Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• A Zéé

addikt

válasz korner83 #58 üzenetére

Ebben igazad van, hogy sokszor jó, ha van valami, amit elő tud kapni az ember, ha nincs nála a rendes felszerelése.
    Nekem csak az a része nem tetszik, amit az Apple nagyon erős marketinggépezete csinál (annak ellenére, hogy nekem is van Ipodom, és nagy vágyam lenne egy Macbook Pro), és nagyon sokakkal elhiteti, hogy az ő termékük mindennél jobb, és mindenre megoldás.
    Nyilván vannak olyan helyzetek, amikor van 1-2 Iphone-al megörökített soha vissza nem térő pillanat, és akkor jól jön az amúgy egész jó képminőség, de azért egy Iphone sosem lesz egy fényképezőgép, az Apple pedig ezt a pár elkészült képet, mint valami véres kardot mutogatja állandóan, hogy "nesztek vegyetek Iphone-t, mert ez mindent tud, ami ma akárkinek kellhet"

• A Zéé

addikt

válasz korner83 #55 üzenetére

Azért az kicsit vicces, hogy minden fotós cikknél előbb utóbb megjelennek a "ájfónosok" "hozzáértők", hogy bezzeg az ő okostelefonjuk is milyen jó képet csinál.
    Saját kategóriájában tényleg igaz lehet az állítás, de azért ne hasonlítsunk már egy telefont egy fényképezőhöz. Mindent tudni kell a saját helyén kezelni.
    Vasaló lapján is lehet bacont pirítani, de azért az se olyan, mintha serpenyőben csinálnám.

Maga az 1-es rendszer nem rossz elgondolás szerintem, csak a kicsi fényerős fixek és az ára hibádzik. Második gépnek, meg anyámnak kattintgatni tökéletesen jó lenne, viszont ennyit tényleg nem ér, amennyit dolgozni kell az áráért.

Új hozzászólás Aktív témák