- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
benczeb
aktív tag
Vett mar valaki a t-nel vivaz pro-t? tapasztalat vele esetleg? tudom, volt teszt, de erre a sorozatra lennek kivancsi...
koszonom
b -
válasz
rObika8802 #16 üzenetére
Ezen csodálkozom, mivel árlistába kerülés előtt (néhány esetet leszámítva) nem ad információt a T a leendő készülékeiről semmilyen formában...
lindermen:
Szerintem a kereskedelmi forgalomban való megjelenésről írtak neked! (értsd: jelenleg lehet, hogy csak a webshopban elérhető a készülék!)
-
lindermen
senior tag
Most kaptam választ a Nokia c3-as megjelenésével kapcsolatos kérdésemre t-mobile üfsz-tól:
"Tájékoztatjuk, hogy a Nokia C3 készülék megjelenése 2010. július 7-én várható. Javasoljuk, hogy kísérje figyelemmel folyamatosan frissített honlapunkat (www.t-mobile.hu), ahol tájékozódhat a telefonvásárlás konstrukcióiról!" -
próbakocka
senior tag
valakinek van infója arról, hogy most hogy kikerült a G2 (hero) lesz helyette más androidos telo, akár sajátmárkás néven ?
-
lindermen
senior tag
válasz
rObika8802 #16 üzenetére
Ja én meg a C3-asról érdeklődtem mailben a T-nél, kb 3 hete válaszolták, hogy lesz, csak nem tudják mikor...
-
rObika8802
aktív tag
hát írtam nekik emailt nem csak én édeklődtem ott azt írták nekem ,hogy hamarosan.. ez volt 3 hete. Aztán írt nekik más is később vmivel neki azt válaszolták ,hogy még júniusban kapható lesz.... :S :S :S egyébként az s8500 topikjában tárgyaltuk ezt meg... de látod azóta se semmi hír..
-
nbg
senior tag
A C3 lett mar tesztelve a Mobilarena altal vajon?
-
meroly
veterán
válasz
bolondember #5 üzenetére
Azért hogy majd augusztus 1-én vagy tanévkezdéskor leakciózhassák 1 éves előfizuval.
Van benne ráció.
Akinek kell úgyis megveszi (ja C3ról beszélek), mert 26k nem sok érte (viszonylag), én meg majd lehet akcióban beszerzek egyet -
wow, vhogy nekem teljesen elkerülte a figyelmem, hogy kapható a vodánál is..az akciófigyelő blog nem dolgozik rendesen!
-
válasz
bolondember #5 üzenetére
Mondjuk a T igyekszik kézzel fogható különbséget tartani a havidíjas, illetve domino csomagjai között. Mondjuk ennek meg az a következménye, amit lindermen is írt, drágább a domino, mint a vitamax...
kaller1:
..és ez valahol borzasztó szerintem!
-
kaller1
veterán
válasz
bolondember #5 üzenetére
Sajnos ez (lesz) a trend, és nem tudunk mit csinálni.
-
válasz
rObika8802 #1 üzenetére
Ezt hol és ki ígérte meg?
-
lindermen
senior tag
"A hazai szolgáltatók között elsőként jelent meg a teljes QWERTY billentyűzettel ellátott, S40 alapú Nokia C3-00."
A c3-00 már kapható volt eddig is a Vodafone-nál ráadásul olcsóbban (kártyás csomagban legalábbis). -
kaller1
veterán
Vannak árak.
-
rObika8802
aktív tag
és,hogy még júniusban kapható lesz a Wave náluk...minek ígérgetnek ha nem tartják be??? :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest