- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
"A telefon QC esetében addig melegszik, amíg 12 vagy 9V utána visszahűl."
Ezért jobb a Dash, mert az addig se melegszik. Láttam mit írtál, meg hogy vágod, de akkor is ez a leg átgondoltabb, leggyorsabb, leg akkukímélőbb töltési eljárás jelenleg. Mindez a takarékos működéssel párosítva a seggébe tesz nagyon sok elterjedtebb megoldást, nem beszélve arról, hogy nem mindenki az asztalon tölti a gépét, lehet pl a kocsiban, ahol eleve melegebb van mert süti a nap. Ugyanoda lyukadtunk ki, hogy a többieknek kéne autogramot kérni az Oneplustól (vagy Oppo most mindegy) és nem fordítva. -
Blizzardking
őstag
Valóban, köszönöm a kiigazítást. Akkor itt van egy, fele annyiért.
Nem dash módban a telefonban lévő elektronika szabályozza a töltést, pl egy normál adapter esetén. Dash töltő + kábel esetén a töltőfejben lévő kapcsolóüzemű tápot vezérli a telefon, mintha a teljestmény elemeket kihelyezték volna az adapterbe. Az hogy 5V-os és minőségi kábel kell hozzá kit érdekel, mikor a kocsiban az ablakban a tűző napon navigálás közben 20 perc alatt feltölt, más telefon meg kikapcsol? -
tibcsi0407
félisten
A töltőben van az összes melegedő komponens (valóban elírtam, de a lényeget értetted, csak szimplán szőrszálhasogattál (jogosan)): [link]
One of the ways in which it does this is by moving all the heat management and dissipation process to the charger, rather than leaving it to the phone to handle as other quick charging standards tend to do.
Az alis kábelek pedig gyári minőségűek. Ahogy a telefon is olcsóbb ott, úgy az alkatrészek is.
Ajánlom a feedback-eket: [link]
Gondolom, hogy a 250 ember nem hazudik. -
-
törölt tag
Igen, néztem, hogy már lehet kapni egész sok töltőfejet is. Amikor utoljára szóba került a dolog, akkor emlékszem rákerestem, és kb egy darabot találtam ilyen 15 ezer forint körüli áron, ami azért elég húzós.
Cifu: Én mindig gyorstöltővel töltöm az akksit, kivéve ha mondjuk éjjelre teszem oda, mert a fene fogja végigvárni azt a 2-3 órát, amíg egy ilyen 1-1,5A-es töltő telenyomja.
-
SuperMario
tag
Semmit nem kéne kidobnod. Simán tölt az OP3-am minden selejt töltővel, csak rohadt lassú a Dash-hoz képest - de ahhoz képest minden az.
Plusz költség sem lenne, mert a gyártók adnák a telefonokhoz a töltőket, sőt, ha elterjedne a technológia, akkor egy rakás utángyártott készlet is lenne. -
törölt tag
Volt valami olyasmi, hogy a Google befenyített, hogy támogatni kell az UPD-t, erre a QC úgy tervezte át a QC4.0-t, hogy már kompatibilis legyen, de aztán azóta is minden csak QC3.0-t használ, gondolom próbálja a QC tolni a saját szekerét
De amúgy a töltőfej problematikája még továbbra is fennáll UPD-hez. Bár most már látok többet is Ebayen, csak kérdés melyik milyen minőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest