- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
monzo
csendes tag
válasz
Kis Samurai #3840 üzenetére
Sziasztok! Nálam is ugyan ez van, nem jó a Play... két napja egyáltalán nem vagy csak ritkán frissülnek az appok. A 192-es, és a 495-ös hibakódokkal csörög félóránként a telefonom.
Az asszonykám már féltékenykedik, hogy kitől kapok ennyi üzenetet.
Nyomtam neki ma hard reset, a volt alkalmazások 80%-a nem települ fel, el sem kezdi letölteni, csak várakozik a WiFi-re, majd fél óra múlva kiírja a 192-es hibakódot. Új alkalmazást sem lehet felrakni. Próbáltam más routerrel, mobilenettel, de ugyanaz a hiba.Ezeket próbáltam:
- google fiók kilépés / belépés
- play store fájlok törlése
- összes program cache fájlok törlése
- hard resetÉs az értesítős hiba nálam is előjött, felébresztés után kapok meg mindent. De lehet, hogy az most hard reset után megjavult, még nem figyeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az újra feltámadt Nokia első generációs okostelefonjai nem robbantották fel a piacot. A második kör viszont jónak tűnik, ha a 7 Plusból indulunk ki.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GTA VI
- Óra topik
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Rendszergazda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GTA IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest