- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Menetszél
csendes újonc
válasz
l.skywalker #110 üzenetére
Én úgy olvastam, hogy a TA-1094 majd a megjelenő Nokia 9 típusszáma. Nekem telenoros telefonom van és TA-1095. Nem próbáltam dual SIM-mel, mert eleve nincs másik kártyám.
Amúgy a telefon nekem bejön, nagyon szeretem. Nem tudom osztani a tesztelő véleményét. Mivel a munkahelyen számítógép előtt ülök, így nem használom olyan sokat, de így 2 és fél napot elmegy egy feltöltéssel. A fényképek nagyon jók, nem érzem rajtuk azokat a problémákat, amelyeket kiemelnek, Mondjuk a jobbnak elkönyvelt Samsung A6+ a tesztképeket nézve érezhetően rosszabb képeket készített, mint a Nokia 7.1, de mindegy, mert már unom a Samsung telefonokat, mást akartam. Pont azt nyújtja ez a készülék, amire gondoltam. Kicsit lehetne nagyobb. Én kikapcsoltam, hogy mozgatásra jelenjen meg az óra és értesítések, mert egy idő után zavarónak találtam. Amit nem értek: miért kapcsolódik rá automatikusan a wifire, ahogy a lakáshoz közeledem? Ám ezzel is együtt tudok élni.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #107 üzenetére
Közben megtaláltam, hogy a Telekom a 11CTLS01A04-as Nokia 7.1-et árulja, a Telenor viszont a 11CTLL01A05-t, így ez utóbbi sajnos mégsem Dual SIM-es
-
Francia91
veterán
válasz
l.skywalker #105 üzenetére
Igen!
Én a Telekomnál vettem, ugyanúgy DualSIM képes, mintha függetlenül vettem volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest