- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
Nemrég voltam kipróbálni a westendbe a pálvölgyi fotó kft-nél.
elsőként őket dicsérném.. mert korrektek.. kedvesek voltak.. ki is tudtam próbálni saját kártyával..
főleg a v1 tetszett. én most próbáltam először olyan gépet aminek ilyen durva elektronikus keresője van... szóval lehet hogy pana v oly.. esetleg sony Nex akármié jobb... azt nem tudom.. nekem eddig az EVF a canon s3is szintje volt... szóval ehhez képest döbbenetes. többihez nem tudom hasonlítani.
Af sebesség káprázatos. Szintén nem tudom kategóriatársakhoz hasonlítani.( de ez itt nem is gáz mert az ott lévő d7000-t a 85mm f1,4 optikával lenyomta többször is.(igen d7000 fázis Af-fel volt lassabb no nem mindig persze)
külön tetszett a kis görgető tárcsa. baromi jól lehetett használni.
egyedól iso állítást nem lehet sajnos megtenni vázról. v én és a kollégák nem találtuk nem tudtuk hova programozzuk...
és hát a váz... nem győzöm hangsúlyozni.. iszonyú minőségérzet.baromi masszív és jó cucc mind a kettő.. persze árban olcsóbban jobban dobogtatná a szívünket.. de azt se kellelfelejteni hogy itt a kis méret mégis (főleg ahhoz képest) baromi jó minőséget kell megfizetni.
Szóval né végülis nem értetlenkedem az árán. persze most az E-PL1 árban is odaver igy tényleg nyerő... de ha azt veszem hogy valakinek családban van nikon tükrös.. mondjuk egy d7000.. akor az mellé.. illetve másodgépnek igen jó választás.
én tuti vennék egyet D7000 mellé... no persze ha lenne már D7000-m és megtehetném h másodgépet is veszek.De mint tudjuk máshol nem ilyen az életszínvonal.. és a Nikon sem Magyarországra tervez
-
DarknessHope
senior tag
"bizonyára lesznek majd olyan perverz emberek, akik akár csak egy fotó kedvéért, de majd 400/2.8 objektívjüket is felpróbálják a V1-re)."
ha megtudnám venni az álomfelszerelésem mint másodgép egy v1 lenne hozzá... és hogy lennék e olyan perverz? szerintem a sigma 120-300 f2,8+2X simán feltolnám rá.. vicces látcső lenne belőle.
de aki csak poénnak gondolja... pl egy Tatai vadlúdsokadalom alkalmával fajokat nézni és meg is örökíteni. az öreg-tó közepén tökéletes kombó lenne.. használnám is.ha már perverzió.. akkor milliomosként meg is tenném: egy régi 1000mm es tükrös obit 2X-vel és rá a v1-et
na ez lenne perverz
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest