- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SuperMario
tag
Én sem bánnám, ha a gyártók ugyanazt a technikát használnák - de akkor már használják a legjobb elérhetőt. Ami a VOOC. Nem értem, mi abban a jó, ha lebutítunk valamit csak azért, mert a butább módszer népszerűbb. Nekem a telefonom megvásárlása előtt pontosan 0 Dash-képes töltőm volt, most pedig pont annyi van, amennyi kell. Semmi extra költségbe nem vertem magam miatta.
Ha meg netalántán egy ismerősömnek hirtelen ezzel kell töltenie, de az ő telefonja nem támogatja ezt a fajta gyorstöltést, az ne az én hibám legyen már.
-
SuperMario
tag
Hol ezzel a baj? A telefonhoz alapból adnak Dash-kompatibilis töltőt, ami tud 'sima' sebességen tölteni más, nem Dash-kompatibilis készülékeket. Innentől kinek is lenne előnyös, ha ezeket a telókat is egy rosszabb töltési szabvánnyal kéne használni? Főleg, mivel VOOC > QC, nem azt kéne inkább elvárni a többi gyártótól, hogy licenszeljék ezt a technológiát? Vagy az túl logikus, legyen inkább mindenkinek rossz, mint jó?
-
törölt tag
A QC eléggé gyenge dolog a VOOC töltéshez képest, megsüti a telefont, lassabb is és visszaveszi a sebességet ha használod a telefont töltés közben, mert nem lenne képes a telefon kezelni azt a hőmennyiséget.
UPD jó lenne talán, de hány dolog használja? Úgy a Pixelek, és kb kész (meg néhány laptop talán), alig lehet normális áron töltőfejet kapni hozzá (vagy én keresem rossz helyen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest