- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Fotók, videók mobillal
- Meglepő pletyka a Pixel 11a-ról: a csúcs Tensor lapka is lecsoroghat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 Pro NFC - ki fizeti a következő kört?
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Mert neked milyen èrvelèsed is volt? Jah tènyleg semmilyen.
Szerintem te max csak hallomàsról ismered a màrkàt, mint Huawei.
Hát most már amúgy is késő a megismeréséhez... na meg Kirin sincs többet. Lezáródott a "vita" nélküled is. Örökre.
-
FuRiONight
addikt
Két napja sem állta meg a helyét a játékos érvelésed, most sem fogja. Kirinre is találhatunk ilyen példákat, vagy épp olyanokat, ahol a Snapiknál gyorsabb a Kirin játékban... gondolod, hogy az is normális, és tükrözi a valós erejüket? Remélem nem gondolod, mert nagy hiba lenne részedről. Egy szó, optimalizáció. Semmi több. És most engedjük el ezt az egyszer már lezárt "vitát".
Mert neked milyen èrvelèsed is volt? Jah tènyleg semmilyen.
Szerintem te max csak hallomàsról ismered a màrkàt, mint Huawei.
-
Ezekiell
veterán
Rendben feladom . Ha szerintetek örömteli egy jelentős piaci szereplő teljes megsemmisítése, akkor legyen. Ettől függetlenül én nem örülök ennek. Akkor sem örülnék ha fordítva történne. Azt mondjátok a Kína fanok elvakultak. A másik oldal sem jobb . Megy a tapsikolás hogy a nagy demokrácia most jól megmutatja a gonosz diktatúrának. Jó lenne észrevenni, hogy ezt hosszabb távon mi felhasználók szívjuk meg. Szerintem minden tapsikoló ugyanolyan , oldaltól függetlenül. És itt nem a két nagyhatalom közé teszek egyenlőség jelet, hanem a nekik tapsikolók közé.
jelentős piaci szereplő
Már itt nincs igazad, a Huawei nem sima piaci szereplő, hanem a kínai állam saját cége kb, amit trójai falónak használnak (akár kémkedésről van szó, akár technológialopásról, akár gazdasági pozíciószerzésről).hosszabb távon mi felhasználók szívjuk meg
Nem, ezt rövid távon szívjuk meg mi felhasználók, és hosszabb távon pont sokkal nagyobbat szívnánk, ha hagynánk Kínát azt csinálni, amit akar. -
Ricardo
titán
Ugyanaz, veszélyességet tekintve mindenféleképp. Egyrészt semmiféle fél utcáról nem volt szó, mivel egy reptér melletti bekötő úton történt a dolog, másrészt meg a leghalálosabb idegmérget kiengedni egy kertvárosi park közepén, fényes nappal... hát köszönöm szépen.
Szíriát meg tényleg engedd el. Te hoztad fel Oroszországot példaként, sehol nem mondtam, hogy más nem vesz részt abban a háborúban (bár olyan mértékben rajtuk kívül nincs más jelen, és nem is volt, ez tény, tudhatnád, ha már ennyire képben vagy), de épp az a lényeg, hogy ők sem különbek (vagy inkább a legrosszabbak az egészben), vagyis kezdettől fogva rossz a példád, bármennyire is próbálod csűrni, csavarni.Rendben feladom . Ha szerintetek örömteli egy jelentős piaci szereplő teljes megsemmisítése, akkor legyen. Ettől függetlenül én nem örülök ennek. Akkor sem örülnék ha fordítva történne. Azt mondjátok a Kína fanok elvakultak. A másik oldal sem jobb . Megy a tapsikolás hogy a nagy demokrácia most jól megmutatja a gonosz diktatúrának. Jó lenne észrevenni, hogy ezt hosszabb távon mi felhasználók szívjuk meg. Szerintem minden tapsikoló ugyanolyan , oldaltól függetlenül. És itt nem a két nagyhatalom közé teszek egyenlőség jelet, hanem a nekik tapsikolók közé.
-
Ricardo
titán
De mégis ki a bánat beszél itt "jóról meg rosszról" ember? Senki, csak te akarod nyomatni ezt a mantrát. Hogy minek, azt nem tudom, de tök értelmetlen....
Az oroszok meg konkrétan Angilában öltek meg méreggel pár embert, ha lemaradtál volna....
nem szól másról, mint hatalmi, és gazdasági érdekekről
Ezt se kérdőjelezte meg senki se.Szalmabáb érvelést tolsz végig, tök felesleges így veled beszélgetni

Akkor ne tedd
-
doooo
veterán
Neked valóban ugyanaz ha valakit megmérgeznwk, vagy egy fél utcát leradírozva felrobbantanak? Több kérdésem akkonincs is.
Azt meg csak mellékesen teszem hozzá,hogy abban a "polgárháborúban "ott van egy rakás más ország. Oroszoktól kezdve libanon iránon, törökökön és egy sor másik országon át amerikáig. Innentől nevezheted akárhogy ez bizony háború. Olvasgass egy kicsit a témában.
Jó olvasást!
Ugyanaz, veszélyességet tekintve mindenféleképp. Egyrészt semmiféle fél utcáról nem volt szó, mivel egy reptér melletti bekötő úton történt a dolog, másrészt meg a leghalálosabb idegmérget kiengedni egy kertvárosi park közepén, fényes nappal... hát köszönöm szépen.
Szíriát meg tényleg engedd el. Te hoztad fel Oroszországot példaként, sehol nem mondtam, hogy más nem vesz részt abban a háborúban (bár olyan mértékben rajtuk kívül nincs más jelen, és nem is volt, ez tény, tudhatnád, ha már ennyire képben vagy), de épp az a lényeg, hogy ők sem különbek (vagy inkább a legrosszabbak az egészben), vagyis kezdettől fogva rossz a példád, bármennyire is próbálod csűrni, csavarni. -
Ricardo
titán
Neked valóban ugyanaz ha valakit megmérgeznwk, vagy egy fél utcát leradírozva felrobbantanak? Több kérdésem akkonincs is.
Azt meg csak mellékesen teszem hozzá,hogy abban a "polgárháborúban "ott van egy rakás más ország. Oroszoktól kezdve libanon iránon, törökökön és egy sor másik országon át amerikáig. Innentől nevezheted akárhogy ez bizony háború. Olvasgass egy kicsit a témában.
Jó olvasást!
-
doooo
veterán
Az a háború eredetileg polgárháború... persze ha Oroszország már Szíria része, akkor nem szóltam. A mérgezés meg a rakétatámadás pedig mindkettő célzott merénylet... szóval... mit is akartál mondani? Tényleg engedd el.
-
Ricardo
titán
Hát azért Londont Bagdadhoz hasonlítani...
Ja meg amúgy számos orosz rakétatámadást hajtottak végre más országokban... Szíriában például Assad a saját népét bombáztatta/"rakétáztatta" az oroszokkal...
Meg ha már Anglia... kik is mérgeztek meg embereket idegméreggel egy parkban? Mhm... nem az amerikaiak. Szóval maradjunk annyiban, hogy a lehető legrosszabb teoretikus példát hoztad. Meg most amúgy is a Kína a téma, nem kell a szomszédba menni rossz tettekért.Londont Bagdadhoz?
Nem annyira rossz hasonlat mint egy mérgezést egy rakétatámadáshoz, vagy egy Haborúban nem álló ország fővárosát háborús övezethez hasonlítani
. De ez itt nagyon off így részemről elengedtem a témát. -
doooo
veterán
Hol lassabb a Kirin 990 5G mint a Exynos 990? Nem èrdekel sem az AnTuTu sem a geekbench, az igazi mindennapi hasznàlatban, jàték közben milyen.
"A Note20U kamerájára meg pont azt írják, hogy az eddigi legjobb Samsung kamera."
Az S20U utàn nem volt nehéz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az egy éves Snapdragon procis Galaxy S10+ alázza játékokban a Galaxy S20+ Exynos verzióját
Két napja sem állta meg a helyét a játékos érvelésed, most sem fogja. Kirinre is találhatunk ilyen példákat, vagy épp olyanokat, ahol a Snapiknál gyorsabb a Kirin játékban... gondolod, hogy az is normális, és tükrözi a valós erejüket? Remélem nem gondolod, mert nagy hiba lenne részedről. Egy szó, optimalizáció. Semmi több. És most engedjük el ezt az egyszer már lezárt "vitát".
-
doooo
veterán
Akkuban a Huawei telefonok mindig az èlen jàrtak.
Ja, úgy könnyű, hogy jóval lassabb SoC-ot tesznek a csúcskategóriába, mint a többi gyártó. A Huawei csúcskategória inkább közép a többinél, és nézd meg, hogy milyen jó akkuidők vannak a többi gyártónál a közép kategóriában.
A Note20U kamerájára meg pont azt írják, hogy az eddigi legjobb Samsung kamera.
De a jelenlegi csúcskategóriás mobiljaik üzemideje épp, hogy nem kiemelkedő. A P40 Pro is teljesen átlagos. Jó, de átlagos.
-
doooo
veterán
Ezért is baromság oldalakban gondolkodni. Nekem egyik sem fér bele az értékrendembe.
se az elnyomó megfigyelő, diktatúra, sem a másik oldal, aki a világra kényszeríti az akaratát, gazdasági nyomásgyakorlással."Az azért remélem megvan, hogy az Iráni Forradalmi Gárda több mint egy éve terrorista szervezetnek van minősítve?"
Igen.Megvan.
És ez feljogosítja arra hogy egy idegen ország területén annak tudta és engedélye nélkül légicsapást hajtson végre?
Akkor ezek szerint az is rendben lenne ha más ország is így járna el az általa bűnözőnek, terroristának tartott emberek esetében?
Egy fiktív példa.
Az oroszok például rakétatámadást indítanának egy londonban tartozkodó csecsen vezető ellen, ugyanennyire elnéző lenne a világ?" de ettől még az USA egy demokrácia és nem egy elnyomó autokrata rezsim, "
Van a világnak pár szeglete ahol ezt em így gondolják.
Mindegy ez itt nagyon off. de attól még mindig azt mondom ez (hawie és más kínai cégek tiltása) nem szól másról, mint hatalmi, és gazdasági érdekekről. felesleges ebbe jót, és gonoszt látni.Hát azért Londont Bagdadhoz hasonlítani...
Ja meg amúgy számos orosz rakétatámadást hajtottak végre más országokban... Szíriában például Assad a saját népét bombáztatta/"rakétáztatta" az oroszokkal...
Meg ha már Anglia... kik is mérgeztek meg embereket idegméreggel egy parkban? Mhm... nem az amerikaiak. Szóval maradjunk annyiban, hogy a lehető legrosszabb teoretikus példát hoztad. Meg most amúgy is a Kína a téma, nem kell a szomszédba menni rossz tettekért. -
jacis
nagyúr
Ezt ne is hozd ide mert ez vérlázító mint ellenérv Tőled. Ez egy olyan téma amiről nagyon sokat lehetne vitatkozni de szerintem ennek nem itt van a helye.
-
S e t h
nagyúr
Segíts kicsit.
Hány embert is ölt meg az a rezsim 2019 novemberében?
Kb. ennyi köze ennek is a témához, mint a példád. -
janeszgol
félisten
Persze, ebben a módban nyomatják. Csak ugye ez alapértelmezésben nem véletlenül volt kikapcsolva, ugyanis az egekbe tolta a fogyasztást.
Ez is csak az után lett opció, miután kiderült, hogy benchmark-ok alatt feltolja az órajeleket a SoC a jobb pontszámok érdekében.
Szóval ha valaki maszatolt, az a Huawei...Mondjuk ebben tökre igazad van. Oké, bocsánat a fentiért.
-
<Lacy85>
addikt
Persze, ebben a módban nyomatják. Csak ugye ez alapértelmezésben nem véletlenül volt kikapcsolva, ugyanis az egekbe tolta a fogyasztást.
Ez is csak az után lett opció, miután kiderült, hogy benchmark-ok alatt feltolja az órajeleket a SoC a jobb pontszámok érdekében.
Szóval ha valaki maszatolt, az a Huawei... -
Richie86
senior tag
Azért kíváncsi leszek a jövő évi Huawei modellpalettára.
-
janeszgol
félisten
-
mjani1172
addikt
"Az Exynos 9820 és a Kirin 980 között már nincs nagy különbség, csak egy lehelletnyi. (S10 és P30/Mate 20 család.)"
Hogyne lenne. Ha nem teljesítmény módban használod, hanem az alapértelmezettben, akkor a Kirin 980 még az Exynos 9810-nél is lassabb, nem a 9820-nál....
Ezt meg épp első kézből tudom, mert van itthon Note9, meg P30 Pro is.És ez a különbség hol jön elő, mekkora hátrány származik belőle mondjuk a napi használat során?
-
janeszgol
félisten
"Az Exynos 9820 és a Kirin 980 között már nincs nagy különbség, csak egy lehelletnyi. (S10 és P30/Mate 20 család.)"
Hogyne lenne. Ha nem teljesítmény módban használod, hanem az alapértelmezettben, akkor a Kirin 980 még az Exynos 9810-nél is lassabb, nem a 9820-nál....
Ezt meg épp első kézből tudom, mert van itthon Note9, meg P30 Pro is.Arra reagáltam, hogy maga az SoC mit tud, mivel az volt a téma. Szóval teljesítménymód. A teszteket, amiről Oll írt, azt is ebben nyomatják. Szóval ez csak maszatolás volt, amit nem szeretek.
-
<Lacy85>
addikt
A 990-seknél már nem igaz. Előtte valóban. (Bár attól függ, mit hasonlítunk. Exynos 9810 vs Kirin 970 esetében az Exynos a nyertes, míg Kirin 980 esetében meg a Kirin. Ugye fél éves csúszásban van a kettő egymáshoz.)
Az Exynos 9820 és a Kirin 980 között már nincs nagy különbség, csak egy lehelletnyi. (S10 és P30/Mate 20 család.)"Az Exynos 9820 és a Kirin 980 között már nincs nagy különbség, csak egy lehelletnyi. (S10 és P30/Mate 20 család.)"
Ezt meg épp első kézből tudom, mert van itthon Note9, meg P30 Pro is. -
ollie
MODERÁTOR
Anyagilag belefér, ne hasonlítsuk ilyen tekintetben (sem) M.o-hoz, ami gyakorlatilag ki van szolgáltatva annak a néhány vállalatnak. Kina sem az összes gyárat záratna be nyilván, hanem csak néhány, startegiailag fontosat, ehhez nem értek, de nem feltétlen a legnagyobb pénzt hozó az. De ha pl 4-5 amerikai nagyvallalat azért copik, mert nem tud gyártatni, rogton megindul a lobbizás. Es/vagy mondjuk kirak EU gyárakat, akkor az EU (is) nyomást gyakorol USA-ra, hogy gondolja ezt végig. A vége ugyanaz: pénz beszel, kutya ugat. Néhány gyár bezárásba nem fog beleroppanni a kínai gazdaság. Ellenben a nagyvállalatok nincsenek felkészülve arra, hogy a világ más pontjan infrastruktúrát, munkaerőt, stb huzzanak fel egyik napról a másikra.
Ha nem értesz hozzá (a te szavaid), akkor miért próbálod megmagyarázni? Semmi életszerű nincs abban, amit írsz.
-
moleculez
veterán
Anyagilag belefér, ne hasonlítsuk ilyen tekintetben (sem) M.o-hoz, ami gyakorlatilag ki van szolgáltatva annak a néhány vállalatnak. Kina sem az összes gyárat záratna be nyilván, hanem csak néhány, startegiailag fontosat, ehhez nem értek, de nem feltétlen a legnagyobb pénzt hozó az. De ha pl 4-5 amerikai nagyvallalat azért copik, mert nem tud gyártatni, rogton megindul a lobbizás. Es/vagy mondjuk kirak EU gyárakat, akkor az EU (is) nyomást gyakorol USA-ra, hogy gondolja ezt végig. A vége ugyanaz: pénz beszel, kutya ugat. Néhány gyár bezárásba nem fog beleroppanni a kínai gazdaság. Ellenben a nagyvállalatok nincsenek felkészülve arra, hogy a világ más pontjan infrastruktúrát, munkaerőt, stb huzzanak fel egyik napról a másikra.
-
Ricardo
titán
-
judas13
veterán
Lényegében az ország kvázi vezetője, strarégája, nem hivatalos külügyminisztere volt. Vele együtt "mellesleg" még más magasrangú iraki milíciát vezető személy is meghalt a Bagdadi repülőtér mellett.
De ez más téma... -
janeszgol
félisten
A 990-seknél már nem igaz. Előtte valóban. (Bár attól függ, mit hasonlítunk. Exynos 9810 vs Kirin 970 esetében az Exynos a nyertes, míg Kirin 980 esetében meg a Kirin. Ugye fél éves csúszásban van a kettő egymáshoz.)
Az Exynos 9820 és a Kirin 980 között már nincs nagy különbség, csak egy lehelletnyi. (S10 és P30/Mate 20 család.) -
snorbi82
senior tag
Az S20 Exynos lassabb mint Snapdragonos verziója még is gyorsabban merül...
-
ollie
MODERÁTOR
Hol lassabb a Kirin 990 5G mint a Exynos 990? Nem èrdekel sem az AnTuTu sem a geekbench, az igazi mindennapi hasznàlatban, jàték közben milyen.
"A Note20U kamerájára meg pont azt írják, hogy az eddigi legjobb Samsung kamera."
Az egy éves Snapdragon procis Galaxy S10+ alázza játékokban a Galaxy S20+ Exynos verzióját
Mindennap használatban nem lesz lassabb, hiszen a mostani középkategóriát sem érzed lassabbnak a felső kategóriánál. Ettől még áll amit írtam, hogy könnyű úgy energiát spórolni, ha többi gyártónál lassabb SoC-ot tesz a mobilba.
-
ollie
MODERÁTOR
Nem vagyok sem kina parti, sem USA supporter, de az igazan szép az lesz, ha Kina kipenderít par gyárat, mert csak. Mert ugye mindent is Kinaban kell gyártani, mert az olcsó, ezzel mar reg kialakult egy olyan függés, amit kar figyelmen kivel hagyni. Nem is játszottak ki a kártyát meg, de majd ha igen... szerintem az első gyár bezarasnal Trump hajbókolva fogja felvásárolni készpénzen az összes Huawei készletet.
Viccet félretéve annak beláthatatlan világgazdasági következményei lennének. Es itt most gondolkodjunk el, hogy az autoalkatreszektol kezdve, a kutyukon at az orvosi eszkozokig minden ott keszul.Nyilván ki fog penderíteni gyárakat Kína, hiszen azzal nem magának árt, ugye? Nem is értem ezt a gondolatmenetet. Szerinted kinek lenne rosszabb, ha Magyarországról elüldöznénk az összes gyárat?
-
FuRiONight
addikt
Ja, úgy könnyű, hogy jóval lassabb SoC-ot tesznek a csúcskategóriába, mint a többi gyártó. A Huawei csúcskategória inkább közép a többinél, és nézd meg, hogy milyen jó akkuidők vannak a többi gyártónál a közép kategóriában.
-
Ezekiell
veterán
Ezért is baromság oldalakban gondolkodni. Nekem egyik sem fér bele az értékrendembe.
se az elnyomó megfigyelő, diktatúra, sem a másik oldal, aki a világra kényszeríti az akaratát, gazdasági nyomásgyakorlással."Az azért remélem megvan, hogy az Iráni Forradalmi Gárda több mint egy éve terrorista szervezetnek van minősítve?"
Igen.Megvan.
És ez feljogosítja arra hogy egy idegen ország területén annak tudta és engedélye nélkül légicsapást hajtson végre?
Akkor ezek szerint az is rendben lenne ha más ország is így járna el az általa bűnözőnek, terroristának tartott emberek esetében?
Egy fiktív példa.
Az oroszok például rakétatámadást indítanának egy londonban tartozkodó csecsen vezető ellen, ugyanennyire elnéző lenne a világ?" de ettől még az USA egy demokrácia és nem egy elnyomó autokrata rezsim, "
Mindegy ez itt nagyon off. de attól még mindig azt mondom ez (hawie és más kínai cégek tiltása) nem szól másról, mint hatalmi, és gazdasági érdekekről. felesleges ebbe jót, és gonoszt látni.De mégis ki a bánat beszél itt "jóról meg rosszról" ember? Senki, csak te akarod nyomatni ezt a mantrát. Hogy minek, azt nem tudom, de tök értelmetlen....
Az oroszok meg konkrétan Angilában öltek meg méreggel pár embert, ha lemaradtál volna....
nem szól másról, mint hatalmi, és gazdasági érdekekről
Ezt se kérdőjelezte meg senki se.Szalmabáb érvelést tolsz végig, tök felesleges így veled beszélgetni

-
moleculez
veterán
Nem vagyok sem kina parti, sem USA supporter, de az igazan szép az lesz, ha Kina kipenderít par gyárat, mert csak. Mert ugye mindent is Kinaban kell gyártani, mert az olcsó, ezzel mar reg kialakult egy olyan függés, amit kar figyelmen kivel hagyni. Nem is játszottak ki a kártyát meg, de majd ha igen... szerintem az első gyár bezarasnal Trump hajbókolva fogja felvásárolni készpénzen az összes Huawei készletet.
Viccet félretéve annak beláthatatlan világgazdasági következményei lennének. Es itt most gondolkodjunk el, hogy az autoalkatreszektol kezdve, a kutyukon at az orvosi eszkozokig minden ott keszul. -
ollie
MODERÁTOR
-
Remekelek28
őstag
Nekem az x power is kapott 2 fő verziot,a G7 fit is kapott egyet.
-
atike
nagyúr
"Ja, úgy könnyű, hogy jóval lassabb SoC-ot tesznek a csúcskategóriába, mint a többi gyártó"
Hogy mi van?
-
ollie
MODERÁTOR
Egy diktatúra egyik vezetőjét lőtték ki, aki mellesleg terrorista volt. Amúgy meg semmi köze a témához.
-
judas13
veterán
Igen.Megvan.
Egy fiktív példa.
Mindegy ez itt nagyon off. de attól még mindig azt mondom ez (hawie és más kínai cégek tiltása) nem szól másról, mint hatalmi, és gazdasági érdekekről. felesleges ebbe jót, és gonoszt látni.+1
-
Gubu0101
veterán
Samsungrol váltottam(10+),kellemes meglepetés volt,hogy érezhetően gyorsabb,gördülékenyebb a rendszer mint a samun.Nem tudom milyen lassúságról beszélsz...És igen,határozottan jobb Sotban is...
-
janeszgol
félisten
Azért ez erős ferdítés, amiket írsz.
-
janeszgol
félisten
Igen.Megvan.
Egy fiktív példa.
Mindegy ez itt nagyon off. de attól még mindig azt mondom ez (hawie és más kínai cégek tiltása) nem szól másról, mint hatalmi, és gazdasági érdekekről. felesleges ebbe jót, és gonoszt látni.+1
-
judas13
veterán
Naigen erre celoztam, hogy abszolut ertekben megis tobbet koltott a samsung, mivel nagyobb
-
Gubu0101
veterán
Az Lg azért jelezte év elején,h vissza szeretne térni. Mondhatni vérszemet kaptak. És pl a velvettel elég jó telefont dobtak ki. Az elmult évekbeli huawei térnyerés mellett nrm sok esélyük lett volna. Az fogja az Lg t választani,aki a huaweit már nem meri,a samsungbol meg elege lett. De mégis nagy márkát akar.
Egyszer volt LG telefonom,de többé nem is lesz
Akkor inkább már Sony vagy vissza a Samsungra ha... -
ollie
MODERÁTOR
Ha nincs konkurencia, akkor nincs verseny, nincs ami motivàlja a gyàrtókat, hogy kialakuljon a piaci verseny, erről beszèlnek. Làsd Intel hogy jàrt...
Akkuban a Huawei telefonok mindig az èlen jàrtak. Kameràban a Samsung aki kínlódik, ott az S20U, de a Note 20U fókusza sem hozza a dual pixel szintet.
"kínai cégek, akik több éves lemaradásban vannak, és akik annak behozását is lopással szokták intézni (SoC, memóriák, stb, nem lenne ekkora sz@rban a Huawei, ha nem így lenne)?"
Hol vannak több èves lemaradàsban? Nézz meg egy Dxomark-ot, akkor láthatod a nagy lemaradàst..
Huawei és Mediatek is sajàt SoC-ot gyàrt, a többi alkatrész beszàlliton keresztül vàsàrolnak.Mivel amerikai szabadalmat hasznàlnak a sajàt SoC gyàrtàshoz, ezèrt nem folytathatjàk. De a többi alkatrèsz amit a beszàllitókon keresztül vàsàrolnak is USA szabadalmat hasznàl ezért nem értékesíthetnek a Huaweinek.
Direkt kiforgarod az ember szavait, amikor te is tisztàban vagy a helyzettel ès hogy mit vonz maga utàn.
-
Ricardo
titán
Az azért remélem megvan, hogy az Iráni Forradalmi Gárda több mint egy éve terrorista szervezetnek van minősítve? Az USA szempontjából meglehetősen jogosan...
Megint más kérdés, hogy szerintem is irtózatos marhaság volt a bombázás, meg úgy Trump Irán politikája egy az egyben hülyeség - de ettől még az USA egy demokrácia és nem egy elnyomó autokrata rezsim, mint Kína, szóval a kommented értelmezhetetlen...
És még mindig: az erősebb kutya él nemi életet. Mindig lesz egy legerősebb kutya, és elemi érdekünk, hogy az az USA legyen, és ne Kína.
Igen.Megvan.
Egy fiktív példa.
Mindegy ez itt nagyon off. de attól még mindig azt mondom ez (hawie és más kínai cégek tiltása) nem szól másról, mint hatalmi, és gazdasági érdekekről. felesleges ebbe jót, és gonoszt látni. -
Ezekiell
veterán
Az azért remélem megvan, hogy az Iráni Forradalmi Gárda több mint egy éve terrorista szervezetnek van minősítve? Az USA szempontjából meglehetősen jogosan...
Megint más kérdés, hogy szerintem is irtózatos marhaság volt a bombázás, meg úgy Trump Irán politikája egy az egyben hülyeség - de ettől még az USA egy demokrácia és nem egy elnyomó autokrata rezsim, mint Kína, szóval a kommented értelmezhetetlen...
És még mindig: az erősebb kutya él nemi életet. Mindig lesz egy legerősebb kutya, és elemi érdekünk, hogy az az USA legyen, és ne Kína.
-
Ricardo
titán
-
Ricardo
titán
-
Ezekiell
veterán
-
<Lacy85>
addikt
Amikor egy olyan ember osztja az észt érzelmeken alapuló érvelésről, aki az egyik veséjét simán oda adná Kínának....
Ez vicces volt a reggeli kávé mellé.
-
janeszgol
félisten
Ma már a főverziók is csak azért vannak,hogy elmondhassuk,nrkrm már a 10 es android fut. Semmi több feltettem a 8.0 után a 9.0 át és az ég világon semmji pozitivumot nrm látok. Sőt a googli még ponthohy lefele viszi az élményszintet. A hivásrögzitőmnél már külön mókolt appot kell frltennem,hogy kiirja a névjegyeket. A G7 fitnél is igy volt. Ezek után ha nem lenne több főverzio se érdrkelne.
Ez már rég nrm a 2.x es időszak,mikor ugy vártuk a frissitéseket mint s messiást. Akkor még volt javitanivaló.Az API level miatt fontos lehet. Kijön egy Q szériás már eleve 1-2 éves rendszerrel, majd nem kap semmit. Oké még az a szerencsénk, hogy a Play nem ilyen szigorú, de bizony vannak már appok, melyek azok. Max 1 éves rendszert engednek.
-
Szakiii
addikt
Ez mit változtat azon hogy usa-ban demokrácia van kínában meg diktatúra?
-
Ricardo
titán
Látványos USA szimpatizáns...
Max Kínával szemben.De persze, egy utópiában minden nemzet teljesen független és önálló lenne, és nem lennének mindent befolyásoló szuperhatalmak. Csak hát a való élet nem így működik. A való életben Kína vs USA harc van, és oldalak vannak.
Én a demokrácia oldalát választom, még ha tökéletlen is, mint egy elnyomó diktatúráét. Könnyű választás."Én a demokrácia oldalát választom, még ha tökéletlen is, mint egy elnyomó diktatúráét."
Segíts kicsit.
Melyik nagyhatalom lőtte ki egy másik ország vezetőségének egy fontos tagját egy harmadik országban? -
Schuler888
senior tag
Felejtsük már el ezt a jó és a gonosz marhaságot, nincs ilyen.
Senki se mondott ilyen felosztást, nem kell szalmabábozni. Ha meg nem nézi valaki jó szemmel az egyeduralomra törekvést, akkor Kínára nagyon csúnyán kell néznie... Vezető hatalom meg mindig lesz, és inkább az USA legyen, mint Kína, ez ennyire egyszerű.ez van, ha nem lehet mar ervelni esszeruen, jon a szalmabab-erveles..
-
Schuler888
senior tag
-
Remekelek28
őstag
Ma már a főverziók is csak azért vannak,hogy elmondhassuk,nrkrm már a 10 es android fut. Semmi több feltettem a 8.0 után a 9.0 át és az ég világon semmji pozitivumot nrm látok. Sőt a googli még ponthohy lefele viszi az élményszintet. A hivásrögzitőmnél már külön mókolt appot kell frltennem,hogy kiirja a névjegyeket. A G7 fitnél is igy volt. Ezek után ha nem lenne több főverzio se érdrkelne.
Ez már rég nrm a 2.x es időszak,mikor ugy vártuk a frissitéseket mint s messiást. Akkor még volt javitanivaló. -
janeszgol
félisten
Frissités,minek,ha stabil a rendszer? Az alapvető biztonsági frissitések jönnek,de egyéb nem kell. A főverziokbol is megkap 2 -3 at. Most v30 am van,de ide az ég világon semmilyen frissités nem kell absuolut stabil minden. 1 honapja vsn meg de ujrainditanom sem kellett. Ne keverd a kinaiakkal.
Az LG palettája két részből áll. (Állt a Velvet megérkezéséig.) Csúcs és alsó. A csúcs kap, az alsó (K és Q széria) gyakorlatilag semmit.
-
mjani1172
addikt
Egyik cég és ország se a barátod. MIndegyiknek céljai vannak, politikai és gazdasági, és le se szarnak téged, mint embert. Éppen ezért nincs értelme magadat érzelmileg bármilyen oldalhoz is kötni, mert egyoldalú lesz az a kötés, az meg marhaság. (ebből az ember hazája kivételt képez(het))
+1
-
judas13
veterán
Memóriát ugyan már nem fog szállítani a Dél-Koreai alapítású SK Hynix a Huaweinek, de a BOE mindeközben megvásárolta ennek a cégnek az LCD üzletágat, továbbá előtte még a Hyundai LCD és a Semicon Engineerings is az ő tulajdonukba került. Kíváncsi leszek itt hogy alakulnak majd az események. Hamarosan kiderül.
-
Ezekiell
veterán
Látványos USA szimpatizáns...
Max Kínával szemben.De persze, egy utópiában minden nemzet teljesen független és önálló lenne, és nem lennének mindent befolyásoló szuperhatalmak. Csak hát a való élet nem így működik. A való életben Kína vs USA harc van, és oldalak vannak.
Én a demokrácia oldalát választom, még ha tökéletlen is, mint egy elnyomó diktatúráét. Könnyű választás. -
snorbi82
senior tag
Frissités,minek,ha stabil a rendszer? Az alapvető biztonsági frissitések jönnek,de egyéb nem kell. A főverziokbol is megkap 2 -3 at. Most v30 am van,de ide az ég világon semmilyen frissités nem kell absuolut stabil minden. 1 honapja vsn meg de ujrainditanom sem kellett. Ne keverd a kinaiakkal.
Volt LG telefonom és irtó lassan jöttek a frissitesek. De ha ez változott, akkor plusz egy lehetőségnek felirva. És nem keverem a dzsunga telefonokkal.
-
Remekelek28
őstag
Tényleg érdekes dolgok vannak. Cégnel ahol most vagyok kb 10 db P20 Lite van még. Most cserélodnek, mert elmúltak két évesek. Egyiknek se volt semmi baja.
Dolgoztam fél evett szolgáltatónal. Akkor IPhonebol hordtak vissza sokat. Családban ahogy olvasod Samsungal voltak bajok. Páromnak volt 4 éve Samungja (közép /alsó) garancia lejárata után, többé nem kapcsolt be. Én így jártam LG G4el.
Ismét vennék LG telefont ha frissítés is menne naluk. Abban soha nem voltak erősek.Frissités,minek,ha stabil a rendszer? Az alapvető biztonsági frissitések jönnek,de egyéb nem kell. A főverziokbol is megkap 2 -3 at. Most v30 am van,de ide az ég világon semmilyen frissités nem kell absuolut stabil minden. 1 honapja vsn meg de ujrainditanom sem kellett. Ne keverd a kinaiakkal.
-
snorbi82
senior tag
Huawei alsó/középkategóriát ne emlegessük pozitív példaként, azért a tömény mennyiségű ipari hulladék legyártásáért szerintem meg is érdemlik a sorsukat. Mobilszolgáltatónál dolgoztam, vettem át belőlük nem keveset szervizelésre.
Az általad említett P20 Lite-ból hozták vissza a legtöbbet. Zsebben hordástól meghajlott a készülékház (ami azt eredményezte, hogy össze-vissza érzékelt a kijelző vagy random lefagyott/újraindult), besárgult a kijelző, elhalkult a hangszóró... ezek voltak a leggyakoribb hibák. Az összes Kirin 659-es telefonjuk egy időzített bomba volt. A kijelző szélein a sárga csíkot nehéz volt kikerülni ezeknél a szériáknál, egy srác 3 havonta hordta vissza a Mate 10 Lite-ot emiatt. Az lett a vége, hogy kb. 3 kijelzőcsere után kapott egy új telefont, ami aztán ugyanúgy besárgult pár hónap után. Az újabb szériát ennek ellenére bizalommal ajánlottuk, mondván ezekkel már csak nem lesz probléma. Nem kellett sok időnek eltelnie, már jött is vissza az első P Smart (2019), mert elengedte a ragasztó a kijelzőt, és kijárt a helyéről. Aztán a Mate 20 Lite is egyre gyakoribb vendég lett az üzletben...

Tényleg érdekes dolgok vannak. Cégnel ahol most vagyok kb 10 db P20 Lite van még. Most cserélodnek, mert elmúltak két évesek. Egyiknek se volt semmi baja.
Dolgoztam fél evett szolgáltatónal. Akkor IPhonebol hordtak vissza sokat. Családban ahogy olvasod Samsungal voltak bajok. Páromnak volt 4 éve Samungja (közép /alsó) garancia lejárata után, többé nem kapcsolt be. Én így jártam LG G4el.
Ismét vennék LG telefont ha frissítés is menne naluk. Abban soha nem voltak erősek. -
doooo
veterán
Az USA pedig mindenki helyett dönt ès úgy legyen ahogy ők akarjàk? Ha nem akkor szankciókkal èrvènyesítik az akaratukat? Nahàt.. Az Amerikai kormàny nem kèmkedik, nem lop adatokat? Dehogyis! Mèg vèletlenül nem hasonlít a kínai re... ugye?
"Mèg vèletlenül nem hasonlít a kínai re... ugye?
"
Na de akkor miért félted Kínát ennyire? Miért akarod, hogy rátelepedjenek mindenre, ha egyszer ennyire rosszak, hogy ők a mérce másokkal szemben?
-
doooo
veterán
Ha nincs konkurencia, akkor nincs verseny, nincs ami motivàlja a gyàrtókat, hogy kialakuljon a piaci verseny, erről beszèlnek. Làsd Intel hogy jàrt...
Akkuban a Huawei telefonok mindig az èlen jàrtak. Kameràban a Samsung aki kínlódik, ott az S20U, de a Note 20U fókusza sem hozza a dual pixel szintet.
"kínai cégek, akik több éves lemaradásban vannak, és akik annak behozását is lopással szokták intézni (SoC, memóriák, stb, nem lenne ekkora sz@rban a Huawei, ha nem így lenne)?"
Hol vannak több èves lemaradàsban? Nézz meg egy Dxomark-ot, akkor láthatod a nagy lemaradàst..
Huawei és Mediatek is sajàt SoC-ot gyàrt, a többi alkatrész beszàlliton keresztül vàsàrolnak.Mivel amerikai szabadalmat hasznàlnak a sajàt SoC gyàrtàshoz, ezèrt nem folytathatjàk. De a többi alkatrèsz amit a beszàllitókon keresztül vàsàrolnak is USA szabadalmat hasznàl ezért nem értékesíthetnek a Huaweinek.
Direkt kiforgarod az ember szavait, amikor te is tisztàban vagy a helyzettel ès hogy mit vonz maga utàn.
BOE, CSOT, SMIC meg a többi alkatrészekkel foglalkozó cég, mind lemaradásban vannak, némelyik kevésbé, némelyik óriási mértékben. Direkt nem a telefon gyártókat írtam, hanem a belföldi beszállítóikat...
A Mediatek pedig tajvani cég.
Dual Pixelt meg ne hozd fel, hisz azt is Samsung hozta be az iparba. Csakhogy az új 108 megapixeles kamerarendszerükhöz nem lehet csak úgy mellédobni... de már fél év alatt is sokat javítottak a gyorsaságán, miután lézeres szenzort is raktak mellé a Note esetén.
A sokszereplős mobilipart meg ne hasonlítsd az AMD-Intel kettős harchoz... Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Úgy pláne nem, hogy az AMD sosem esett ki ténylegesen és végérvényesen a dologból.
Na meg egy korlátlan állami pénzcsappal folyamatosan előretolt cég nem épp a normális piaci verseny megtestesítője... szóval továbbra is számtalan sebből vérzik a dolog. -
Noukoum
veterán
Egyrészt ez egy sokkal komplexebb kérdés, másrészt nem az volt a kérdés hogy melyiket szereted jobban. Alapvető hiba ha érvelésünk érzelmi alapon zajlik.
Attól szimpatizáns hogy minden szavából lejön hogy az Usának drukkol. Ugye milyen egyszerű? -
törölt tag
Ott a pont +1
Egyébként az Apple is már csak hirdeti az innovációt,csak épp a termékeik nem tartalmazzák,legalábbis az elmúlt 4 évben amióta is a legdrágábban kezdték el árulni az iphone-okat.De cserébe azért kiszedni,kiszedtek ezt-azt (ujjlenyomat olvasó,butított 3d touch,jack csatlakozó,home gomb stb) és a júzer már kezdi azt érezni,hogy nem többet kap,hanem évről évre kevesebbet,több pénzért.........
-
janeszgol
félisten
+1
Azt azért még tedd hozzá, hogy mind ezt (tisztelet a kivételnek) egy nyomorúlt teló miatt....
Képesek a fejüket homokba dugni, és úgy tesznek mintha nem tudnák, hogy ott milyen állapotok uralkodnak, elfelejtik azt a több 10/100 millió nyomorban élő egy tál rizsért dolgozó kizsákmányolt szerencsétlent, akik véres/verejtékes hátukon tartják el többek között ezt a hiper-szuper világverő innovátor céget....A fél világ ott gyártat. És miért? Mert: " több 10/100 millió nyomorban élő egy tál rizsért dolgozó kizsákmányolt szerencsétlent, akik véres/verejtékes hátukon tartják el többek között ezt a hiper-szuper világverő innovátor céget...."
-
Szakiii
addikt
Attol szimpatizáns, hogy azt mondja egyik jobb mint a másik? Nem sok opció van, ez nem szavazás, hogy arra szavazok aki a legjobb lenne. Van rossz, és kevésbé rossz jelenleg és az USA határozottan a kevésbé rossz.
-
Noukoum
veterán
Senki se mondott ilyen felosztást, nem kell szalmabábozni. Ha meg nem nézi valaki jó szemmel az egyeduralomra törekvést, akkor Kínára nagyon csúnyán kell néznie... Vezető hatalom meg mindig lesz, és inkább az USA legyen, mint Kína, ez ennyire egyszerű.Inkább ne legyen egyikse. Vagy neked mint látványos USA szimpatizánsként az sem tetszene?
-
janeszgol
félisten
Huawei alsó/középkategóriát ne emlegessük pozitív példaként, azért a tömény mennyiségű ipari hulladék legyártásáért szerintem meg is érdemlik a sorsukat. Mobilszolgáltatónál dolgoztam, vettem át belőlük nem keveset szervizelésre.
Az általad említett P20 Lite-ból hozták vissza a legtöbbet. Zsebben hordástól meghajlott a készülékház (ami azt eredményezte, hogy össze-vissza érzékelt a kijelző vagy random lefagyott/újraindult), besárgult a kijelző, elhalkult a hangszóró... ezek voltak a leggyakoribb hibák. Az összes Kirin 659-es telefonjuk egy időzített bomba volt. A kijelző szélein a sárga csíkot nehéz volt kikerülni ezeknél a szériáknál, egy srác 3 havonta hordta vissza a Mate 10 Lite-ot emiatt. Az lett a vége, hogy kb. 3 kijelzőcsere után kapott egy új telefont, ami aztán ugyanúgy besárgult pár hónap után. Az újabb szériát ennek ellenére bizalommal ajánlottuk, mondván ezekkel már csak nem lesz probléma. Nem kellett sok időnek eltelnie, már jött is vissza az első P Smart (2019), mert elengedte a ragasztó a kijelzőt, és kijárt a helyéről. Aztán a Mate 20 Lite is egyre gyakoribb vendég lett az üzletben...

Ezek a hibák sok telefonra ráhúzhatók. Pláne a meghajlás.
-
francz'70
senior tag
"FuRiONight: fel nem tudom fogni hogy tudjátok egy szinten emelegetni a 2 országot."
En meg anno amikor kirobbant ez az egesz, akkor dobbentem le, hogy mennyi kina-szimpatizans, es olyan ember van akik szerint mind2 ugyanolyan. Sok dolog miatt lehet az USA-t sarazni, de azert egy kommunista diktaturahoz hasonlitani eleg meredek...+1
Azt azért még tedd hozzá, hogy mind ezt (tisztelet a kivételnek) egy nyomorúlt teló miatt....
Képesek a fejüket homokba dugni, és úgy tesznek mintha nem tudnák, hogy ott milyen állapotok uralkodnak, elfelejtik azt a több 10/100 millió nyomorban élő egy tál rizsért dolgozó kizsákmányolt szerencsétlent, akik véres/verejtékes hátukon tartják el többek között ezt a hiper-szuper világverő innovátor céget.... -
Ezekiell
veterán
Nem is ez az elképesztő, hanem az, hogy egyesek a kuporgatott pénzükből, vagy hitelből vesznek egy tárgyat és onnantól fogva teljesen elhomályosul a látásuk, és a kognitív disszonancia enciklopédikus bejegyzését is túlszárnyalva Mao Ce-Tungos pólóban csápolnak a nagy testvérnek.
Eladod a lelked egy xaros használati tárgyért. Nincs meg a két lépés távolság, függesz attól a szeméttől, amit évente-kétévente lecserélsz, megvásároltad és máris nem tudsz felelősséget vállalni a döntésed miatt, sajnáltatod magad, hiszen te nem vagy idióta, hanem az Usa, Trump, de Kína meg egyszerűen frankó.Egyik cég és ország se a barátod. MIndegyiknek céljai vannak, politikai és gazdasági, és le se szarnak téged, mint embert. Éppen ezért nincs értelme magadat érzelmileg bármilyen oldalhoz is kötni, mert egyoldalú lesz az a kötés, az meg marhaság. (ebből az ember hazája kivételt képez(het))
-
S e t h
nagyúr
Nem is ez az elképesztő, hanem az, hogy egyesek a kuporgatott pénzükből, vagy hitelből vesznek egy tárgyat és onnantól fogva teljesen elhomályosul a látásuk, és a kognitív disszonancia enciklopédikus bejegyzését is túlszárnyalva Mao Ce-Tungos pólóban csápolnak a nagy testvérnek.
Eladod a lelked egy xaros használati tárgyért. Nincs meg a két lépés távolság, függesz attól a szeméttől, amit évente-kétévente lecserélsz, megvásároltad és máris nem tudsz felelősséget vállalni a döntésed miatt, sajnáltatod magad, hiszen te nem vagy idióta, hanem az Usa, Trump, de Kína meg egyszerűen frankó. -
Ezekiell
veterán
Senki se mondott ilyen felosztást, nem kell szalmabábozni. Ha meg nem nézi valaki jó szemmel az egyeduralomra törekvést, akkor Kínára nagyon csúnyán kell néznie... Vezető hatalom meg mindig lesz, és inkább az USA legyen, mint Kína, ez ennyire egyszerű. -
judas13
veterán
"Érdekesség, hogy az első 5 helyezett közül a Huawei költi a bevétele legnagyobb részét kutatás-fejlesztésre, 14,7%-ot. Ezzel szemben például az első helyen lévő Samsung csak 7,2%-át költi a bevételéből fejlesztésekre."
Azert nem art szem elott tartani, hogy a samsungnal talan nincs is nagyobb csebol a vilagon, igy a bevetel is nyilvan jocskan tul van a huaweien. Masreszt a bevetel helyett sokkal inkabb a profit amit nezni kellene..Samsung: 13,7 milliárdot költött a bevételéből ez 6,2%-ék.
Huawei: 11,3 milliárd költött a bevételéből ami náluk a 14,7%-ék. -
m1lan
őstag
De hasonlíthatnám alsóhoz is, mert a P20 Lite nem csinál ilyen huncut ságot, és Redmi note 7 sem.
S10e; S10. S10 kétszer járt szervízben. (fagyások, lassulás, hard reset után 1 hónapra ismét). De tuti egyedi esett volt, de az emberben nyomott hagy.Új Válasz 2020-09-10 14:00:03 (#75) ollie :
Árban elég jól meg is erősödött.Huawei alsó/középkategóriát ne emlegessük pozitív példaként, azért a tömény mennyiségű ipari hulladék legyártásáért szerintem meg is érdemlik a sorsukat. Mobilszolgáltatónál dolgoztam, vettem át belőlük nem keveset szervizelésre.

-
Noukoum
veterán
"FuRiONight: fel nem tudom fogni hogy tudjátok egy szinten emelegetni a 2 országot."
En meg anno amikor kirobbant ez az egesz, akkor dobbentem le, hogy mennyi kina-szimpatizans, es olyan ember van akik szerint mind2 ugyanolyan. Sok dolog miatt lehet az USA-t sarazni, de azert egy kommunista diktaturahoz hasonlitani eleg meredek...Nem tudom mi köze van az ideológiai rendszernek ahhoz hogy értelmes ember nem nézi jó szemmel ha valaki egyeduralomat folytat. Felejtsük már el ezt a jó és a gonosz marhaságot, nincs ilyen.
-
Depression
veterán
"A Huawei 2018-ban a világon az 5. legnagyobb ráfordítást tette a kutatásra és fejlesztésre, ezzel bőven maga mögé utasította például az Intelt, a Facebookot, vagy éppen az Apple-t.
Az Európai Bizottság tette közzé a felmérését a 2018-as R&D (Research & Developement – K+F, kutatás-fejlesztés) ráfordításokról. A listából kiderül, hogy a Huawei az ötödik legtöbbet költő vállalat ebben a szegmensben, 11,3 milliárd euróval.
Érdekesség, hogy az első 5 helyezett közül a Huawei költi a bevétele legnagyobb részét kutatás-fejlesztésre, 14,7%-ot. Ezzel szemben például az első helyen lévő Samsung csak 7,2%-át költi a bevételéből fejlesztésekre."Ezek tények. De persze mindenki annak és abban Hisz, amiben akar.
"De persze mindenki annak és abban Hisz, amiben akar."
Pl. van, aki elhiszi, hogy "csak" ennyi bevétele volt... -
janeszgol
félisten
Mondjuk a Samsungot nem féltem, hogy nem adna bele a K+F-be, mert gyakorlatilag majdnem minden szart ő gyárt le másoknak is. Ezeket meg ugye ki kellett fejleszteni, és folyamatosan kellett tovább fejleszteni, nem a fán nőttek.
-
Schuler888
senior tag
"A Huawei 2018-ban a világon az 5. legnagyobb ráfordítást tette a kutatásra és fejlesztésre, ezzel bőven maga mögé utasította például az Intelt, a Facebookot, vagy éppen az Apple-t.
Az Európai Bizottság tette közzé a felmérését a 2018-as R&D (Research & Developement – K+F, kutatás-fejlesztés) ráfordításokról. A listából kiderül, hogy a Huawei az ötödik legtöbbet költő vállalat ebben a szegmensben, 11,3 milliárd euróval.
Érdekesség, hogy az első 5 helyezett közül a Huawei költi a bevétele legnagyobb részét kutatás-fejlesztésre, 14,7%-ot. Ezzel szemben például az első helyen lévő Samsung csak 7,2%-át költi a bevételéből fejlesztésekre."Ezek tények. De persze mindenki annak és abban Hisz, amiben akar.
"Érdekesség, hogy az első 5 helyezett közül a Huawei költi a bevétele legnagyobb részét kutatás-fejlesztésre, 14,7%-ot. Ezzel szemben például az első helyen lévő Samsung csak 7,2%-át költi a bevételéből fejlesztésekre."
Azert nem art szem elott tartani, hogy a samsungnal talan nincs is nagyobb csebol a vilagon, igy a bevetel is nyilvan jocskan tul van a huaweien. Masreszt a bevetel helyett sokkal inkabb a profit amit nezni kellene.. -
hroberto
veterán
-
judas13
veterán
-
Schuler888
senior tag
En meg anno amikor kirobbant ez az egesz, akkor dobbentem le, hogy mennyi kina-szimpatizans, es olyan ember van akik szerint mind2 ugyanolyan. Sok dolog miatt lehet az USA-t sarazni, de azert egy kommunista diktaturahoz hasonlitani eleg meredek... -
Remekelek28
őstag
+1 Mennyire egyet értek. Meg lehet nézni az elmult mondjuk 50 évet. Mennyire ártott nekünk az hogy ők (USA) voltak abban a pozicioban amire most kína pályázik. Megtippelni sem merem mi lenne, ha kína lenne a kövi 50 évben ott ahol usa volt.
Számomra oroszok is egyre félelmetesebbek. Gyengül usa úgy lesz ijesztőbb a jövőkép és nem azért mert usa olyan jó hanem mert a többi annyira nem.
Igy van inkább usa nyerjen teret minden téren,mint kina vagy az oroszok. Sok ostobaságot csinálnak illetve csináltak az elmult 100 évben,de pl ők voltak egyedül a világon akik szembeszáltak az iszlám álammal,minden féle érdek nélkül. Vsgy az alkaidát is ők semmisitették meg. És még sorolhatnám miket nem tesznek a világbékéért. Persze sokan kiforgatják és azt hiszik ők kötözködnek mindenkivel. Pedig nem igy vsn.
-
Remekelek28
őstag
Az Lg azért jelezte év elején,h vissza szeretne térni. Mondhatni vérszemet kaptak. És pl a velvettel elég jó telefont dobtak ki. Az elmult évekbeli huawei térnyerés mellett nrm sok esélyük lett volna. Az fogja az Lg t választani,aki a huaweit már nem meri,a samsungbol meg elege lett. De mégis nagy márkát akar.
-
Szakiii
addikt
+1 Mennyire egyet értek. Meg lehet nézni az elmult mondjuk 50 évet. Mennyire ártott nekünk az hogy ők (USA) voltak abban a pozicioban amire most kína pályázik. Megtippelni sem merem mi lenne, ha kína lenne a kövi 50 évben ott ahol usa volt.
Számomra oroszok is egyre félelmetesebbek. Gyengül usa úgy lesz ijesztőbb a jövőkép és nem azért mert usa olyan jó hanem mert a többi annyira nem.
-
Ezekiell
veterán
Az USA pedig mindenki helyett dönt ès úgy legyen ahogy ők akarjàk? Ha nem akkor szankciókkal èrvènyesítik az akaratukat? Nahàt.. Az Amerikai kormàny nem kèmkedik, nem lop adatokat? Dehogyis! Mèg vèletlenül nem hasonlít a kínai re... ugye?
Ilyen ez, az erősebb kutya.. él nemi életet. Mindig lesz egy legerősebb kutya, és aki azt hiszi, hogy Kína jobb lenne ebben a szerepben, mint az USA, az teljesen vakon van.
-
judas13
veterán
-
Szakiii
addikt
Jó telókat csináltak, de van más is a piacon ami hozza ezt a szintet. Viszont így hogy nyíltan gyakorlatilag a kínai állam telefonja egyáltalán nem sajnálom hogy "kivégzik" őket.
FuRiONight: fel nem tudom fogni hogy tudjátok egy szinten emelegetni a 2 országot.
-
Depression
veterán
"Ahogy innentől bármelyik céggel, amielyik nem tetszik neki. Csak akkor ne szónokljon arról, hogy mennyire elítéli ha valaki belenyúl a szabad versenybe."
Azért felfogtad, hogy a huawei pont nem a szabad versenyről szól, hanem végtelen állami támogatással kiszorított szinte mindenkit a hálózati fejlesztésből?
Itt nem a holmi ócska telefonokról szól a fáma, mert az csak járulékos veszteség.
A legmegfelelőbb példa erre a cukros bácsi, és az anyuka, aki odacsap neki, pedig szereted a cukorkát. -
FuRiONight
addikt
Olvasom itt a hörgést az USA-ra és a sírást, hogy szegény huawei..
Valaki írta korábban, hogy ok okozat.
Igen. Figyelembe kéne venni eredeti okokat is.A huwaey egy a kínai állam által megtolt és szponzorált globálisan terjeszkedő technológiai trójai faló.
Valójában nem a sokak szerint menő huawei mobilok a lényeg, hanem magának a huwaeynek mint a rezsim által finanszírozott cégének a kinyírása. A mobilos üzletág szívatása egy eszköz a teljes cég kinyírásához, de legalábbis lassításához. Ez ennyi.
Ami lehet nem szép és donald trump sem egy észlény, de kivételesen fején találta a szöget.
Van Kína és a világ.
És jelenleg, hosszútávon a világ áll vesztésre.Vicces a sok sírós reakció mert kicsit olyasmi ez mintha az indiánok lázadtak volna, hogy vissza a mérgezett takarókat, a tüzes vizet de főleg az üveggyöngyöket!:-)
-
snorbi82
senior tag
Igen. Figyelembe kéne venni eredeti okokat is.A huwaey egy a kínai állam által megtolt és szponzorált globálisan terjeszkedő technológiai trójai faló.
Valójában nem a sokak szerint menő huawei mobilok a lényeg, hanem magának a huwaeynek mint a rezsim által finanszírozott cégének a kinyírása. A mobilos üzletág szívatása egy eszköz a teljes cég kinyírásához, de legalábbis lassításához. Ez ennyi.
Ami lehet nem szép és donald trump sem egy észlény, de kivételesen fején találta a szöget.
Van Kína és a világ.
És jelenleg, hosszútávon a világ áll vesztésre.Vicces a sok sírós reakció mert kicsit olyasmi ez mintha az indiánok lázadtak volna, hogy vissza a mérgezett takarókat, a tüzes vizet de főleg az üveggyöngyöket!:-)
Igaz, de most ki fogja kifizetni a több millió eurós költségeket amit a szolgaltatok költenek el? Biztosan nem USA.
-
Mercel
senior tag
Van Kína és a világ.
-
Noukoum
veterán
-
snorbi82
senior tag
Mutassatok olyan valaltott amelyik nem lopott. Szabadalmi perek jelen pillanatban és amerikai: Apple, Euban : Mercedes stb. Akkor ezek is lopassal fejlődnek. Vesszenek
-
FuRiONight
addikt
"Amennyi fejlődés most 1 év alatt van az kb 10 év alatt lesz."
Milyen fejlődés? Mi alapján jelentesz ki ilyesmiket? Kik fejlesztenek? A kínai cégek, akik több éves lemaradásban vannak, és akik annak behozását is lopással szokták intézni (SoC, memóriák, stb, nem lenne ekkora sz@rban a Huawei, ha nem így lenne)?
Vagy a Huawei annyit innovál, hogy egymagában 10 évnyi fejlődést tömörít egy évbe? Hol? Mivel? Mikor?
Mi számít egyáltalán innovációnak, mivel járnak előrébb a konkurenciánál? Miről beszélsz?Ha nincs konkurencia, akkor nincs verseny, nincs ami motivàlja a gyàrtókat, hogy kialakuljon a piaci verseny, erről beszèlnek. Làsd Intel hogy jàrt...
-
janeszgol
félisten
-
törölt tag
-
Duree
veterán
Azt hiszem jövő ilyenkor a Huawei igen csak komoly gondokkal fog küzdeni, és ez nem csak a telefonokat érinti.
-
Ricardo
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Frissítve! Nem kap több Samsung és LG panelt a Huawei
- Le Mans Ultimate
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- MasterDeeJay: A száz dolláros RTX 3060-as kártya tesztje (Jieshuo RTX 3060M 6GB)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Apple iPhone 17 256GB Ezüst Színben 100% Akkuval 2027.03.21-ig Apple Garanciával Újszerű állapotban
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák.
- iPhone 13 Pro Gold 128 GB Független! Mint egy új! új 100%-os akku!
- iPhone 13 Pro Gray 128 GB Független! Mint egy új! új 100%-os akku!
- Akció! Csere-Beszámítás! Gamer PC! R7 9800X3D / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.Skill Trident Z RGB 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viccet félretéve annak beláthatatlan világgazdasági következményei lennének. Es itt most gondolkodjunk el, hogy az autoalkatreszektol kezdve, a kutyukon at az orvosi eszkozokig minden ott keszul.
Akkor inkább már Sony vagy vissza a Samsungra ha...
Max Kínával szemben.
A HTC-t is ide sorolhatod. Tuti amiatt nem tettek le (sajnos) "semmi" jelentőset az utóbbi időben, mert Huawei...