Új hozzászólás Aktív témák
-
Kyller
senior tag
Mire váltottatok? Én is most nem rég cseréltem le a 720-am egy Moto X 2014-re. Igazából mindenben jobb... De megmarad a topik, a 720 meg anyámnál...szóval win10-et is meg tudom majd nézegetni
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #4071 üzenetére
A pfd-s frissítések mindig nagyon lassúak voltak, 2-3 óráig is eltekergett, de most nem sikerült átlendülnie a holtponton...
-
Kyller
senior tag
válasz
minek?:S #3928 üzenetére
Nagyon jó kis telcsi, ne érts félre. Csak a jövőbeni rendszerfrissítések érdekében szerintem egy újabb modellben kéne gondolkodni
Mert már most érződik a memória hiány, ahogy pakolgatjuk fel a legújabb rendszerfrissítéseket. Meg meg döcög, bár a Cyan nekem még nem jött, de ahogy hallom, ott se teljesen sima minden...De nem akarlak lebeszélni, én nagyon szeretem, mindenre alkalmas amire egy droid
Amúgy igen, alapból fent vannak a Here programok, ha jól rémlik...De ha nem lekapod őket, ingyenesek.
-
Kyller
senior tag
válasz
minek?:S #3926 üzenetére
Van hangos navigálás, Nokia Here-nek hívják, illetve azon belül Drive. Ha letöltöd az adott ország térképét, akkor azzal jönnek a közelben lévő helyek is...
Én azt javallom, hogy várjál még egy kicsit, mert a 720-ban csak fél giga memória van, és úgy néz ki, hogy már a közeljövőben nem lesz mindenre elég...
Nem sokára bejelentik a 730-cat, annál nagyobb esély van, hogy "jövőállóbb" legyen.
-
Kyller
senior tag
válasz
Pinyo16689 #3909 üzenetére
Hogy tettétek fel a Cyan-t? Nekem nem egyértelmű, hogy ha most fenn van a 8.1.1 akkor a Cyan után is az marad?
-
Kyller
senior tag
válasz
Pinyo16689 #3591 üzenetére
De van!
-
Kyller
senior tag
Nekem is egy hajszálnyit, de lehet csak azért mert az újdonság miatt többet gyömöszölöm, és állandóan a mobilneten lóg napközben. Reggel szedtem le a töltőről, és most 68%-on van. Hm...elmegy.
-
Kyller
senior tag
Nektek hogy áll a teló laggolásügyileg?
-
Kyller
senior tag
válasz
Pinyo16689 #3469 üzenetére
OTA-n jött. Lehet, ha csinálnék egy HR-t akkor jó lenne. De ismétlen így is gyorsabb az alap rendszer mint a 8.0. Csak az a fránya start screen-re való visszatérés...
-
Kyller
senior tag
válasz
Pinyo16689 #3467 üzenetére
Igen. De csak akkor. Mondjuk ez is zavaró...
-
Kyller
senior tag
Na fenn van!
Elég sok újdonság
A gyorsasággal sincs gond, kivéve ha visszatérek az appból a start screenre, akkor belaggol...
-
Kyller
senior tag
Nekem is van ilyen, hogy a képeket leklónozza, de nem mindet és nem mindig 1x. Valamelyikből 2, valamelyikből 5 klón is van. Ez a második kártyám...Nem hiszem el bammeg, hogy ezt nem tudják megcsinálni 3 frissítés után se...elképesztő! Remélem 8.1 után jó lesz. MS, hány éve foglalkoznak ezzel...
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3436 üzenetére
Gondoltál arra, hogy mobilfüggetlenítőkisiparos legyél?
-
Kyller
senior tag
válasz
Partyface007 #3429 üzenetére
Nekem a 8 nap olyan volt, hogy csak fb-re és mail-re kapcsoltam be vagy a wifi-t vagy az adatkapcsolatot, amúgy kuss volt. Hívtam, sms. Mást nem is. Azért így se rossz
-
Kyller
senior tag
Én még mindig nagyon szeretem
fél giga ide, fél giga oda...Engem nem zavar a napi használatban. Ha kijön egy utód, majd elgondolkodok rajta, de még min. 1 évig használnám...8.1-re kíváncsi vagyok!
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3302 üzenetére
Ha belegondolsz, ezt könnyebb lesz frissíteni, mint az integráltat...Én nem tartom jó ötletnek hogy egy applikációt, ami nem is a MS-é, égessük bele a rendszerbe. Nekem tetszik amúgy.
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3274 üzenetére
Akkor velem lehet a hiba, de nekem tökéletesen működik. Habár nem hajtom szét minden nap, pl. nem webezek vele, mert kényelmetlennek tartom ekkora kijelzőn. De nem indul újra egyszer sem.
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3271 üzenetére
"Újraindulgat". Nekem nem! 1 éve lesz lassan hogy megvan. Amber előtt voltak újraindulások, azóta nem. Vagy féléve nem volt egy se...Szerintem ez app függő!
-
Kyller
senior tag
Nekem kb ugyanaz az üzemidő! Most pl. 27%-on van, 3 nap 22 óra, tehát délutánra olyan 20% és 4 nap lesz.
Pedig használom, mondjuk nem hardcore szinten, pl. nem szoktam webezni rajta (szerintem kényelmetlen...), de normál használat.
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3226 üzenetére
NFC 520-on? Meg ha megnézed van egy-egy nagyobb fekete sáv az oldalán, itt valami emulátorról van szó, vagy hasonló mókolásról...99%, hogy fake.
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3177 üzenetére
Ez így nem igaz, max jobban mint a 720, de nem vészes.
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #3167 üzenetére
Nem mondanám, hogy játéktelefon. 10k-ért újonnan meg egyenesen főnyeremény. Nálunk nekem 720 van, asszonynak 520. Az egyetlen ami ténylegesen sokkal jobb a 720-ban, az a kijelzője. A vas alattuk megegyezik, azzal nincs gond. Előlapi kamera hiányzhat Skype esetén, de amúgy ki használja még valami másra?
Nem azt mondom, én is a 720-at ajánlanám, de 10-ért mindenképp 520 -
Kyller
senior tag
válasz
razzorr #3131 üzenetére
Nem meríti nagyon, sőt, meglepően jól bírja. Ha be van kapcsolva a koppintásos ébresztés, akkor valamivel jobba húzza le az akksit. Maga a glance nekem időközönkéntre van állítva, olyan 10 perc múlva lekapcsol, illetve ha zsebrevágod. Éjszakai módban is lekapcsol, nem megy egész este
Kómásan rácsapok egyet, és megjelenik. Szerintem baromi hasznos funkció, nekem még megvan az érzés, főleg hogy notifikációkat is mutat, nem kell ezért felébresztenem
-
Kyller
senior tag
-
Kyller
senior tag
Na, megjött a fekete frissítés. Habár a Nokia honlapján hong-kongi 720nál még waiting… van. Érdekes, de nem bánom annyira:-)
-
Kyller
senior tag
NA, kérünk beszámolót, engem leginkább a DTTW érdekel
Azaz a dupla kattra ébresztés
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #2935 üzenetére
A kollega imént említette, hogy ő nem kapta meg...vagy nem állította be?...
-
Kyller
senior tag
válasz
Partyface007 #2910 üzenetére
Akkor csak nem mondtam akkora marhaságot...
-
Kyller
senior tag
válasz
meszipeti #2899 üzenetére
Lehet hülyeséget mondok, de lehet a Wifi routered is a hibás. Nekem is volt olyan, hogy wifi-n gyorsan zabálta az akksit, aztán próbálgattam más csatornára állítani a wifi-t, és azóta jól megy, alig merül...
Erősítsen meg valaki, hogy nem csak bebeszéltem magamnak, hogy a csatorna váltás miatt van ez -
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #2856 üzenetére
Sose volt felső kategória. Mindig is a közép kat.-ba sorolták, és most is oda tartozik. Ne mond, hogy az 520 szintjén van? Kijelzője pl. még mindig elver pár felső kategóriás példányt...
Nem kell itt rábeszélni senkit semmire. De ne is döngöld a földbe, mert egyáltalán nem olyan, mint aminek beállítod. -
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #2852 üzenetére
Nem tudom minek kell a feszkót keltened. Egyáltalán nem ilyen vészes a helyzet, sőt...Akkor veszed észre hogy csak félgigád van, amikor megnyitod az alkalmazást, utána szinte semmi különbség nincs a futtatott progik sebességében az 1GB-tal szerelt modellekhez képest...
"Ha balra elhúzom a kezdóképernyőt akkor az ott található #-től egészen a Z betűig elhelyezkedő appoknál!"
Na meg ez...
-
Kyller
senior tag
Én bőrtokban hordom (ami már elég gatya állapotban van...), de eddig semmi nincs rajta, több mint fél év alatt. Szerintem nagyon jó a kijelző üveg, nem karcolódik, és nem gyűjti veszett módon az ujjlenyomatokat, nem is takarítom, mert felesleges
-
Kyller
senior tag
válasz
Pinyo16689 #2427 üzenetére
Ennyire jó a gépezet, egy hiba sincs!
Amúgy az enyém a kezdeti újraindulások és fagyások után, féléve nagyon jól megy, egy ilyen se volt manapság...
-
Kyller
senior tag
Na most vágom földhöz ezt a szart...
Letöröltem a zenéket, visszaraktam, most már jó a betű szerinti listázás, de megháromszorozta a zenéket
Nem hiszem el b**meg, hogy ezt nem lehet értelmesen megírni egy programozónak, szerintem 2 sor lenne az egész...Amber ráadásul, alap probléma, volt idejük megcsinálni!!!
*k..va ideges* -
Kyller
senior tag
Észrevettem egy új baromságot: A zenéknél is a frissítés behozta hogy a betű szerinti keresésnél már az ékezetes betűkre is lehet keresni, csak ezt a lista nem veszi figyelembe, és szépen az "á" betűhöz beteszi a "b" betűsöket, és így tovább tolódnak a dolgok...WTF...
Arról nem is beszélve, hogy ha a zeneszámokat választom, nem az albumokat, akkor nem jelenít meg semmit, ha albumokat, akkor ott van minden (illetve nem minden, mert 1-2 felrakott albumot egyáltalán nem lát...pedig mp3-akat tartalmaz...de ez már a leszarom kategória). Szóval kedves Microsoft, nem akarok csúnyákat mondani, de ez mi már??!!! -
Kyller
senior tag
válasz
Napfénysüti #2284 üzenetére
Jött a 8.1?
-
Kyller
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest