- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
yaksi
aktív tag
Mert villámgyors. Egyszer sem dobott még ki a böngésző (mellesleg Chrome, Opera, Firefox is rendelkezésre áll), probléma nélkül teszi a dolgát. A Viber, Facebook alkalmazások fényévekkel jobbak, stabilabbak, mint a WP-n.
Ne érts félre, megrögzött WP-s vagyok, volt már 610, 710, 800, 520, 720 telefonom, a családban jelenleg is van 610, 520, de kezdtek idegesíteni azok az idióta hibák, amik előjöttek az idők során. Így megpróbálkoztam a Droiddal. -
minek?:S
őstag
-
őstag
Tudom tudom
Közben kiderítettem, a másik app, az a Nokia City Lens. Még az lenne a kérdésem, hogy ezek offline-on is működnek?
Fejben már elgondoltam, hogy veszek egy 720-at ... nekem nagyon tetszik is. Most, látva ezt a videót, picit sajnálkozom is, hogy nem ezt vettem. Igazából most, ami közbe szólhat, az az ár. Használtan kb mennyiért mehetnek szerinted?
Ha ez drága, akkor sajnos 620
-
őstag
Na .. a telefon saját topicjában akarnak lebeszélni
korrekt
Igazából nekem csak erre a 2 feladatra kéne, ha ismeretlen helyre tévedek, akkor tudjak navizni, hiszen főtelefonnak nekem tökéletes a Z10, nyilván, ha ezek nem mennek, akkor teljesen kiverem a fejemből
a Nokia Here(+Drive) ingyenes, esetleg alapból fent van a mobilon?
Bocsi a primitív kérdésekért, eddig android párti voltam.
-
L4mie
veterán
ez alapján indultam neki EZ mode
remélem nem lesz probléma település után se ^_^
-
-
Vassili_Zait
senior tag
Ezt linkelték régebben Én csak erről beszéltem, tudni nem tudok semmit...
-
-
Vassili_Zait
senior tag
Egy szóval nem mondtam, egyik dolgot se azok közül amiket te itt magyarázol... felsőkategória? Kijelző? és ki mondta, hogy az 520 szintjén áll...
Ha nekem van egy véleményem, akkor hadd legyen már... a te kedvedért nem fogok hazudozni... érződik hogy lassabb mint a 820, ennyi a lényeg... Azt meg nem szeretem nézni, hogy egyesek hibákat eltitkolva rábeszélnek embereket itt a fórumban a 720-ra...
-
-
razzorr
őstag
áhh dehogy
De komolyan kényelmesebb és átláthatóbb.
Mire a gmailben megtaláltam az új levél írását, meg a válasz gombot, addigra majdnem a gép bántacashzoli: Csak jobb ha nem könnyíted meg a kémkedők dolgát. Az MS is csinálja, csak hangyányit finomabban mint gugli pajti, aki a kereséskor beletolja az arcodba a sok vackot, ez főleg a jutúbon tud idegesíteni.
-
Pinyo16689
senior tag
Tegnap este tettem fel, úgyhogy sokat nem lőttem vele, de sötétben próbáltam hosszú záridős - akár 4 másodperc- képet csinálni. Az jó lett! Az a jó, hogy mindent tudsz állítani vele, és az opciók a kijelzőn vannak a felső sorban, nem kell a menüben bóklászni. ( manuális fókusz, vaku, fehéregyensúly, rács, stb..)
-
Pinyo16689
senior tag
Amikor elindul, akkor van egy másodpercnyi gondolkodás, amíg a menü megjelenik felül, de aztán flottul megy! Jó kis app! Szerintem csak a prémium szegmens miatt nem adták ki eddig 920 alatt. Bár olvastam, hogy a GDR3 egyesíti majd a Pro Cam és Smart Cam appokat, és minden Lumiára kiadják Nokia Cam néven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest