Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • janeszgol

  veterán

  De ő azt az állapotot írta le, amikor tesztelte. A Nokia 3 és 5 is úgy kezdte a pályafutását, hogy szaggatott az OS és melegedtek. Utána gyakorlatilag egy csettintésre (egy-két frissítéssel) rendbe tették. Ezért mondtam feljebb, hogy nagyon unalmas már ezt eljátszania a cégnek.
  De csak 2-3 tesztben említették meg negatívumként, a többiben, amiket olvastam max egy sorral elintézték. (Hm ja szaggat, nos a következő…)

  Amiket te írtál, hogy ki kellett volna emelnie Alice-nak, ha már máshol megtették:

  1, nagy kijelző: említésre se méltó. Akkor lenne az, ha max 5 colos kompakt lenne.
  2, 4 Ah-s akku. Ezt megemlítette Alice is.
  3, natúr OS. Ez szép, de ha szaggat, akkor nem pozitívum.

  Gadgets: "Despite running stock Android and avoiding a resource-hogging custom Android skin, the Nokia 3.2 feels a little slow from the get-go. Switching between apps and loading them felt sluggish. Even when using Google's own apps like Maps and Chrome, the phone did not feel zippy at all. Thankfully, apps did not crash, and day-to-day usage was stable, but the phone occasionally froze and the UI became unresponsive under stress."

  business-standard: "The phone, however, sometimes hangs while opening the apps and goes back to the home screen."

  TechRadar: "The Nokia 3.2 runs a Snapdragon 429 chipset, which is a fairly powerful processor for mid- and low-range phones and provides a few advantages, and while the operating system felt a little slow at times, in general the device ran smoothly."

  Szeptemberben szerzodes hosszabbitas. Tervezett telefon: Huawei P40 lite. (Huawei P Smart Z alternativa.)

Hozzászólok Aktív témák