- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Nem akarok meggyőzni senkit, mindenki úgy másol ahogy Neki kényelmes. Én ~150 megás mp3-akat mozgatok leginkább, de van, hogy családi események fotóit is. Nekem sokkal egyszerűbb a telefonon rábökni egy appra, majd gépen elindítani egy programot, majd ott szintén rábökni az előre elmentett kacsolatra és drag&drop áthúzni a cuccost. Ezzel szembe kábelnél töltőfejből kábel ki, villanylámpa, asztal alá bemászni, gépet kifordítani, hogy hozzá férjek az USB-hez, egy USB eszközt kihúzni, helyére a telefont bedugni, majd telefonon engedélyezni az MTP-t. Aztán innen ugyan az, drag&droppal másolok. Ha végeztem, villanylámpa gép mögé bebújni, USB kihúz, amit kihúztam, hogy legyen szabad portom, azt visszadug, gépet vissza fordít, telefon kábelét töltőfejbe visszadug. Amíg kábeleket dugdosok és asztal alatt kúszok-mászok, átmásolok egy heti Balázsék reggeli showt, amit hallgatni szoktam meló közben. De mondom, mindenki úgy másol ahogy Neki kényelmes. Nekem ez sokkal kényelmesebb mint a kábel dugdosás.
-
pcnet
addikt
Az én gépem is kábellel csatlakozik a routerhez és wifin mozgatom az adatokat pc és telefon közt. Gépre kell egy FTP kliens, mondjuk FileZilla, de jó Total Commander is. Telefonra pedig kell egy wifi ftp app. Playen annyi van mint égen a csillag. Telefonon az app ad egy IP címet, ahhoz csatlakozol a gépen. Ennyi! Egyszerű és nagyszerű. Évek óta így használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest