Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
blueMerle #22 üzenetére
Köszi a javaslatot, meggyőződtem. A51 android 10, hosszú nyomásra nem lehet törölni csak letiltani, ugyanígy a beállításokban is csak ez az opció van ha jól láttam (tehát átlag felhasználó ennél jobban nem fog vele bajlódni, mint a böngésző motor választással). Ha a 11-es androidtól a HAGYOMÁNYOS módon is lehet törölni az szuper hír, ez azt jelenti, hogy kb. 1 egész éve már elérhető ez a lehetőség, mert előtte nem így volt.
Igen, microsoft appokat, játékokat lehetett, csak a spotifyt , netflixet és a facebookot nem.
Nem kívánok ezen rugózni, de ha ennyire könnyő törölni ezeket az appokat akkor az ilyen videók miért vannak? LINK
-
xZer0kidx
senior tag
A kerek szögletesre válaszolnék először: Ezek okosórák. Talán a legjobb párhuzam a mobiltelefon-okostelefon és az óra-okosóra között van. Régen úgy néztek ki, most meg így. (Szerencsére sokan gyártanak kerek okosórát is) Én a különböző ui megjelenítés vagyis megjeleníthetőség miatt jobban preferálom a szögletes kijelzőt. A klasszikus óra valóban kerek ezzel teljesen egyetértek, de ezek már rég nem (csak) órák legalábbis az én felhasználási szokásaimat tekintve. Értesítések, bejövő hívások kezelése, emlékeztetők, naptár és persze az idő stb. ezeket könnyedén el lehet intézni az "órán" elő sem kell vennem a telefont, ez főleg munka (+utca, tömegközlekedés) közben nekem nagyon kényelmes és diszkrét megoldás.
A kérdésedre pedig talán az lehet a válasz, hogy a kompatibilitás (ne kelljen használnom az ökoszisztéma szót) miatt. Ezután szerteágazik a dolog: Náluk költsd el a kis megtakarításodat, Így garantálják a legjobb felhasználói élményt, így a legkönnyebb és legolcsóbb fenntartaniuk a biztonságot, adatvédelmet, a platform zártságát stb.
De ez csak az én véleményem a valódi okokat nem tudom. -
xZer0kidx
senior tag
válasz
Fritz Teufel #6 üzenetére
Az S szériáról nem tudtam, ott teljesen érthetetlen, hogy egy igen nagy összeg kifizetésekor miért akar még az előre telepített appokból is pénzt kisajtolni. Ezt a mellékkeresetet egy középkategóriánál még csak-csak megérteném. Az egy dolog, hogy a készülékeken előre telepítve vannak ezek a dolgok (a másik ilyen amikor egy több gb-os játék is ott csücsül) de számomra a leginkább bosszantó, hogy egyszerű úton ezeket nem is lehet törölni (cáfoljatok meg ha nem igy van) csak letiltani ami valjuk be azért nagyon nem ugyanaz.
Amióta Apple cuccokat használok magam is azt vallom, hogy a legkényelmesebb ha egy gyártótól származó kütyüket használunk, és ez igaz gondolom a Samsung esetében is. -
xZer0kidx
senior tag
válasz
Fritz Teufel #4 üzenetére
Az ökoszisztéma miatt sem, de leginkább az a "csini" notch, ami miatt az Apple-nek nincs semmi félnivalója. Ha fogalmazhatok kicsit sarkítva valószínüleg az ios-es app tracking miatt még az értesítéseket se tudná fogadni az iphone-okról, szóval köszi nem kell ilyen óra
Az valóban felháborító, hogy a facebook előre telepítve van sok telefonra (pl. A szériás Samsungok) de a leginkább visszataszító, hogy normális/hagyományos úton nem is lehet azt letörölni.
Ez jogos...
-
xZer0kidx
senior tag
"Beépített kamera lehet az előnye." Az előnye???
Tudom nem túl építő komment, de soha semmi nem kellene tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest