- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
-
Menetszél
csendes újonc
válasz
tom120514 #163 üzenetére
Túl sokat még nem fényképeztem, de nekem a kameráknál az esti képek minősége behatárolja a kamera minőségét. Ebben a Nokia 7.1 messze veri a Samsung középkategóriás készülékeit. Viszont ahogy az S6 Edge esti képeit nézegettem, szerintem nem csinál azoknál jobbat, de ez csak feltételezés, mert rosszabb körülmények között próbáltam. Andrássyn este, ott azért nincs túl nagy világítás. Most kaptam hozzá állványt, így az igazi tesztelés még hátravan.
Filmnél a közelebbi felvételeknél folyamatosan próbál élesíteni, tehát bármennyire jók a beltéri videók, kis remegés tapasztalható, ami vagy zavar valakit, vagy nem. 4K felvételt simán csinál, ha ez valakinek a hobbija. Főként gyerekről csináltam, de jól jön a vaku hozzá, mert bent vakuval lesz éles a kép.
Alapból nem tud RAW fájlt menteni a gyári szoftverrel, de az Adobe Lightroom használatával már képes. Ez után azonban bele kell nyúlni a képbe rendesen, mert kevéssé szaturált képeket lő. Az alapszoftver ezt kicsit túl is tolja, de DNG-nél kénytelen az ember a telítettséghez nyúlni.
Sajnálom, hogy emlékezetből többet nem tudok mondani. Nekem eddig megfelelt, amit kaptam, de extra szuper fényképezőgépe nem nagyon van egyik készüléknek sem ebben a kategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest