Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én azt nem értem, hogy mit várnak. A legtöbb új játékkal gondom volt grafika terén. A Total War Shogun 2 se jó dx11 ben, a BF3 al is akadtak grafikai és játékmenetbeli bajaim, a Dragon Age 2 is bugos volt grafika terén... de most komolyan, így mit várnak? A régi játékokat fogom én így előszedni, mert azok legalább tökéletesen mennek, mert értelmesen kijavították a bugokat bennük még a fejlesztés ideje alatt (és nem a kiadás után....). Ha ezt tudom, nem újítottam volna gépet az új játékok miatt.... Nem csodálkozom, hogy az emberek ilyen körülmények között inkább konzolt vesznek. De komolyan, egy Indie játék normálisabban megvan írva, mint egy AAA cím.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest