- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
válasz
pixelmester. #464 üzenetére
Nálam igenis szempont a a garancia főleg ha újat veszek(ami ritkán fordul nálam elő), mivel ha gyárihibás a készülék akkor simán megcsinálják és kész nem kell rá heteket hónapokat várni főleg nokiánál.
Nem kell azzal szívni mint a gsm boltoknál hogy beviszed a készüléket xy baja van és megoldják egy szoftverfrissítéssel visszaadják hogy jó és persze jó is egy hétig vagy épp csak egy napig akkor megint beviszed nekik hogy csak nem jó és elküldenek hogy erre az alkatrészre nem jár garancia. És ha kijelzőröl van szó például akkor azért lényeg szerintem hogy cserélik e garanciában mert gyárihibás vagy ki kell fizetned mert arra nem él a garancia csak a szoftveres hibákra. Nem egy ember szívta már meg így. -
Levwi
aktív tag
Arról tudtok már valamit hogy várható e a hivatalos magyar megjelenése a telónak a közeljövőben, mert azért csak jobban örülnék a nokia garanciának mint a boltinak.
Google eddig semmit nem dobott róla. Remélem ti többet tudtok. -
Levwi
aktív tag
válasz
Namelesske #435 üzenetére
Azt nem hiszem el hogy nem lehet kikapcsolva tölteni anélkül hogy betöltene maga a rendszer az 520-at lehet akkor biztos lehet ezt is.
Nekem az a kikapcsolt állapot amikor semmi mást nem látsz a kijelzőn csak azt hogy tölt.(#434) freestailo
Várom hogy megcsináld és kíváncsi vagyok hogy segített e nagyon fontos lenne mert ha annyira rossz hogy egy napot se bír ki akkor inkább 520 arra nem panaszkodnak ennyire.
-
Levwi
aktív tag
Hellosztok látom gondok vannak az akku idővel próbáltátok már azt hogy a gyári akksit lemerítitek és utána kikapcsolt állapotban töltitek 12 órát. Én is tervezek venni 525-öt de ha nem bír annyit az akksija mint az 520-é akkor meggondolom h megéri e a +512 ram azt hogy naponta akár többször is töltőre kelljen raknom használattól függően.
Az akku 12 órás töltését meg havernak javasolták vodánál 625-öst vett de neki egy hetet simán bír az akksi azóta átlagos használat mellett.
Valaki kipróbálhatná a kikapcsolt állapotban lévő 12 órás töltést h mit produkál utánna.
várom a tapasztalatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Keresünk dokkolókat
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest