Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • janeszgol

  veterán

  Én nagyon kedvelem a cég termékeit (Huawei-Samsung-HMD a sorrendem még mindig). Az a 3.1 például iszonyat kényelmes. A Nokia 1 kivételével elmondható, hogy érintésben mindegyik jó: 5 illetve 10 pontos multitouch-csok szerepelnek csak. (A Nokia 1 is talán 5 pontos, a logika azt diktálná, de ezt nem tudom biztosra.) Viszont az, hogy a telefon kiadásakor lefagy, akad, majd megcsinálják valamikor normálisan (mert meg tudják csinálni) ez eleinte még "vicces" volt (már aki nevetett rajta), ma már baromi unalmas.
  A cikkhez és a telóhoz. A hátsó kamera színvilága nekem bejön. Az állóképek jók. A videó minden tekintetben gagyi. A kijelző elmegy, bár a közepes szintet nem üti meg nálam, az SoC alsó hangon elfogadható. Az, hogy a kamera rekesze f2.2 lett, jót tett neki. Így legalább nem égnek be könnyen a képek. nézzétek meg a most kijövő tucat mobilokat (Honor 8a, Huawei Y5 2019, Huawei Y6 2019). Az 1.8-as rekesz lesz az idei divat. Be is égnek szépen azok a képek, még a tavaszi napsütésben is. Nem minden a hardver, kell hozzá a szoftver is.

  Inkább nézzetek mást ez helyett. Még a régi Nokia 5 megvételével is előrébb van az ember (jobb kijelző, jobb kamera, patent hangminőség). De az igazi itt a Redmi 7 az 50 ezer ft alatti kategóriában.

  [ Szerkesztve ]

  Szeptemberben szerzodes hosszabbitas. Tervezett telefon: Huawei P40 lite. (Huawei P Smart Z alternativa.)

Hozzászólok Aktív témák