Új hozzászólás Aktív témák
-
johnyblaze
aktív tag
válasz
idegen lény #13 üzenetére
Szerintem az is elég nagy segítség lenne ha korábbi címekkel bombáznák a gépet.Lásd skyrim,doom,bayonetta.Mindenki imádta,örültünk neki hogy végre egy kézi konzolon is játszhatóak.Biztos van jópár cím amin dolgoznak csak még nem fedték fel amúgy,attól nem félek.Csak mostanában eléggé üresjárat van. (Az hogy gyenge sokmindent nem jelent,nyílván vannak korlátai de úgy optimalizálják ahogy akarják.Megoldható.)
-
idegen lény
addikt
válasz
johnyblaze #12 üzenetére
Szerintem azért kevés rá a multiplatform AAA, mert gyenge már hozzájuk a gép, amit ráadásul már fel is törtek, és ez már nem fog változni, csak egy Switch 2-vel. Talán nehezebb is rá portolni a multikat, de nem értek hozzá.
-
johnyblaze
aktív tag
Igen ez sajnos így van,most hogy a dark souls sem jelenik meg gyakorlatilag semmi AA nem jön mostanában.(igaz nemrég kaptunk egy little nightmares-t)de kb hirtelen ennyi is.A Fortnite hallatán sajnos nálam nem lesz nedves a bugyi.De aki szereti az ilyet játssza.
Erre van igény.
Régebbi motoros vagyok,inkább az offline játékokban érzem jól magam.Az eshopot eléggé megpróbálják felhigítani mindenfélével csak hogy a tengernyi kínálat látszatát keltse.És sajnos még túl is van árazva nem is kicsit.Ettől függetlenűl szerintem jó kis dolog a switch,viszont jó pár év kell neki hogy beérjen ,mint a jó borok
-
Béééla
őstag
válasz
johnyblaze #9 üzenetére
Sose volt nagy
Indie fostalicskákkal próbálták az eshopot feltölteni a szovjet "mennyiség > minőség" mintájára.
Elcsábultam egy akciós "60 seconds"-nak, és bánom. Azt is hogy refund rendszer sincs. Azon felül top játék a fizetős farmville és hasonló "míves" művek vannak igényes címek helyett... -
Giovan!
addikt
válasz
johnyblaze #9 üzenetére
Azért annyira csak nem húzza le az átlagot az a fortnite-paladins combó
-
johnyblaze
aktív tag
Eléggé vissza esett az igényes játék kínálat switchen
-
idegen lény
addikt
Közben megtaláltam: Starlink Battle for Atlas E3 Gameplay | Nintendo Switch
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
idegen lény #6 üzenetére
-
idegen lény
addikt
Mi az a Starlink és KQB? Érdekes címek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
PowerBuldog #4 üzenetére
Reddit/Twitter/Resetera/N4G.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fortnite kb 100% innentől, felkerült a játék adatlapja a koreai korhatár-besorolás oldalára. [link]
-
Gery9112
őstag
Overcooked 2 azta!
-
SlayerSub
tag
Diablo 3 miért nincs rajta
?? vagy az majd blizzconon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mercedes topic
- Yettel topik
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest