Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
"az m43-as vázak nagy részében még mindig elavult érzékelőket használnak, amivel az 1 jelenleg képes felvenni a versenyt"
Sok mindenben nem értettünk mostanában egyet, de ebben száz százalékig igazat adok... sajnos
Kéne már valami újdonság, felőlem csinálhatja más is, nem ragaszkodom a Panához, Oly gépbe mehet más is, Mondjuk egy exr fuji-s oly gép után a pana is jobban ösztökélve lenne a fejlődésre... tudom, nem életszerű az elképzelés, megint sajnos.
-
madgie
titán
Számomra sokkal fontosabb az AF tracking vagy a live histogram, mint a belépő tükrösök keresője, ami a Nikonnál még meg volt fejelve azzal, hogy az AF pontok kivilágítása nem szelektíven történt, hanem vörös fényárba borult a komplett kereső (remélem ez már nincs így az új belépőknél).
-
madgie
titán
Ott az LCD, kábé csak hatszor jobban használható kézi élességállításra, mint a D50-ed keresője
(főleg a GF1-é)
szerk: de jól van, OK, ezt elfogadom, hogy valakinek gond lehet. ( mondjuk nekem nem az, hiába itt a GH1-en a nagy méretű EVF, LCD-n szoktam jó kompaktosan komponálni, vakut meg egyáltalán nem használok
) ettől nem lesz kevésbé masszív felépítésű egyik váz sem.
-
madgie
titán
Hja, való igaz, a mostani gépek nagy része nem úgy van kitalálva, hogy öt-tíz év múlva is fényképezőnek nézzen ki
Egy időben elég brutál minőségérzetű gépeim voltak: E-1, L1, KM Dynax 7D... ezek után kicsit bazárinak tűnt elsőre a 40D is, pedig az már nem belépő-canon szint volt. Egyébként tök fura, de sokat sejtető, hogy Pana volt az első saját digitgépem, most is az van, és ha jól számolom, akkor a tíz eddigi saját gépemből öt Pana volt
-
madgie
titán
A D50-et úgy kezeld, hogy a D70 butítása, ami azért volt nagy szám annak idején, mert a kopó festékes, kétpálcás 300D mellett minőséginek hatott. Nekem volt D70-em, használtam D50-et, D40-et, D80-at, D300-at és 700-at és ezek csak Nikon vázak... asszem kicsit kevésbé vagyok szubjektív.
Egyébként nem hiszem, hogy bármi le lenne spórolva egy E-P1-ről, azt meg ötvenezerért hozzád vágják és nem akar csökkentett képességű keresővel többnek tűnni, mint ami (lásd D70-D50, meg egyéb, mostani belépő tükrösök)
Parci: pont veled fogok vitatkozni, mi? Annyira Nikon párti vagy, hogy még a Capture NX-et is imádod
De amúgy egyetérek, a Nikonról leválik a 3M ragasztó a guminál, a G1/G2-n meg nincs minek leválnia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- MOZA Thumb Controller /MOZA-AIR CR W/L /
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTI FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest