Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Szerintem félreértettél. Nálunk mindig ügyfélközpontú volt a kiszolgálás, sokszor le is beszéltem őket pár dologról, vagy esetleg egy rossz szériáról. Vannak sajnos kifejezetten bunkó vásárlók is, ilyen volt az említett egyed is. Kikéri a véleményed, aztán közli, hogy "csaknokia". És hát tíz éve legfeljebb 2 Nokia volt a kínálatban az alsó szegmensben. Így hiába voltak olyan készülékek, amikből egy darabot nem hoztak vissza gariztatni, eladtam a 3410-est, amiből meg minden harmadikat visszahozták. Ezzel nem lehet mit csinálni. És de, a feliratért vették. Presztízs, pérmium, izé.
(#43) =Mentor=
Egyáltalán nem így gondolom. Iszonyatos szűklátókörűségre vall(ott), ha valaki a "csaknokia-csaknokia" refrént szajkózta. Egykutya mind, semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint bármelyik készülék, szóval más márkáról sem gondolom azt, hogy azokat esetleg nem a nevükért szerethetik, de talán abban egyetértünk, hogy a Nokia esetében ezt már nevezhettük erős hype-nak is.
-
Kapanyél
őstag
Várható volt, mivel a "csaknokiát!" felhasználók tábora nem csökkent.
Dolgoztam T-nél, jött a[z ügyfél], hogy ajánljak neki valami jó telefont. És a jó telefon természetesen ott kezdődik, hogy Nokia és ott is fejeződik be. Rásóztam egy 3410-est, remélem szétszopatta.
Szóval ezekből annyi van mint a rohadás, csak a Nokia feliratért fogják venni. Csak arra nem gondolnak, hogy ezek pont leszarják majd a szoftvervásárlást.Korrekt kereskedő lehetsz. Belőle élsz, de mélységesen lenézed...
[ Módosította: #65675776 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest