Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Az első minigép, aminek még a szükségessége is felmerült bennem...
-
tacsk0
aktív tag
Hello
Szep cucc...
nokia4ever
udv tacsek
-
Hugo85
aktív tag
575 Euro lesz az ára, és úgy néz ki bővíthetetlen 1 giga rammal (leforrasztva) és Win7-el jön kizárólag. Hát...
-
Fercsa
senior tag
Szep darab, de miert nem lehet trackpoint-os netbookokat kapni
-
daninet
veterán
A kérdés már csak az hogy Mobilarena vagy Prohardver teszteli majd.. vagy kooprodukció
-
honfoglalo
senior tag
Külsőre jó, belsőre is így első bllikkre
, remélhetőleg elérhető lesz az ára.
-
Hú, az aztán nagyon tetszik!
Legfeljebb a Sony VAIO netbookjához, az új P családhoz tudnám hasonlítani. -
hemaka
nagyúr
tetszik, jól néz ki
De netbook még mindig nem kéne
-
joey04
titán
igen. csak egy esetleges apple netbookhoz képest mondom, hogy akkor az tuti jobb választás. szóval ha esetleg ők kijönnek egy irreális árú netbokkal az azért nem lenne sikeres (annak ellenére, hogy amin rágott alma van azért üti egymást a nép) mert házon belül is lesz jobb választás. tényleg annyira pici az a gép, hogy simán jó annak is akinek netbook kell. persze ez csak egy apple netbokknál alternatíva, az ár miatt.
-
macikos
addikt
Hát nem. Van a Lenovo és van az a részlege, ami a régi IBM-eket gyártja Lenovo néven vagy az IBM gyártja ugyanúgy a gépeket, csak Lenovo néven, nem tudom
A lényeg, hogy a Lenovo N szériás gépek és a kis netbookok is egytől-egyig szarok
Ami jó, azokat még mindig Thinkpadnek hívják is itt találhatóak: [link] Az áruk is tükrözi a minőséget
-
macikos
addikt
Azért az általad felsoroltak nem éppen a minőségükről híresek. Ha meg Nokia és alumínium, tehát nem bazári műanyag, akkor valószínűleg minőségi kis cucc lesz, ami viszont nem olcsó. De ez csak az én elméletem
Viszont az is lehet, hogy tömegcikknek szánja a Nokia, akkor viszont isten óvjon tőle
Egyszerűen nem hiszem, hogy egy ilyet 120-150 környékén meg lehet majd venni. Főleg itthon...
-
macikos
addikt
Nem tudom mit reméltek, de ha az a sz.ros N97 200 ezer forint, akkor egy alumínium borítású notebook, 12 órás akkuval, GPS-el, 3G-vel, úgy szerintetek mégis mennyi lesz?
-
DaveNo1
veterán
Szolgáltatok biztos majd olcsóbban árulják netes díjcsomaggal.
-
GALARDO
addikt
Én is remélem 200k-nál nem lesz drágább de ki tudja.
-
1010
őstag
hdmi ide vagy oda lehet kze nem lesz a full hd hez,egyszeruen azert van rajta mert ezt kenyemesebb hasznalni es most erre van igeny,
atom procirol eddig nemsok jot irtak,persze filmnezes meg netezes nyaralakor arra biztos jo mibilnettelde lehet dragabb lesz mint egy 15"noti
-
N-vidi-A
őstag
Nekem nagyon bejön képek alapján, ha még emellett 12órás lesz az üzemidő is...
-
vehement69
senior tag
háhá, itt a talány megoldása! nem tűntek el a Nokiánál a designerek, csak ezen dolgoztak, az elmúlt pár évben megjelent ocsmánynál hányingerkeltőbben gusztustalan (wow) telóik azért lettek olyanok, amilyenek..
gyönyörű. jó specifikációk. Kb. Steve Jobs is előránthatta volna a kis borítékjából
Nokia most emiatt nálam ismét RULZ!
-
Scenic
tag
Van létjogosultsága, neve és már csak a divatszínei miatt is vinni fogják!
Ha technokrata szemmel nézzük, akkor sem egy rossz vétel, nekem pl. az A-GPS és a beépített 3G miatt kifejezetten szimpatikus vétel, bár tökéletesen elégedett vagyok a mindezeket hiányoló MSI netbookommal is! -
Timyyy
őstag
Nagyon tetszetős így elsőre, főleg a kék verzió
de én ugyanezt a külsőt ráhúznám egy sima netbookra, mert pl nekem ez a sok telefonos kütyü, vagy az azzal összeköthető programok abszolút nem kellenek, viszont minden más tetszik benne.
-
bope87
aktív tag
Hát ez nagyon bejön, várjuk azt a bizonyos dátumot mikor mindenre fény derül
-
Depression
veterán
Szerintem a németeknek ingyen lesz, az amerikaiknak 99$, nekünk meg 200k kétéves előfizetéssel.
-
Tomessz85
tag
Nos nekem is jó lenne egy ilyen ;) épp most gondolkodom egy PDA + mobil kombón ,de most már megvárom ezt a szépséget és lesz mellé akkor egy külön mobil inkább ....
Elméletileg alcsi háza lesz és HD ready felbontása a kijelzőnek ......
nagyon baba lesz az fix .... csak tényleg az a kérdés ,hogy árban hol fog megállni
Szerintem sem hiányzik egy ilyen géphez az ODD , a pendriveok korában nem sok telepítés van ... főleg egy ilyen géppel kapcsolatos telepítés amit ne lehetne megoldani optikai meghajtó nélkül.
A GPS részét lehet majd párosítani más navi szoftverekkel is ?
-
WOLFISHNET
csendes tag
Nekem nagyon tetszik a gép.
Ár tippem: Bruttó 200.000 Ft, de lehet, hogy inkább nettóban kellene gondolkodni...
Az árat arra alapozom, hogy mennyibe kerül a Nokia N97. A GPS sztem nagyot dob majd az árán. Az oprendszere, sztem Windows 7 lesz. -
Oscee
csendes tag
Ez nekem is iszonyúan tetszik - mondanám, hogy musthave, de azért megvárnám az árát és a többi specifikációt én is.
De ennyi infó alapján tényleg fix vétel. És még a reklám zenéjét is imádomNokia teló mellé Nokia netbook, minő Apple utánérzés
-
macikos
addikt
Végre valami normális dolog a Nokiától. Kijelző milyen lesz? Sima TN paneles? Legalább LED világítású?
-
DaveNo1
veterán
Első Nokia termék ami tetszik...
-
nagyon szép.
kíváncsian várom hogy a nokia mennyire lövi be az árát -
AMD ehog
aktív tag
ezt is megéltük...
-
gyoref1
aktív tag
köll !!
illetve kéne de az ára?
-
Jadro
veterán
Nagyon jól néz ki, de félek hogy olyan Nokiás ára lesz.
-
vsgaborr11
tag
Ennyit arrol,hogy nem lesz Nokia notebook
-
joey04
titán
nagyon szépnek tűnik. de tuti nem kéne. én nem látom értelmét a netbooknak, de egye fene, biztos kell valakinek...
-
PierNight
aktív tag
óhh bárcsak olcsó lenne o_O
most tervezem a netbook vételt, már csak pénz kénede ez tuti 150 körül lesz...de ne legyen igazam
vagy akár jó csomagban tmobile-nál.
-
.mf
veterán
A HDMI és a hosszú üzemidő alapján én nem a sima N2x0 + 945GSE + ICH7M kombót, hanem a Z5x0 + Poulsbo párost valószínűsítem. A Poulsbonál engedélyezett a HDMI (pedig elvileg 945G-nél is megoldható). Poulsbo hardveres videó dekódolás-gyorsítással is rendelkezik, tehát akár néhány 1080p-s film is megy rajta, ha valakinek nagyon ez hiányzik. Viszont ez a fajta Atom drágább, mint a normál netbookos. Továbbá szerintem az alacsony fogyasztás érdekében a HDD helyett is SSD modul van benne, tehát korlátos lesz a tárhely.
-
bok92
addikt
Nagyon tetszik!
-
kbencee
aktív tag
hurrá, megjelent a huszadik netbook gyártó
-
hito
nagyúr
Ha GMA950-el jön (márpedig azzal fog) akkor max a 720P lesz rajta nézhető, az is friss boot után
Nem ez az első HDMI kimenetes netbook (pl.: Asus N10J).
-
pilsner
aktív tag
úú, de kéne egy ilyen! vagy az ára!
-
szabi113
tag
Durvulás van!
Évek alatt a mobilok közeledtek a PDA-khoz, és a PDA-k a mobilokhoz. Mára gyakorlatilag kinyírták PDA-kat. Most a Netbook közeledik a mobilokhoz, és fordítva.
Remélem érintőkijelzős lesz a kicsike és Win7-el jön -
Ahogy a nokiát ismerem nem lessz éppen olcsó
-
attika&
csendes tag
Szinte biztos hogy horror áron lesz elérhető a debütálás után.
Tök jó dolog az a gps.
Meg hogy mobil.
Meg örülök én a netbook kategóriának is. De az áruk ezeknek a dolgoknak, mit mondjak, nem arányosak, nade IgéNYEK és Pofonok -
GALARDO
addikt
Ez nagyon bejön már nagyon várom.
-
Magnum_
nagyúr
ijj de gyönyörü.... 12"-ban hozzanak egyet S12 árban
-
fordfairlane
veterán
Az akkuidő jó, na de Atom...
Kíváncsi vagyok, ez az Atom képes-e lejátszani, mondjuk 1080p-s videókat is. A HDMI mindenesetre rajta van, ez pozitív.
-
Kobaljov
senior tag
Hmm, az Intel engedi a HDMI-t az Atomos deszkáján?
-
ALI_G
veterán
itcafe-n is van hír róla
várjuk meg az árát. persze az €-s ára itthon x1.5 -
plus44
veterán
Ez csak nekem tetszik piszkosul?
-
[Anduriel]
aktív tag
Az árára nagyon kíváncsi leszek. Attól félek, hogy netbookhoz képest nagyon drága lesz. Ne legyen igazam.
-
kmate25
csendes tag
Azok sajna nálam is de az eddigiek alapján tetszik. Máshol nézegettem képeket, igazán minőségi érzetet kelt.
-
A képek hiányoznak nálam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest