Hirdetés
- 200 megapixeles zoomkamerával készül a Xiaomi is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Nem követem etéren a változásokat: melyik gyártó ad garanciát beázás esetére?
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
joey04
titán
egyre kevésbé szimpatikus ez a cég...
-
-
veterán
Szánalmas hogy mindenben csúcs kategória de ip védettség az nuku....
-
enginev3.0
félisten
Nem érzem olyan fontosnak
Esőben így is úgy is telefonálok vele
Fürdeni sosem fogok telefonnal
Garancia pedig egyik telefonra sincs hiába ip védett hivatalosan isA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Shyciii
veterán
Soha nem értettem ezt a vízállósági mizérát amit itt egyesek eladnak. Nekem sosem volt vizálló teleofnom (kivéve a legelső Motorola Defy-t), és ennek ellenére sosem volt gondom beázással, sem párával. Igaz én nem telefonálok a víz alatt, se nem csinálok selfit olyan mobillal, ami épp egy korsó sörben van...
-
Shyciii
veterán
No. Akkor lássuk sorban a telefonjaimat, hátha mind eszembejut:
Samsung Galaxy S Advance, Samsung Galaxy S2, Motorola Moto X, Xiaomi Mi 5, Oneplus One, Oneplus 2, Nexus 5X, Honor 8, Huawei P9, Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi Mi A2. Soha egyik sem ázott be, vagy a párától ment volna tönkre. Igaz én esőben úgy telefonálok, hogy vagy kapucni, vagy esernyő, mert miért is lennék olyan hülye, hogy szakadó esőben szarrá ázva telefonáljak. Így viszont egy teló sem ment tönkre, mint ahogy baráti társaságomban sem, pedig ott aztán előfordulnak extrém olcsó telefonok is, mint pl a Xiaomi Redmi 5, 5A-k is.[ Szerkesztve ]
-
nozs23
addikt
Itt igazából az a gáz, hogy ők promózzák vízállónak a készüléket, mégsem szerzik meg a minősítést, amit amúgy mindenki más megtesz, csak azért mert pénzbe kerül. Már rég nem 300 USD egy Oneplus, ők is megengedhetnék maguknak, csak verik a fogukhoz a garast. Én a helyükben inkább csöndben maradnék ezzel kapcsolatban.
-
PowerBuldog
veterán
A garast verik a fogukhoz, de minden évben egyre drágább. Közben elhagynak olyan dolgokat mint a jack csatlakozó. Ami ráadásul oltári pofára esés volt miután a saját közvélemény kutatásuk is kiderítette mennyire fontos az embereknek.
(#12) Shyciii:
Az ár e téren történő növelése számomra is rejtély. Designert sem nagyon fizetnek, mert 1:1-ben koppintanak házon belül.[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Shyciii
veterán
A gáz inkább az, hogy Lee bácsit még nem küldték el onnan, és az összes olyan embert, aki képes megmagyarázni az elmúlt évek baromságait:
- hiába amoled kijelző, az AOD letiltva, mert sokat fogyaszt (asszem felhasználók nyomására viszakoztak, de lehet hogy csak Magisk modullal aktiválható egyes típusoknál)
- Nagy memória, de mégse használja ki, mert szerintük sokat fogyaszt így, vagyis baszhatják a sok memóriát, mert nem lehet kihasználni. Felhasználók elégedetlensége miatt idővel viszakoztak, és módosítottak
- Túlszaturált oled, és nem engedték srgba, dci3 beállításokat. Hálistennek felhasználói nyomásra nagy nehezen megoldották
- Qi töltés baromság (szerintük...)
- Jack csati elhagyása, mert több a hely az akksinak, közben mégsincs benne nagy akksi
- Magas ár. Értem én, hogy gyártási minőség már magas, és a tudás, de visszatekintve a Oneplus One-ra, akkor szemmel az sem volt gagyi, sőt, mégis jó áron adták. Egyébként megdöbbentő, hogy a Oneplus One-nak a mai napig mekkora támogatottsága van. Elérhetőek rá Pie alapú custom romok, pedig vagy 5 éves telefon.[ Szerkesztve ]
-
NavySeal
senior tag
Hát nekem is inkább az alacsonyabb SAR számít. Ha cseppálló, már rendben van víz alatt nem fogok fotózni vele. (az mondjuk igaz, hogy a telefonok egyre drágábbak és nem tudom egy ilyen minősítés egy telefonra levetítve mennyibe fájna a cégnek...)
Kíváncsian várom a megjelenést és ezzel együtt az árazást.Több valamit, kevesebb semmit!!
-
nagyúr
válasz PowerBuldog #11 üzenetére
Ugye ezen nem csodálkozol?
Leradírozták a piacot, alig van a világon még hely ami nem kinai bérgyártó. Úgy emelik az áraikat, ahogy akarják, mert megtehetik.
Ezt úgy hívják, hogy "fejés"
Abszolut nem csodálkozom, hogy a jelenleg kiadott mobilok kopipészt másolatok - ami jól látható karterezés - ellenben vizsgálni ezt sosem fogják.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Norb€€€
aktív tag
Még nekem sem ment tönkre semmi kütyüm víz miatt, de lett volna rá alkalom. S7-em kétszer le lett öntve véletlen vízzel míg az asztalon csücsült, le lett fröcskölve nyáron medencéből kicsapódó víztől, és már az alkoholt is kipróbálta a kis hamis. De leginkább azt szeretem benne, hogy ha koszos lesz (egyszer ráesett egy tortaszelet), csak berakom lágyan folyó víz alá, és két mozdulattal tisztára törlöm.
És itt ez a bibi, hogy nem nélkülözhetetlen persze, de egy nyugtató és hivatalos megerősítés, és ha már lassan ugyan annyit kérnek el egy telefonért mint a nagy gyártók, akkor vegyék már a fáradtságot így 2019-ben, amikor ez már nem feature, hanem kvázi alap követelmény, hogy megszerzik a minősítést. És itt ne jöjjön elő a centekre való hivatkozás, hogy "ezt érted tesszük" amikor már rég nem versenyképes árkategória. -
NavySeal
senior tag
Igen, ezek tényleg fájó dolgok.
(Soha nem volt OP telefonom, most egy Pixel 2-t használok)
A nyomorult wireless töltést is miért kell kihagyniuk...?!
A 3.5-es jack-re meg a felhasználók egyértelműen azt válaszolták, hogy tartsák meg és erre kivették...
Amiért én várom mégis, a nagy akksi és a SD855 -> nagyobb üzemidő.Több valamit, kevesebb semmit!!
-
Noukoum
veterán
Azt azért illik hozzátenni hogy még mindig jóval olcsóbb mint a konkurensek. És azt hiszem nem csak a oneplus emelt árat, hanem kb mindenki.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
veterán
-
veterán
-
Shyciii
veterán
válasz TheBikerider #20 üzenetére
Lehet hogy régebbóta mobilozol, mint én
Így is kellemetlenül érzem magam, hogy 3/4-ed évente váltok mobilt már pár éveMi9 nem alternatíva. Azon MIUI van, és sokan nem szeretik azt. Pl én sem. Konkrétan gyűlölöm a MIUI-t.
[ Szerkesztve ]
-
NavySeal
senior tag
-
Narancskoma
tag
Azért a víz elleni védettség fájó pont, ez egy kifejezetten hasznos dolog mindenkinek. Ettől függetlenül, hogy nincs tesztelve még lehet gondolom valamilyen szintig -ésszerű keretek között- vízálló. (nyilván nem a medencében használatra gondolok)
-
veterán
-
nagyúr
válasz PowerBuldog #32 üzenetére
Ezert van olyan iparag/szakma, hogy market research -- a vilag nem pont olyan, amilyen te meg a kornyezeted.
while (!sleep) sheep++;
-
veterán
-
Shyciii
veterán
-
Noukoum
veterán
válasz PowerBuldog #39 üzenetére
Én ismerősi köröm alapján nem sokan. Inkább "biztonságban" érzik magukat, hogy nem fog a víztől tönkremenni, legyen bármi.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Obyboy
addikt
"Egyébként megdöbbentő, hogy a Oneplus One-nak a mai napig mekkora támogatottsága van. Elérhetőek rá Pie alapú custom romok, pedig vagy 5 éves telefon." - Hatalmas fejlesztői gárda van mögötte. Ősz óta vannak custom Pie ROM-ok (mára már közel 20 különböző fejlesztőtől) és márciusban kijött a hivatalos Lineage is.
[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
nagyúr
Biztos, hogy nem tul sokan, de nullanal tobb a szamuk. Szerintem sokan elvezik, hogy nem problema bevinni a vizbe, amikor fotozzuk a gyereket, meg mittudomen, furdokadban videozni, etc.
Nem arra van az IP68, hogy zuhogo esoben azva telefonaljunk
while (!sleep) sheep++;
-
Fred23
nagyúr
Szóval bevágják egy vödör vízbe, de IP minősítés nélkül, mert kitaláltak valamit, amiben azért vagy nem bíznak, vagy annyira smucigok, hogy az már fáj -tekintetbe véve a mobiljaik egyre növekvő árát. Balekvadászat 3, 2, 1...
-
hemaka
nagyúr
Jól van az, majd jön rá egy sw frissítés és akkor full vízálló lesz.
-
JoeCockBill
senior tag
részemről nem az a lényeg hogy mosom e vízben, hanem hogy megtehetném ha véletlenül szükséges volna.
már ha ip védett telefonom lenne, mert most nincs. és rohadtul hiányzik a biztonság érzet miatt.
szóval a következő tuti az leszúj lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
nagyúr
válasz PowerBuldog #44 üzenetére
Persze, ez benne van a pakliban, de ezen nem fogok izgulni.
while (!sleep) sheep++;
-
mrThomi
addikt
válasz enginev3.0 #6 üzenetére
Nem is arra találták ki hogy kádba vidd, ott max a hasadra ejted, hanem ha a balcsiba beviszed kis gumicsonakon egy JBL extreme társaságába ne kelljen bebugyolálni 4 teszkós szatyorba őket. Jártam már így, és közvetlen víz nem is nagyon érte, elég volt neki a pára is
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 200 megapixeles zoomkamerával készül a Xiaomi is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bittorrent topik
- Weblap készítés
- További aktív témák...