- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexus6
aktív tag
hú mennyire igazat írsz, én is anno az s széria active változatát néztem, de sok be sem jött európába, sok csak amerikában volt kapható vagy ázsiai piacon. nekem volt xcoverem céges. abból is a 3-as és a jobbik procis. szerintem vállalható kis teló volt, szerettem mert semmi nyűgje nem volt a 3 év alatt. a cégnél voltak 4-esek is, azok is simán mentek 3 évet.
én várok mindig egy ilyent ami üthető vágható (geoládázás, bringázás miatt) csak nagyobb aksival jöhetne. -
Én azóta is a Motorola Defy-t sírom vissza..
-
tixem
addikt
Valszeg nem érte meg gyártani a gyér eladások miatt, de a fél vesémet adnám egy aktualizált Active variánsért, mondjuk Note Active-ért integrált tollal, hmmmm
Sweet dreams
-
Tudom, mert az első Xcovertől kezdve szerettem volna venni én is egyet, csak mindig eltántorított a túl gyenge spec.
Meg aztán elkezdtek nőni ezek is, ez pedig a másik bajom. Az Xcover Pro például már nagyjából elég is lenne nekem hardveresen, de az meg már túl van az általam kedvelt méreten.Arra leszek még nagyon kíváncsi, hogy IPS panelt kap -e, vagy marad a 4s PLS-e?!
-
1600x900?
Nem inkább 1520x720, 1560x720 vagy 1600x720? Fura lenne a 900p, de majd meglátjuk. (A furát itt jó értelemben mondom inkább, mert böngészésre sokkal jobb lenne számomra -fektetve- az 1600x900, csak éppen nem tudok ilyen felbontású másik Samsung telóról; de most már rákeresek.) -
törölt tag
Mostanában ez a fő ismérve a Samsung telefonoknak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest