcsolt, azt hittem megjavult, de semmi, azóta is produkálja. Nekem egyébként az Amber frissítés óta csinálja. Te hol vetted amúgy a telót? Engem annyira nem zavar ez a dolog, ezért nem fogok hr-ezni, várok egy frissítésre, hátha.
Kérdés: raktátok már a telót repülős üzemmódba? Milyen szolgáltatós sim kártya van benne?
-
razzorr
őstag
-
razzorr
őstag
válasz
trassher #2620 üzenetére
A húzókájának a két oldalsó pereme fényesíti ki és így két szép hosszanti csík keletkezik a hátlapon. Van ilyen szilikon tokom is, ami baromi jó, csak ott meg a kijelző nincs védve.
Na mindegy, a lényeg, hogy ha vigyáz is rá az ember, akkor is ugyanolyan undorító lesz, csak nem előbb, hanem utóbb -
razzorr
őstag
válasz
trassher #2616 üzenetére
ilyen tokot használok és hátul két csíkban kifényesítette ezt a szuper polikarbonátot
A sarkai nem izgatnak. Na mindegy, csak gondoltam beírom, hogy aki ilyet akar venni, nem a legjobb választás.
-
razzorr
őstag
Na mostmár nem csak karcos a kijelzőm és kifényesedett a toktól a hátlapom,hanem ha a jobb felső ficakban nyomkodom a házat, már recseg is. Egyébként minden ok
A lényeg,hogy "belül" minden fain, nem fagy, nem merül hirtelen, szép és gyors, csak hát ezek a külső problémák. Ja és még mindig nem lehet kikapcsolni a telót,mert mindig újraindul rögtön.
Amúgy szeretem nagyon és mindezek ellenére is azt mondom,hogy soha többé android, pláne meg Samsung. Písz. -
razzorr
őstag
Volt nekem is rajta fólia, de mindig a szélén ott maradt a kosz és undorítóan nézett ki. Nem tudtam megbarátkozni vele. Plusz van ilyen szilikon tokom,meg bebújtatós bőr tok is,amiket felváltva használok.
Ettől nem tudok jobban vigyázni rá. De én is ismerek sok olyan embert,akik csak szimplán,mindenféle tok nélkül hordják, kulcs meg aprópénz mellett és semmi baja egyiknek se (bár azok nem Nokiák)
Na mindegy, ez van, visszacsinálni már nem lehet, csak mégis idegesít,mert mindig oda viszi a figyelmem.
-
razzorr
őstag
Annyira jó ez a gorilla glass, hogy már a második centis hosszúságú karc van a kijelzőn, úgy hogy vigyázok rá mint a hímestojásra.
A legújabb szerzemény pont a kijelző közepén,hogy rohadjon meg a ku.........Bezzeg anno a Samumon 2év alatt lett csak 1-2 mikrokarc,pedig azt ütöttem-vágtam. Szóval ennyit a nagy marketing bullshitről.
Ja és nem, nem fogok rá undorító fóliákat rakosgatni. Max tokban hordom,minz eddig. Grrrrr -
razzorr
őstag
Hihetetlen, hogy még mindig nem oldódott meg a kikapcsolás problémám. Egyszerűen nem lehet kikapcsolni a telefont, mert mindig visszakapcsol. Ezért most nem fogok HRezni, de akkor is érdekes.
-
razzorr
őstag
Amikor a telefonon először kéri hogy állítsd be az alapértelmezett Microsoft fiókodat,akkor beállítod az általad létrehozott mail címet, utána megy minden magától. Tárolja a kontaktjaidat, a beállításaidat stb. Nem kell PC hozzá.
Amióta én is áttértem outlook.com/hotmail.com-ra, és huzamosan PC-n is írok maileket,azóta utálom a gmail-emet használni, át is irányítottam a gmail-t,hogy látni se lassamNem bonyolult ez, hamar bele lehet jönni
-
razzorr
őstag
Mindkét telefon jó, a 720 előnye a hosszabb üzemidő, szukjektíve szebb kinézet, jobb fotós teljesítmény. A 820 előnye az 1GB ram, ami alkalmazás váltáskor tud hasznos lenni, ergo nem tölt be újra a weboldal ha mondjuk elteszed win gombbal a háttérbe az Explorert és 10perc mulva meg akarod újból nézni, valamint a beállításokban is gyorsan történik minden. Ha 1GB ram lenne a 720ban, nem is javasolnám a 820at. De te tudod, hogy neked mi a fontosabb.
A többihez, ha van egy outlook.com-os ( vagy hotmail) mail címed, gond egy szál se. Bejelentkezel amikor kéri a telefon. Utána a beállításokban a szoft.frissítésre nyomsz, utána érdemes csak belakni a telót.
Az Adatátvitellel tudod majd a kontaktokat átvinni a régi nyomógombosodról Bluetooth segítségével.
Egyéb progik, amiket pl.én használok és szerintem beváltak:- audio recorder (hangfelvétel)
- bing időjárás
- box (felhőszolgáltatás)
- easy connect (wifi,mobilnet,BT,repcsi mód gyors váltása)
- endomondo (futáshoz, biciklizéshez)
- facebook
- flashlight pro+ (zseblámpa)
- here drive (navi)
- here maps (térkép)
- magyar szótár
- műsorújság, tv24 (TV műsor)
- parkoló óra (mobil parkoláshoz hasznos)
- PDF reader (PDF olvasó)
- shazam (zenefelismerő)
- skydrive (microsoft saját felhője)
- skype, viber (csevegés)
- sysapp pusher (megkeresi a nokiás progik frissítéseit)
- translator (fordító)
- youtube hd
- és a nokia programok közül mind jóBiztos van még pár hasznos app, a többiek majd kiegészítik. Nekem ezek váltak be.
Ha van kérdésed, nyugodtan írd le, megpróbálunk segíteni. -
razzorr
őstag
válasz
karesz560802 #2416 üzenetére
Vésztartaléknak jó lehet. Lehet beszerzek egyet, te milyet vettél és honnan?
A hangzáshoz: ma bekapcsoltam az egyik régi Nokiámat (6300) és elképedtem, hogy milyen jól szólt. Jó persze relatív, hogy jól, de az okostelefonjaimhoz képest sokkal erősebb hangok jönnek ki a kis fém dobozból.
-
razzorr
őstag
válasz
Pinyo16689 #2413 üzenetére
-
razzorr
őstag
Nagyon behalt a topic. Valami témát dobjatok fel.
Apropó megjött a case mate tokom,kékben. Nagyon baba. Jól illeszkedik, nem túl szoros és az anyaga is jó, olyan pont jó kihúzni a zsebből, nem ragad bele mikor kihúzom, és a kézből sem akar kirepülni. Egy kicsit alá mehet a kosz,de akinek tiszta a zsebe, no problemo. Akit érdekel honnan való a tok,írjon nyugodtan. -
razzorr
őstag
Nektek mostanság (Amber óta) minden oké a hangminőséggel? Nálam már többen panaszkodtak, hogy ha hívnak (tehát csak bejövő hívásoknál, ha én hívok, akkor nem) akkor az első 1-2másodpercben, amikor felveszem, akkor nem hallanak tisztán. Mindig mindenki visszakérdez, hogy ott vagyok -e, meg hogy nem hall semmit. Utána minden oké a hangminőséggel. Valakinek volt már ilyen tapasztalata?
Vagy mindenki telója vacak? -
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #2382 üzenetére
Én nem is a sérülékeny E szériás Nokiákra gondoltam,hanem úgy az összes többire. Nálam a 3310 volt a legstrapább, volt hogy 20m-t eldobtam és semmi baja se lett. Nem ezt a minőséget várom el a mai csuda érintős telefonoktól,hanem hogy ha a légy rászáll, akkor annak ne legyen nyoma. Ez nem túl nagy igény szerintem. Bár nézőpont kérdése. A fogyasztói társadalomban ilyen strapabíróságnak helye nincs.
-
razzorr
őstag
Nekem meg a jobb felső saroknál ha megnyomom az üveget, akkor kattan egyet, ergo nem illeszkedik rendesen. De ez nem zavaró.
Az viszont felba.z hogy a mocskos tok kifényesítette két csíkban a hátlap tetején. Na az már csúnya. Majd lefotózom érdekességképpen. Ez van, már nincs olyan minőség mint régen -
razzorr
őstag
Én eddig a skypeban bíztam,csak most még gépen is késnek az üzik, sokan panaszkodnak rá a napokban.
A wifi stb.kapcsolókra nekem az Easy connect vált be a legjobban. Viszont ezek sem kapcsolják be rögtön,hanem bedob a megfelelő beállításba. A rögtön bekapcsolásra nincs mód,azt a wp rendszer szinten nem tudja,ne is keresd.
-
razzorr
őstag
áhh dehogy
De komolyan kényelmesebb és átláthatóbb.
Mire a gmailben megtaláltam az új levél írását, meg a válasz gombot, addigra majdnem a gép bántacashzoli: Csak jobb ha nem könnyíted meg a kémkedők dolgát. Az MS is csinálja, csak hangyányit finomabban mint gugli pajti, aki a kereséskor beletolja az arcodba a sok vackot, ez főleg a jutúbon tud idegesíteni.
-
razzorr
őstag
Pontosan. Ez a freemail,citromail már nagyon vicces,a gmail meg a legnagyobb kém. Ma is pl. kb.100db emberkét vittem fel az adatbázisomba és abból 80% gmail, 15% freemail,citromail, a maradék 5% pedig hotmail,outlook,yahoo stb.
Meglepődtem hogy mekkora fölénye van a gmailnak. Már több mint egy éve csak sírva röhögök hogy az emberek nagy részének milyen mail címe van.
Amióta hotmailt használok,nincs gond a mail kezelésemmel,sőt a szövegszerkesztőjét is szívesen használom a Microsoftnak. Na meg persze exchange.
-
razzorr
őstag
válasz
El Gringo #2240 üzenetére
Kötözködni akarsz? Akkor elmagyarázom,hogy te is megértsd: Nekem a telefonom arra való,hogy pénzt keressek vele, hogy hivatalos helyekről elérjenek gond nélkül és utána minden egyéb szórakozás. Nem csak erőm, időm, sőt idegrendszerem sincs ahhoz hogy kísérletezzek vele. Ha meg nem megy fel normálisan,akkor mag szívhatom a fogam,ha hr-ezni kell. Pont ezért váltam meg az undorító hekkelő droidtól,hogy ne kelljen vele foglalkozni sokat. Tudok várni a frissítésre. Az akku idő nekem már megfelel,ha 1 teljes napot kibír, csak az a "baj" hogy ez inkább 1,5 nap. A többi nem izgat.
-
razzorr
őstag
Ezek szerint nem csak én érzem úgy hogy mostanság jobban merül a teló. Ez nekem Amber óta van így. Sőt a kikapcsolós és azonnal visszakapcsolós mizériám még mindig megvan. Mondjuk annyira nem zavar,meg más problem nincs is,így nem akarok most hr-t csinálni. De még mindig rejtély. Ez az Amber megkavarta a telót,bár a Pro Camnak örülök.
-
razzorr
őstag
Létezik hogy nem lehet kikapcsolni a telefont Amber óta? Mindig visszakapcsolódik amikor kikapcsolom, mintha töltőn lenne. Ez normális?
-
razzorr
őstag
válasz
Pinyo16689 #2158 üzenetére
köszi.
Látom te is beindultál fotóügyileg. Jó lesz az. Tetszik az a "lény" -
razzorr
őstag
válasz
Napfénysüti #2149 üzenetére
Jó lesz az, a Ferrari meg
trassher: még a mikrokarcok is látszanak, bár kicsit a vaku tükröződik, de az adja pont a hangulatot.
-
razzorr
őstag
Köszi mindenkinek. Sajna sokszor nincs idő fotózgatni,amikor meg lenne,baromi gyengék a fényviszonyok
Mondjuk ezek a képek leginkább úgy sikerültek,hogy csak egy példányt löttem az adott témáról. Szoktam piszkálni a beállításban is,de ha a fényviszonyok szuperek,akkor inkább auton hagyom,mert a szemem sokszor becsap. Én annyira mondjuk nem vagyok elégedett,de egyre jobb lesz úgy érzem
-
razzorr
őstag
Egy pár fotó a kis barátommal. Itt-ott Kreatív studiózok, de inkább nyersek.
-
razzorr
őstag
válasz
Napfénysüti #2129 üzenetére
Nem jegyzi meg sajna a beállításokat. Linkelhetnél képeket, szívesen megnézzük.
-
razzorr
őstag
Kicsit behalt a fórum úgy látom. Ezek szerint mindenki elégedett a telefonnal
Többek közt én is,főleg a Pro Cam résszel.
-
razzorr
őstag
válasz
zozzzzzzzzzz #2100 üzenetére
A screenshotot valamikor belinkelem, érdekes mindenesetre :S Fotókat meg majd töltök fel, de azért próbálgatni kell még.
A szó törléses bizbaszt meg már megszoktam,ez van. Ja meg kár hogy nincs ctrl+A (összes kijelölése) Díjaznám ha nem kézzel kellene egy nagyobb szöveggel gépészkedni hogy kijelölje. Na mindegy.Nyomhatsz te/ti is képeket. Ne csak a 1020ról szóljon minden
-
razzorr
őstag
Ez a pro cam tetszik legjobban eddig ebben a frissítésben. Tegnap óta ezzel szórakozok,már biztos elfolyattam vagy 100liter vizet hogy azokat a nyamvadt vízcseppeket fotózzam a záridőt állítgatva
Ezen kívül észrevettem valamit,egy kis bug. Ha belemegyek a beállítás->érintés menübe,akkor felvillan kb 0,01mp-re "a képernyő dupla érintéssel felébresztése" szöveg. De utána átvált a sima normál képernyőre. Ti észrevettétek? Nyomtam is róla képernyőfotótJa meg egy másik bug,ami viszont idegesítő és megvolt Amber előtt is. Ha gépelek egy szöveget és utólag bele akarok javítani egy szóba,de mondjuk nem találok bele a kurzorral az adott helyre és az utána következő teljes szót kijelöli véletlenül, de utána leveszem róla a kijelölést és írnék valamit a két szó közé, akkor ami azelőtt ki volt jelölve véletlenül,de már nincs,akkor mégis kitörli azt a szót, holott csak oda akartam írni valami apróságot, erre kitörli ami már megvolt. Baromi idegesítő tud lenni mondjuk egy hosszabb szónál. Remélem érthetően írtam le a problémát.
-
razzorr
őstag
válasz
zozzzzzzzzzz #2062 üzenetére
Okés köszi,megvan. Másodjára csak meglett. Először a "nem támogatott eszköz" dumát nyomta,de utána megint proxyztam és leszedte. Öröm és bódottá
-
razzorr
őstag
Na felment nekem is. Végre megjött. Nektek a Pro Cam az hogy megy? Nem csak a Smart Cam megy a 720on?
-
razzorr
őstag
Én is várom már mint a Jézuskát
-
razzorr
őstag
válasz
zozzzzzzzzzz #2002 üzenetére
"napok óta hasogat a bal bokám"
Akkor nekem meg emiatt fáj a derekam? Még van 4óra hogy megjöjjön...mármint az Amber
-
razzorr
őstag
Pont most voltam külföldön és tiszta ideg voltam hogy nem megy a navi normálisan. Szerencsére van céleszközöm hozzá,de akkor is. Inkább megveszem,nem is drágán,csak menjen rendesen. A térkép offline szuper volt,mutatta szépen hogy hol vagyok,de a navi az hiányzott. Mo-n baba a navi,iszonyat gyorsan talál jelet és tartja is. Néha vannak útvonal hiányosságai,meg közbenső megállóhelyet nem lehet beiktatni,de ezen felül fain.
-
razzorr
őstag
Akkor ha megérkezik a frissítés, remélem nem töröl le semmit se a telóról,mert elég sok fontos cuccom van rajta.
Ha jól olvasom,csak akkor csupaszítja le a telót,ha manuálisan frissítem ezzel az nsu progival. -
razzorr
őstag
válasz
Pinyo16689 #1855 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok. Én már előre készülök egy összehasonlító saját kis teszttel, lefotózok most 1-2 dolgot otthon adott fényviszonyok mellett és majd mikor megAMBEResedtem, akkor ugyanezeket lefotózom és meglátjuk mit dob a gép.
-
razzorr
őstag
Akku helyzet: tegnap véletlenül bekapcsolva volt a tarózkodási helymeghatározás a telón,egyébként kikapcsolva szoktam hagyni és elég durvan merült,úgy hogy csak a zsebemben volt a teló. Emlékeim szerint az elején amikor megvettem, be volt kapcsolva és akkor nem produkált ilyet. Ti mit tapasztaltok, tényleg ilyen gyorsan kell merülnie ha be van lőve? Mindenesetre nyomtam egy restartot is, most ki van kapcsolva a helymeghatározás és semmi gáz.
-
razzorr
őstag
Inkább csak jöjjön az Amber, én már annak is örülnék. Bár most is patent a cucc,csak hát mégis
-
razzorr
őstag
Az a baj ezzel a hulladék FB Bétával,hogy ha fotót akarsz feltölteni a camera roll mappádból,akkor le kell görgetni teljesen legalulra,mivel ott vannak az új fotók és ez pl.jelen esetben nálam 1400db képet jelent. És ahogy láttam nincs más rendezési mód,csak a régiek felül,újak alul.
-
razzorr
őstag
Akkor nekem lehet azért nőtt meg ilyen gyorsan az other mappa, mert mostanság elég sok mindent fellőttem a skydrivera? Mert más nem indokolja.
-
razzorr
őstag
Pozitív élményem a mai napra. 2,5GB volt az egyéb mappa, gondoltam rányomok egy törlést,hátha, eddig nem hatotta meg,de ma lement 430megára. Szóval öröm és bódottá'
-
razzorr
őstag
válasz
batai15 #1673 üzenetére
Mondok jobbat, most este fél8 van és 40%on az akku...wazz ezt nem lehet agyonverni se
A kérdésedre hogy hol venni,passz, én jóárasított vodka flottában vettem 50ért. Ha tanácsolhatok valamit,akkor 2év Nokia garival vedd, bármi történhet. Ne pedig sufnis garisat,mert ott tudnak érdekes dolgok történni.
-
razzorr
őstag
válasz
cashzoli #1663 üzenetére
Ezt osztom én is. Pénteken este töltőre dugtam, szombat reggel le, elmentem melózni, nyomogattam, neteztem, maileztem, telefonáltam, videókat is kellett készítenem...vasárnap visszafogottan használtam, de wifin volt legtöbbször a mailek miatt, ja progikat is frissítettem...ma hétfő van, 51%-on az akku és eszembe sincs töltőért rohanni, holott ma már annyi mindent kellett telefonon intézni, hogy a volt droidom már reggeltől idáig lemerült volna simán. Átlagban amúgy max 2napot, néha csak másfelet szokott menni, de akkor kapja rendesen a parancsaimat és "dolgozik mint a gép"
-
razzorr
őstag
válasz
Bukk900 #1613 üzenetére
Jaja gondoltam, de valami egyszerűbb megoldást véltem remélni,mert macera minden fontos cuccot visszapakolni. Na majd jön Amber és meglátjuk, hogy mi lesz.
Annyit még a témához, hogy több mint 2 évig droidoztam és akkor csináltam csak HR-t, amikor elpasszoltam a cuccost, előtte egyszer sem. -
razzorr
őstag
válasz
meszike91 #1597 üzenetére
Se ez,se a shrink storage,se semelyik másik tisztító vacak nem segített.
Nem értem én ezt. Minden xar az sd-re megy, akkor mi a búbánatos lófüttyért a belső memó telik folyamatosan. De főleg a média fájlok. A rendszer 1,9giga stabilan, a többi meg növekszik szépen úgy hogy csak fotózgatok, 2,5giga jelen esetben az ideiglenes fájl rész és sehogy nem lehet faragni belőle. Szerintetek mi lehet a bibi? Vagy ez normális? Ja és már ugrál fel a "tárhely hamarosan megtelik" ablakocska 700mega szabad hely mellett. Na erre varrjatok gombot. -
razzorr
őstag
válasz
albiosz #1583 üzenetére
És ezt a Lumia Storage progit hol találom,mert a Piactéren nincs. Két másikat is kipróbáltam, de az egyik semmit se takaritott,a másik meg 2,4gigáról 2,3ra vitte csak le.
Esetleg egyéb tipp,ötlet,hogy miért ekkora az ideiglenes fájl részem és ezt hogyan lehet orvosolni úgy hogy nem resetelek. :S -
razzorr
őstag
Ti mit ajánlanátok az ideiglenes fájlok törlésére? 2,4gb és ez alá nem megy, lassan megtelik.
-
razzorr
őstag
válasz
real777 #1504 üzenetére
Az a "H" betűcske jó hogy ott van, azt jelenzi hogy a legnagyobb sebességen fog menni a neted (3G-n), én egyenként 2G-re állítom,az is elég. Ezt is ott tudod állítani,ahol bekapcsolod a mobilnetet. Az hogy miért nem megy, valószínűleg nincs a szolgáltatóval összehangolva a beállításaid. Indítsd újra a telót mindenesetre,hátha csak annyi kell neki.
-
razzorr
őstag
válasz
trassher #1433 üzenetére
univerzális tartó
Én ilyet (vagyis ilyesmit) használok, az MM-ban vettem, univerzális teló,gps tartó, 3 féle csatlakoztathatóság (tapi korong üvegre, szellőzőnyílásba csiptethető, bárhova odaragasztható), nem volt egy ökör ára sem.Amit linkeltél, az sem rossz, de az ilynnek ami nekem is van, van egy alsó pereme, ami alulról is megtartja a telót és nincs fent az a veszély hogy kicsúszik egy bukkanónál. A másik meg, hogy amit linkeltél,azoknál a tartóknál meg úgy rá kell szorítani oldalról a tartót (hogy ne csússzon ki), hogy benyomódnak az oldalsó gombok, ha nem jó helyre rakod fel. Nekem ez bevált, két kocsiban is jól tudom használni a tartót.
-
razzorr
őstag
Úgy látom lassan egyre többen leszünk.
Hajrá. -
razzorr
őstag
Hú,az a motor nagyon ott van. Ötletes.
Várjuk a tapasztalatokat. Én mindig váltogatom,de a fehérrel jobban merül úgy vettem észre. Vagy csak bebeszélem már magamnak.Egyébként jó az akku, normál használattal max 2 nap nálam. És ami fontos,hogy ez az első telóm,amivel 50%-kal el merek indulni reggel.
-
razzorr
őstag
Ti egyébként világos vagy sötét hátteret használtok? Valaki tesztelte már hosszabb ideig, hogy a világos mennyivel eszik e többet?! Persze tudom, hogy az IPS kijelző (is) többet zabál, ha fehér, csak mégis kíváncsi vagyok a ti tapasztalataitokra.
-
razzorr
őstag
Nem is rossz ez a bing weather
Eddig bejön nekem, tudja amit kell! -
razzorr
őstag
válasz
Napfénysüti #1358 üzenetére
Jaja az a segédfény, én sosem használom ezt,feleslegesnek tartom.
Ja meg annyit meg a gyorsasághoz hogy tapi touchal sokkal gyorsabb,mint gombbal,viszont ha a gombbal nyomod akkor fél állásban befókuszál utána nyomhatod le hogy exponáljon, míg tapival egyböl fókuszál és lövi is a képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest