Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- OnePlus Nord CE 3 Lite 5G: zöld erdőben jártam
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Erősebb zajszűrést ad ismerős formában a Galaxy Buds 2 Pro
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Madarat tolláról, Galaxyt tokjáról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Algieba: Mielőtt meghalsz, élj; avagy Algiebánál elgurult valami, de ezt tudjátok rég:)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
aktív tag
Azert ahogy nezem nem csak az akksi lett kisebb a sima S22 szeriaban, hanem a kijelzo is. Tesztekre kivancsi leszek, hogy birja majd. Ezzel a sik kijelzovel nagyon bejon a sima S22.
-
Tocso1706
csendes tag
Ilyenkor de sajnálom a 2010 körüli event-eket, amikor volt 1-1 leak, de azok sem voltak túl biztosak és úgy lehetet végignézni, hogy "beszarás"
-
-
icp1970
senior tag
Csak tudnám hogy ha nem tudna elég infóval szolgálni,akkor minek a bemutató. Igy eléggé ciki.
-
Dare2Live
nagyúr
+akkor még tényleg komoly előrelépések voltak és azok számítottak is. Egy S1 után egy S2 a dupla annyi ramjával, jóval gyorsabb socjával tényleg érezhetően sokkal jobb volt.
Most kit érdekel, hogy +20%al gyorsabb? Az elöző is elég gyors volt mindenre. Aksiban meg egy 865 óta szó szerint visszafele lépegetünk. Nem jobb hanem rosszabb. Kamera HWban is 0 előrelépés. Az exynos ráadásul minden évben egy na most picit vagy jobban fogja zabálni aksit mint qualcom csoda ami előrendelésnél khm nem mind1.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
RobeeK
tag
Figyelembe véve, hogy az utóbbi években már a bejelentés másnapján kapható az aktuális csúcskészülék és a teszt is kijön pl 9-ei bejelentés után 10-én, érdekes belegondolni, hogy az utolsó ilyen szivárogtatós ciccekek úgy készülnek, hogy már ott a telefon a kézben és javában folyik a teszt
-
Dare2Live
nagyúr
válasz
undercover #7 üzenetére
Fogyasztás és megfő szorosan kapcsolódik. Uabban a készülékben exynos gyorsabban fő meg, gyorsabban merül és gyorsabban bethrotlingol. Erre jönnek még az exynos csodás hálózati anomáliáji az északa mért esik ennyit az aksitól az elöző telefonnal volt itt hálózat evvelk mért nincsig. jahát exynos.
Ezen sokminden fenn van. Érdemes a geneket összevetni.
Itt a teljes cikk. [link]
Vannak nagyon jó deep diveok is ahol nem kevés oldalba kernel szintig lemennek sött néha még részben "javítják" is. [link] [link]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Pythoncobra
tag
Egyáltalán nem vagyok szakértő, pusztán kíméletlen user, de abból, hogy a proci hűha milyen gyors, meg az egész készülék, azt gondolom, hogy a beállításoknál le lehet majd korlátozni a procit max 70%-os teljesítményre, amit eddig sose akartam megtenni, hogy ne akadozzon a telo, de most már talán meg lehet lépni, és ezzel akku időt tudok nyerni.
De lehet hogy teljes homályban vagyok? -
Felesbandi
aktív tag
válasz
Pythoncobra #9 üzenetére
Root-olt telonal szerintem megoldhato a dolog. Bar mobil eseteben eleve azt varnam, hogy nem szamitasigenyes task-oknal a leheto legtakarekosabb legyen a proci fogyasztasa.
Bar jo lenne egy olyan battery saver mod, ami lekorlatozna a teljesitmenyt, nem pedig a rambol lone ki mindent.
-
klaya86
aktív tag
Szerintem sincs sok értelme egy ilyen bemutatónak már. Szép körítéssel eltolja valami marketinges azt,amit már egyébként is tud mindenki.
És valóban,sajnos nagyon unalmas már a mobilpiac. Fejlődés max papíron van, gyakorlatban meg lófax. Évekkel ezelőtt fél évente cseréltem a telefont,mert mindig jött valami valóban érdemi fejlődés, amivel mindig sikerült sokkal jobb telefonra váltanom. Ma már.... Követem a mobiltelefonokat még,mert érdekel, de egyébként már nagyon lapos az egész. Nulla innováció, nulla érdemi előrelépés, semmi technikailag érdekes , csupán évről évre a kötelező minimum fejlődés,ami aztán gyarilban kb nem is észlelhető.
-
Pythoncobra
tag
-
babkukta
senior tag
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ennyi erővel mindegy lenne, ha felnyomnák a hivatalos oldalukra minden csiri-csárét mellőzve, hiszen úgyis tud már mindent róla aki akar.
Nem tudom viszont jól értelmezem e, kizárólag a legnagyobb - és egyben legdrágább - verziónak lesz ez a letisztult, "szexi" hátulja? Nagyon tetszik a kamerák kialakítása, én elég szomorúan venném, ha ezt a hátsó kialakítást csak a nagytesó kapná meg, a többinek meg "jóvanazasziget" - vagyis félsziget - kialakítása lenne...
-
Aryon87
félisten
ha ezt a hátsó kialakítást csak a nagytesó kapná meg, a többinek meg "jóvanazasziget" - vagyis félsziget - kialakítása lenne...
Hát pedig pont úgy lesz ahogy a fotókon látod. Mi több a 2 kistesónak ráadásul olyasmi lesz a kamera, mint szifonéknál. Egy átlátszó plasztikvalamin fog lenni a kameratrióHuawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
K0vasz
aktív tag
válasz
Felesbandi #1 üzenetére
számomra ez a legjobb feature-je az egésznek. mert kinézetre ugyanaz (jó, most asszem üveg lesz a hátlap ismét, illetve lesz végre egy értelmes szín), a többi dolog meg csak fingreszelés, amiért én nem adnék egy petákkal se többet az S21-hez képest
-
MrBazsi
senior tag
válasz
Felesbandi #1 üzenetére
Én azért örültem volna ha a sima s22 is lekerekített kijelzős.... dehát kinek mi...
-
Felesbandi
aktív tag
válasz
Pythoncobra #12 üzenetére
Ilyennel meg soha nem talalkoztam alapbol beepitett feature-kent.
Minden esetre ha barmi okbol vennek egy S22-t, ezt biztos bekapcsolnam, boven eleg lenne nekem a 70%. Engem sokkal jobban szokott zavarni az appok RAM-bol kilovogetese, mint a kicsit lassabb proci.
-
odani
tag
+1 , sajnos nagyon igaz. Őszintén sajnálom a mobilos újságírást. Tech2 Lacinál is kibújt a szög a zsákból egy frissebb videójában, hogy nem tudja már akkora lelkesedéssel csinálni a teszteket.
Többször hangoztattam már, hogy fele ennyi készüléktípus is bőven elég lenne, azokra viszont sokkal nagyobb figyelmet fordíthatnának a gyártók. Úgy is le lenne fedve minden árszegmens és biztosítva lenne a fejlődés. De nem, nekik "muszáj" folyamatosan egymásra licitálni a hangyaf@sznyi fejlesztéseikkel meg a senki által nem kért újításokkal, amire generálják a nem létező fogyasztói igényt.
Persze követem az ipart, mert érdekel, de egyre inkább időpocsékolásnak élem meg a hírek-cikkek olvasását.
[ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
válasz
Cranberries #18 üzenetére
Biztos nem!
-
janeszgol
nagyúr
Biztosíthatok mindenkit, hogy olvasni is ugyan olyan unalmas.
Ennyi volt az okostelókban egyelőre. Végülis egy laptopot sem használunk másra, mint amire kitalálták őket a '90-es évek végén. És azok még unalmasabbak, mert pl kijelzőben le vannak maradva az okostelók/tabletek mögött kb 5-6 évvel majdnem mindegyik.Szerk.: most az összehajtható telefonokkal dobják fel a témát. De a Yoga kialakítású notik sem verték fel a holtakat, így a Foldok és társaik sem fogják. Nem tudom mennyire lesznek sikeresek. Nekem bejön a tabletté hajtható noti, hasznosnak gondolom, ahogy a Foldokat és társait is. De ez lehet egy kisebbségi vélemény is.
[ Szerkesztve ]
-
Hallosz
senior tag
S21-en vagyok kb. fél éve, semmi ingerem váltani.
Mert lakni, muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eddig is rengeteg információ került elő, de a most kiszivárgott prezentáció végképp lelő minden poént.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple asztali gépek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Aliexpress tapasztalatok
- Flash SSD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- OnePlus Nord CE 3 Lite 5G: zöld erdőben jártam
- Napelem
- További aktív témák...
- Akció! BONTATLAN Új Iphone 14 PRO MAX 128-512GB Független 1év GARANCIA Deák Térnél AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Gyönyörű állapotú iPhone 13 Pro 128GB eladó!!
- iPhone 11 128GB Green kártyafüggetlen hibátlan állapotú-1 hónap garancia, számla-N017
- iPhone 11 Pro 64GB Space Gray független jó állapotú-1 hónap garancia, számla-R6524-Face ID hiba
- iPhone 11 64GB Black kártyafüggetlen használt állapotú-1 hónap garancia, számla-R5452
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest