Hirdetés
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
Hirdetés
-
Filmekből és sorozatokból tréningezik az AI-modellt
it A Runway megállapodott a Lionsgate-tel, így utóbbi hozzáférést ad a startupnak a hatalmas filmes és tévés adatbázishoz.
-
Ingyenes az Epic Store-ban a TOEM és a The Last Stand: Aftermath
gp A jövő hét folyamán a The Spirit and the Mouse lesz az ajándék.
-
Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
ma Van sima és profi változat, olcsóbb és ultraprémium kivitel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Amennyire imádom a xiaomi cuccokat (telefonok, band, router, roidmi stb) annyira gyalázatos ez az iphone majmolas. Valljuk be a miuin is van egy adag ios áthallás.
A snapi 625 szintén kezd gáz lenni. Elég elég de már jó ideje ez van csak a mobilokban.
Nőjön már fel a cég tudnak ők egyedi és szép telefonokat is gyártani.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Régebben a xiaomira igaz volt hogy a brutális ár érték arány melett még erősebbek voltak a telefonjaik mint a konkurencia.
Kezd az s6 előtt időkre emlékeztetni,ott volt hogy rengeteg telefon csak szinte nevében volt más.
Mindamellett már van újabb közép kategóriás soc, és kezdenek csak szimplán jók lenni a telefonjaik de nem kiemelkedőek. Most vagy a konkurencia kezd jobb lenni, vagy a xiaomi adja lentebb. -
tomboy0013
veterán
Nevetséges ez a dizájn majmolás, legalább ha valami stílusos dizájnt utanoznának, de ez a kötelező jellegű iPhone kopizás vicc. Remélem így már az A2/6X páros nem ezt a ronda hátlapot kapja, mert eddig azok voltak az iPhone copy telefonok. A sima Note 5-nek meg értelme sincs a 4 mellett.
-
Halkow.
senior tag
Szégyen ez i copy ismét, két kamerás lesz de a jó képminőség még a 3 éves s6-tól is messze fog álni az szent. Meg csúcskategóriában náluk nincs bövíthetőség ez is egy tré dolog a xiaominál. A lassulást felhozni mentségként a mai csúcsprocik idejében pedig szentségtörés.
[ Szerkesztve ]
-
roli543
őstag
Kár az iphone kamera copyért, de holnap minden kiderül...
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Gusztáv
addikt
Mintha középkategóriában más gyártónál jobb kamera lenne. Teljesen felesleges ezeket felsőkategóriás telefonokhoz hasonlítani, az OIS vagy a jó minőségű lencse nem lett olcsóbb. Azért szép lassan a Xiaominál is egyre jobb kamerák kerülnek a telefonokba, a Mi A1-el is már egész jó képeket lehet csinálni.
A design szerintem is elég gázos, bár az már a iPhone X-ben sem tetszett.[ Szerkesztve ]
Laci
-
D@niel
addikt
ezt a kis apróságot, nevezetesen az árát sokan elfelejtik
legyen egyedi design, tudjon másfélszer többet mint a redmi 5+, iPhone x kopi hátlap (hány teló van ezzel a kamera elrendezéssel?), kövekező komment: árban nagyon el fognak szállni - mert ez jellemző a márkára?ott van jobb áron a redmi 5/5+, alul-felül igaz, hogy műanyag, gyengébb a kamera, gyengébb proci, de jobb áron, mindenki tud majd magának választani, nem? mi a baj a 6 gigás verzióval? miért baj, ha van? elérthető 3-al is, nem?
design-ra vissza térve, szerintem ha tud valaki frankó és olcsón kivitelezhető hátlapot tervezni, nyugodtan küldje el a xiaominak, biztos meg fogják neki köszönni
vásárlók 80%-a meg rádob egy hátlapot, és el is felejti
3 éve még annak örültünk, ha nem nyikorgott a középkategórianyilván megvárta a márka amíg az sd636-ot meg lehet rendelni, addig kiadta az 5/5+ kombót, mi ezzel a baj? van más teló egyébként, amiben ez a soc elérhető?
miért gond az, ha a note5/5+ magasabb áron fog indulni, mint az 5/5+? többet is fog adni, nem?
akinek nem elég a redmi-redmi note széria, miért nem nézi meg a mi modelleket?
lehet, hogy azokért többet kell fizetni?
lefedik a piacot normálisan, terjeszkednek, ezért tartanak ott-ahol
kb. a polo-golf kombináció jutott eszembe, nagyon hasonló a 2 modell, de van különbség, a másik többet nyújt, magasabb áron, mindegyik elérhető több motorral isvalahogy nem értem a zavart egyesekben ...
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Khm.
Valahol megerősítették ezeket a képeket? Csak mert kb 5 féle kameraelrendezést láttam az elmúlt 2 napban
Snapdragon 625-ös felett mi volt elérhető a középkategóriában? Semmi.. Megvárták a 636-ost, de addig nem lehetnek készülék nélkül a piacon... Ezt nem hiszem el, hogy senki nem érti a fórumon....
Az meg, hogy régen a Xiaomi telefonjaik brutálisan jobbak voltak, mint a konkurencia, ez inkább egy rózsaszín köd, amibe kapaszkodni lehet... Komoly hiányosságok voltak akkor, pl nyelv hiánya, B20 hiánya és egyebek... És nem voltak erősebbek sem a konkurenciánál... Ez az igazság, csak az olcsóságuk miatt mindezek felett hajlamosak voltunk szemet becsukni!
@Halkow.: Bővíthetőség hiányát felhozni a csúcskategóriában azért merész...
@D@niel: Végre valaki érti is, hogy miről van szó Többieknek, akik itt fanyalognak a 625 miatt esetleg logikus gondolkozásban kéne egy kis erősítés
Ezt eddig is így csinálta a gyártó, anno a RN3-as azért jelent meg 650-essel, mert nem volt más elérhető, a 616 akkor harmatos volt, így nem volt más választásuk bele kellett tenni azt. / MTK-val pedig nem sikerült semmi érdemlegest összehozni, talán az RN2-es volt jó lépés, de hát a fogyasztása... /
És ha már 616, anno ugye az R3-as ezzel jelent meg, mert nem volt a 4xx sorozatban semmi értelmes már.
Kijött az RN4-es, 625-tel, aztán érdekes, üzemidőben bajnok cucc lett... Akinek nem jött be, hát vett mást. És kész.
Most kijön a 636-tal, erősebb, Kryo magos, erős fejlődés, erre ezt is szidják rögtön.
SoC-kal lehet pozicionálni egy terméket, és ezt minden gyártó megteszi.
Az egyik azért hisztizik, mert 60-70 ropiért miért csak ezt kapja.... Értem, akkor miért nem veszi a drágább cuccokat... Ja az már nem oké, mert drágább...
Néha nem értem az itt hozzászólókat.. Van kismillió készülék a piacon.. Ha ez nem jön be neki, miért a gyártó a hülye...
Igazából azt látom örök elégedetlenség az van.. PEdig csak az eszünket kéne kicsit használni, mielőtt vadul a billentyűzet fölé tennénk az ujjainkat.
Nézzük már meg mennyibe kerül akár egy Redmi 4X, egy Note 4, vagy akár az újak...
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
Melyek voltak ezek a kiemelkedő készülékek régebben?
Azok amikre nem volt magyar nyelv pl, vagy nem volt bennük B20, netán gyengélkedett a GPS-es benne?
Azért a ködöt engedjük el, hogy régen minden jobb volt... Mert nem volt jobb, csak olcsóbbak, és emiatt mindent elnéztünk.
A képre pedig még annyi... Nagyon szar PS munkának néz ki így elsőre.
[ Szerkesztve ]
-
Nem haragszok, de amiket leírtam azokra is érvényes.
Problémás lokalizáció, B20 hiánya. Azért mert kinek mekkora nete volt, a készülék hiányosságait ne ezzel takargassuk.
Hongmi/Redmi , a kor megszépíti azokat is, de nem voltak kiemelkedőek. Újszerű votl a MIUI, és az újdonság varázsa sokaknak bejött, viszont a nyelv szintén eszméletlen problémás volt.
Bevallható, a jelen kor Xiaomi készülékei jutottak el a használhatóság azon szintjére, amikor bárkinek ajánlható, teljes a magyar nyelv pl.
2-3 évvel ezelőtt a bátrak készüléke volt.
[ Szerkesztve ]
-
neoforce
aktív tag
Egyébként Még szerintem redmi note 5 lefogja nyomni a redmi 5 àràt! Akkor nagyon best buy lesz az 5! A note meg ha beàll az àra akkor annyi lesz mint most az 5! Mivel ez indiàban debütàl akkor ez global lesz szerintetek ??
-
batai15
félisten
Lehet de tartom hogy most a xiaomi kezd lassulni. A konkurencia mindig picit közelebb kerül , mert a xiaomi csak ismételni tudja magát.
Mint írtam elfogult vagyok a xiaomival, de azér például felső kategóriaban nálam sehol nincs ki mix2 is csalódás lett.
Nálam egyébként cdak samsung és xiaomi jöhet szóba már, többi gyártó nekem kapufa lett.
Igen kell a 18:9 display meg b20 stb. Xiaomival is el lennék egy note 5el, de már meg untam a márkát annyim volt belőle és ugyan azt a dizájnt is meg untam.
Lehet fura dolog de nem a számokat kell szajkozni hanem a konkurencia készülékeit. Van már közép kategóriában hasonlóan jó készülék ami nem xiaomi.
Xiaomi cuccban nem csalódtam egy rakat cuccom van tőlük[ Szerkesztve ]
-
Általában a hazai piacot követően elég hamar jönnek a B20 modellek most már, ez szerencsére tendencia, elsődlegesen a hazai és indiai piacot szolgálják ki.
1-2 hónapra rá kb már jönnek a B20 modellek.
De szerintem Redmi 5 és Redmi 5 Plus hamarosan lesz itthon is.
@batai15: 4. helyen vannak világszinten a Xiaomi-ék. Fura dolog lassulásról beszélni....
Megmondom őszintén , én inkább annak örülnék, hogy a középkategóriában nagy példányszámban tudnak készüléket értékesíteni, mert így pénz is lesz.
Nálam a funkció az első, unalom kérdése nem merül fel. Nem érek rá unatkozni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bocsi a belepofázásért, de a 625 az már inkább alsó kategória lassan... Oké,hogy meg kellett várni a 636-ot,de akkor miért NEM ugyanúgy csinálták,mint a 650 esetében? 660 túl erős lenne.. tudom. Mégis: ha egyszer már meglépték,megtehetnék most is. A másik az ár: szubjektív,de ezekben az árkategóriákban választék van bőven. Vmi kiemelkedő kell és a miui minden,csak nem az ( lásd pl a saját felmérésüket ,amit már szégyen szemre töröltek is...). Kamera? Ebben a kategóriában is vicc a feldolgozott kamera kép. B20. Van egy kazal teló,ami tudja... Sorolhatom napestig,de sztem érted,mit szeretnék mondani. Szerintem ezért "fanyalognak" páran... Mindezekkel együtt érthető és megértem,amit írtok ,bár számomra xiaomi alapból nem játszik.. .
-
veterán
Azt hittem hogy már ezen a szifon majmolason túl vannak. Egy tok jo márka , miért van erre szükség...😕
3njoy the Lif3
-
-
veterán
"Nem lesz meglepetés a Redmi Note 5 Pro"
Mármint azon kívül nem lesz meglepetés, hogy nem Redmi Note 5-nek, hanem Note 5 Pro-nak fogják hívni ?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Hunreal
tag
Nekem csak 1 kérdésem van: PRO diájában miért Adreno 506GPU van, amikor Adreno 509 megy hozzá?
Lásd: Link[ Szerkesztve ]
-
-
zol84
tag
Note 4 tulajként várom a Note 5 prot. Sztem jó lesz. Nemtudom a fanyalgók mit akarnak ennyi pénzért.
-
válasz szabi__memo #35 üzenetére
Reggel kiderül minden.
-
golyós
őstag
Pont az ilyen rekeszértékű kamera volt az egyik indok, hogy lecseréljem a Redmi Note 3 Pro-t, pedig az első telefonom volt mi kibírt nálam 23 hónapot.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
veterán
-
válasz Donki Hóte #40 üzenetére
Az inkább 70 ezer akkor, mai dollár árfolyammal számolva.
De ezen is kar matekozni. A webshopok felfogjak nyomni az árakat.
Az a baj, hogy 70-ert olyan elvárásokkal vannak itt nehanyan, hogy irreális...
[ Szerkesztve ]
-
zol84
tag
válasz Donki Hóte #40 üzenetére
Igen általában S8 szintű soc + kamera.
-
zol84
tag
válasz szabi__memo #41 üzenetére
Sajnos Redmikben nincs nfc úgy tudom. Ebben igazad van .
-
veterán
-
asanotadanob
tag
És mi van, ha ez az elnevezés rendszer csak Indiára érvényes? Mindenhol máshol marad a r5 Plus, a 636-os meg síma note lesz? És készítenek mellé egy másik Note Pro-t, ami nem az indiai? Mondjuk SD660-nal? És lesz egy Redmi Note 5A Plus Pro is szerintem a végén.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Donki Hóte #45 üzenetére
Honor 9 lite 3/32 50eFt körül van kint. Van benne nfc és Oreo alapú nem nugat.. nem tudom ez jó vétel e
-
veterán
válasz asanotadanob #47 üzenetére
Igen, valószínűleg lesz Note 5, Note 5 Pro, Note 5X, Note 5X Pro, Note 5A Pro, Note 5 Prime, Note 5A Prime, stb. stb., csak győzzük sorolni
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
válasz asanotadanob #47 üzenetére
Pihenj le Majd holnap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Környezetvédelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen