- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
Blizzardking #50 üzenetére
Én emlékszem még arra az időkre, amikor volt nokia töltő, volt samsung töltő, ericsson meg lg meg siemens és így tovább... hidd el nem akarjátok újra ezt (habár most csak a gyorstöltésről van szó)...
-
-
devast
addikt
válasz
#16820480 #36 üzenetére
Én értem, hogy nem egyik napról a másikra halnak ezek ki, és a hdmi vs dp totál más téma
Nekem 1 töltőállomásom van, meg egy raklap eszközöm. Lényeg, hogy engem zavar az, ha sokféle szabványú töltőt, vagy akármi mást kell használni, mert a gyártók mindenkit magukhoz szeretnének láncolni, vagy jól megszedni magukat a tartozékokon, nekem meg sakkoznom kell, hogy mit, hova, milyen kábellel dugjak. Egy apple ilyent megtehet, és meg is teszi. Attól még nem szép...
-
devast
addikt
válasz
tibcsi0407 #33 üzenetére
Csak nekem igényem, hogy minden töltőm mindent töltsön gyorsan ? Ez olyan nagy igény lenne? Az összes illyesmi szabvány háborúban idővel kihullanak az ilyen egyedi megoldások, még akkor is ha a technológia jobb mint a többieknél. Itt is ez fog történni ezért nem értem miért furcsa ez bárkinek is. Különben valószínűleg hamarosan nem recommended lesz az usb-pd kompatibilitás az új android készülékeken, hanem mandatory. [link]
-
devast
addikt
Az, hogy az egyik szabvány a másik 2-3 féle dash meg a qualcomm megoldása mind gyártó/cég/licensz specifikus.
Hisz elfér a piacon 4-5 féle töltési megoldás, mert mindenkinél otthon van 5 féle töltő meg kábel is.
ps: a legújabb qualcomm quick charge már kompatibilis az usb pd-vel. -
devast
addikt
Dobhatnák már ezt a francba 2018-ban... Illene standard usb pd-t használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest