Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
White Angel #221 üzenetére
Nálam is 2 napot vígan bír. Wifi, helymeghatározó bekapcsolva mindig. Net, telefonálás és chat megy rajta. Ha játszok akkor másfél, 1 nap.
-
válasz
galervin93 #144 üzenetére
Itt arról megy a vita, hogy a Magyar emberke, ~ 40 ezer Forintos áron, egy közel 100-, 200 ezer körüli telefon tudását akarja megvenni, mert elégedetlen, meg telhetetlen. Ilyen led villanó, olyan kijelző, ilyen kamera, olyan funkció... és a többi és a többi. De könyörgöm, egy középkategóriás telefon, aki a zöld oldallal ellentétben egy használható telefont kap kézhez ennyi pénzért. Amit nem kell megfőzni meg sütni...
Nekem az első okos telefonom az 520 testvére és maximálisan meg vagyok elégedve vele. Majd ha less pénzem, akkor 1520-ra nevezek be, mert az kell nekem... Visszatérve az 520-ra, én 38-ért vettem és nem bántam meg. Elolvastam mit tud, mit nem és egyelőre tökéletes.Szóval ez megy itt kérem szépen....
U.i: szemét helyesírás ellenörző átírja a szavakat...
-
Melyek azok a programok ahol kell a giga ram? Iránytű van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest