- Nagyobb kijelzőt kap a Xiaomi 18 Pro - hátul
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Négyfelé kanyarodhat az iPhone 19 kijelzője
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkaroly
őstag
Leirtam,h nrm csak saját maguk miatt. A v30 am oled kijelzője köszönöm jol van.
Akkor te szerencsés vagy.
-
Ezekiell
veterán
-
Remekelek28
őstag
Leirtam,h nrm csak saját maguk miatt. A v30 am oled kijelzője köszönöm jol van.
-
Giovan!
addikt
A többiek (pl. a Google, vagy újabban a Qualcomm) se nagyon akarták (ami teljesen érthető, profitjuk megy el a tiltás miatt), ők is adtak be ilyen kérvényt. Viszont eddig azt hiszem egyedül a MS kapott ilyen engedélyt.
-
TODI1111
veterán
-
Szakiii
addikt
Miért kamuznék tök ismeretlen arcoknak?
Ki vagy te nekem hogy bármiről meg akarjalak téveszteni? Meg minek vennék évekig Samsung telót ha utána le akarnám járatni? Ennyi év alatt azért kialakul egy elég komoly érzelmi kapcsolat, de attól még vak nem vagyok.És ollie, egyikben sem volt SD kártya, az általad is írt okok miatt. Az S20-on a legújabb para a múlt heti frissítés óta a gesztusvezerérlés, az ígéret ellenére továbbra sem működik 3rd party launcherrel.
Szintén 2 db s7 is van a családban, feleségem online marketingezik és nem akar megválni tőle mai napig úgy hogy folyamatosan dolgozik rajta 7-8 cégnek is és tökéletesen el tud vele látni mindent amit egy telefontol elvár. Egyáltalán nem lassult be, aku mai napig jó. Miért kell ez a hangulatkeltés? Egyébként meg off keményen..
-
szkaroly
őstag
Szinte mindent le tudnak gyártani. Főleg ha pl rá lennének kényszerrülve. Az Lg-nek van a világon a talán legnagyobb kémiai gyára. Akkumulátort sok telefonba autoba gyártanak. Processzorokat is tud gyártani,de ezt a mobiljaikba inkább veszik. Kamerát is gyártottak már. Kijelzőkről ne is beszéljünk.
Hogy mivel éltek vissza? Az elmúlt években a már kiforrott androidot jóáron elkezdték népszerűsiteni,mint egy olcsó kinai gyártó,majd mikor felfutottak hirtelen már ők az egyik legdrágább mobilos cég. Érdekes akkor miért nem tudtak nyomulni,mikor a 2010 es évek elején még hemzsegtek a problémáktól a droidos gyártók? Az akkiri nagy gyártók,Lg sony htc mind megitták a levét,hogy a droiddal még sok gond volt,elpártoltak tőlül a vásárlók. A huawei akkor alig adott el mobilt.
Sőt összességében az akkori kinaiak. Ők ma is csak erőből tudnak szoftvert csinálni,amikor opimalizálni krllett a 2.2 es droidot 1 gb rammal az egyik kinainak se ment.
Kiforrott droiddal beletuszkolva 6-8 gb ramot ma már könnyedén dobálják a telefonokat különösebb optimalizálás nélkül.
Ezért nem sajnálom kinát ha megbukik. Ne a mások kárán ékeskedjenek.Sony, lg, htc saját maguk miatt miatt tartanak ott ahol. Túlárazott ócskaságokat árulnak. Ennyi. Az lg kijelzőkről pedig tényleg jobb ha nem beszélünk. A selejt oled panelek nagy részét ők csinálják.
-
Remekelek28
őstag
-
snorbi82
senior tag
Szinte mindent le tudnak gyártani. Főleg ha pl rá lennének kényszerrülve. Az Lg-nek van a világon a talán legnagyobb kémiai gyára. Akkumulátort sok telefonba autoba gyártanak. Processzorokat is tud gyártani,de ezt a mobiljaikba inkább veszik. Kamerát is gyártottak már. Kijelzőkről ne is beszéljünk.
Hogy mivel éltek vissza? Az elmúlt években a már kiforrott androidot jóáron elkezdték népszerűsiteni,mint egy olcsó kinai gyártó,majd mikor felfutottak hirtelen már ők az egyik legdrágább mobilos cég. Érdekes akkor miért nem tudtak nyomulni,mikor a 2010 es évek elején még hemzsegtek a problémáktól a droidos gyártók? Az akkiri nagy gyártók,Lg sony htc mind megitták a levét,hogy a droiddal még sok gond volt,elpártoltak tőlül a vásárlók. A huawei akkor alig adott el mobilt.
Sőt összességében az akkori kinaiak. Ők ma is csak erőből tudnak szoftvert csinálni,amikor opimalizálni krllett a 2.2 es droidot 1 gb rammal az egyik kinainak se ment.
Kiforrott droiddal beletuszkolva 6-8 gb ramot ma már könnyedén dobálják a telefonokat különösebb optimalizálás nélkül.
Ezért nem sajnálom kinát ha megbukik. Ne a mások kárán ékeskedjenek.Azért a xiaomi sem már az olcsó kategória. És ők is olcsón indultak. Ez szinte bármelyik mobilról elmondhato.
-
Remekelek28
őstag
Ezért nem sajnálom kinát ha megbukik. Ne a mások kárán ékeskedjenek. -
mbotnd
tag
"Régebben volt lemaradás , de behozták.
Idézet az itteni P40 Pro tesztből.
"A 7 nm-es EUV node-on készülő HiSilicon Kirin 990 5G az egyik legjobb mobilchip a piacon"
Jah, ahogy az exynos 990 es a snapi 865 is az egyik legjobb a piacon. Az "egyik legjobb" egy elcsepelt, bevett, meguszos formula a minositesek teren...
Miért lenne megúszos, elcsépelt minősítés? Azért mert van amiben egy ici-picit gyengébb? 2 fpssel kevesebbet hoz a teszteken? Csúcsprocesszor, nem kérdéses.
-
mbotnd
tag
A huawei pár éve még sehol nem volt,majd olcsó árazással feltörtek az addigra már kiforrott stabil android lévén. Az elmult egy két évben pedig már visszaéltek ezzel és az egyik legrágább telefonos gyártó lett. Visszaszorultak a régi nagy gyártók. Részben nem is bánom,hogy a huawei haldoklik,jöjjenek inkább vissza a régi nagyok. Lg Sony. Ők saját maguknak is le tudnak gyártani mindent,nincsenek rákényszerülve más gyártókra. Esetleg minimális mértékben.
Ez elég idétlenség, amit írtál. A Sony és az LG mit gyárt magának? Ok, a Sony fényképező szenzort gyárt, de mást? Illetve a Huawei hogyan élt vissza a helyzetével?
-
ollie
MODERÁTOR
-
Giovan!
addikt
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Igazából elsősorban a status quo-jukat védik. Hogy ebből néha a világ is profitál (pl. mikor egy-egy diktátornak a körmére koppintanak, mint az Öbölháborúban), az már inkább a véletlen műve, mint szándékos tervezés eredménye

Ezzel nem degradálni akarom őket vagy ilyesmi, szerintem messze a legalkalmasabb jelöltek erre a "világ csendőre" posztra (már a jelenlegi felhozatalt nézve), hiszen mivel demokráciáról van szó, legalább valami morális minimumot mégiscsak tartaniuk kell, nehogy maguk ellen fordítsák a közvéleményt, de látni kell, hogy nem az emberi faj jobbításának szándéka jelenti a fő motivációt a külpolitikájukban, hanem az amerikai érdekek védelme. Minden egyébb másodlagos. -
FuRiONight
addikt
-
szkaroly
őstag
Akkor pl ha a sony küldi nekik a kamerát és a sony gyártósorán usa szemetesek vannak,lehetséges a kamerák is tiltva lesznek.
Van egy olyan érzésem lassan az egész világ tiltólistára kerül.
-
Remekelek28
őstag
-
Ezekiell
veterán
"Az elmúlt pár évben kicsit több készülék fordult meg a kezemben, mint a tiédben; "
Ezek a levegobe lott, ontelt kijelentesek annyira jok, plane olyan valakivel szemben, akit azt se tudod ki..
Ez az óvodás "Az én apukám erősebb mint a tiéd!" "érvelés" szintje, ja

-
Giovan!
addikt
De nem értem amugy a koreai kijelzőknek mi közük usához?
Felhasználnak amerikai szabadalmakat a gyártás során.
-
Remekelek28
őstag
De nem értem amugy a koreai kijelzőknek mi közük usához?
-
szabakaa
aktív tag
"Az elmúlt pár évben kicsit több készülék fordult meg a kezemben, mint a tiédben; "
Ezek a levegobe lott, ontelt kijelentesek annyira jok, plane olyan valakivel szemben, akit azt se tudod ki..
Igen, mert akkor is ha több mindenben egyet értek a kollégával, az ilyen érvek megölik az értelmes vitát.
-
Schuler888
senior tag
Az elmúlt pár évben kicsit több készülék fordult meg a kezemben, mint a tiédben; bőven van összehasonlítási alapom, saját tapasztalatom, veled ellentétetben nem csak a szám jár. S3-tól kezdve az összes samu csúcskészülék (de volt iphone, HTC, huawei kitérő is) járt nálam (S6 széria kivéve) szóval tudom miől beszélek. Aki pedig nem elvakult és reálisan tudja látni, akkor tudja, hogy a OneUI sokkal jobb lett mint a touchwiz, de van még hova fejlődni, ha folytonosságról van szó: microlaggok, camera shutter probléma, mongoose magok és az ebből fakadó gyengeségek stb.
HSM abszolút nem izgat, mivel GSM-el használom a P40 Pro-t, de azért köszi.
A személykedésedre pedig abszolút nem vagyok kíváncsi!"Az elmúlt pár évben kicsit több készülék fordult meg a kezemben, mint a tiédben; "
-
doooo
veterán
Ha meg van a másik feled, és szerinted a másik feled elfogult fan...? Akkor az nem azt jelenti, hogy te is az vagy?
Bravó. Meg is tapsollak: 
Ja amúgy meséld el, miben hazudtam/túloztam. Biztos érdekes lesz az is. De ne mint Samsung-hater tegyed, mert az annyira elcsépelt lenne; meg azért pár tényt is beleszőhetnél a biztonság kedvéért.
-
doooo
veterán
Az elmúlt pár évben kicsit több készülék fordult meg a kezemben, mint a tiédben; bőven van összehasonlítási alapom, saját tapasztalatom, veled ellentétetben nem csak a szám jár. S3-tól kezdve az összes samu csúcskészülék (de volt iphone, HTC, huawei kitérő is) járt nálam (S6 széria kivéve) szóval tudom miől beszélek. Aki pedig nem elvakult és reálisan tudja látni, akkor tudja, hogy a OneUI sokkal jobb lett mint a touchwiz, de van még hova fejlődni, ha folytonosságról van szó: microlaggok, camera shutter probléma, mongoose magok és az ebből fakadó gyengeségek stb.
A személykedésedre pedig abszolút nem vagyok kíváncsi!OneUI meg a Mongoose magok... loool.
Tényleg meg tudsz mindig lepni az okosságaiddal, ez új csúcs, pedig az elmúlt napokban igazán próbálsz túltenni magadon, csak aztán sose egyezik meg a valósággal amiket állítasz. Legyen szó Kínáról, a Huaweiről, a Samsungról, bármiről. Csak akkor minek kötekedsz állandóan? Igazán meglennénk itt a fórumon anélkül is, hogy valaki egy kategóriákon, és készülékek tömkelegén átívelő szoftveres rendszert egyeztetne össze egyetlen egy SoC-vel, és annak is csak bizonyos részeivel (amiknek több problémájuk ellenére sincs semmi hátrányuk a rendszer által megkövetelt sebesség elérésében, vagy bármi hasonlóban)...
Szóval... erre nincs is mit mondani. Max. annyit, hogy a dicsekvést a nagy tapasztalatokról ne 2 mondattal egy ilyen előtt ejtsd meg legközelebb. Magad miatt.
Ja igen, ez már tényleg személyeskedés, az előbb nem volt az (nem is világos mit gondoltál annak), de mivel te már valóban elkezdtél személyeskedni... -
Aryon87
félisten
Az optimalizálatlan appok nem a Samsung hibái, és ismételten minden mobilt érinthetnek, főleg ha Androidról beszélünk, bár iOS is tud laggolni, akárcsak bármilyen egyéb rendszer.
A OneUI, és minden beépített appja ellenben nagyon fluid és megbízható, gyakorlatilag minden kategóriában, a Facebook/Messenger páros pedig köztudottan a legpazarlóbb, legoptimalizálatlanabb appok között vannak, amik bármilyen hw-en képesek meglepetéseket okozni. Az ilyen appok miatt "lassulnak" a mobilok, mert annyira abnormális számítási kapacitást követelnek, hogy a régebbi SoC-k meg memóriák nehezen tartják a lépést velük. De azért 2018 óta olyan szinten vannak a csúcs SoC-k, hogy őket még sokáig nem lehet kifullasztani így, ezért ha közben mégis vannak apró megakadások néha, az szigorúan az optimalizálatlan appok hibája, nem a gyártóé, vagy a hardware-é. És újra, ez minden gyártót érint, ha van velük tapasztalatod, ha nincs, ez továbbra is tény marad, és egyáltalán nem Samsung-specifikus a dolog.
A Facebook még PC-s böngészőben megnyitva is tud laggolni, meg lefagyni...Hah, jolvan, megvan a masik felem 🤣🤣 es meg en vagyok elfogult fan lol

-
FuRiONight
addikt
Jaj hát persze. Hogyne lenne. Neked nem az EMUI-val kellene foglalkoznod, meg a HMS-sel? Vagy azok annyira tökéletesek, hogy már nem is érdemes pazarolni rájuk a szót, csak használni kell őket, és kész? Youtube-os, indiai tinédzserek játék-összehasonlító tesztjeit is linkelni fogod? Biztos találunk bennük utalást a OneUI megbízhatatlanságára. Egy próbát mindenféleképp megér.
A személykedésedre pedig abszolút nem vagyok kíváncsi! -
doooo
veterán
"A OneUI, és minden beépített appja ellenben nagyon fluid és megbízható"
Khm.. ez messze nem igaz, messze nem. Van mit javítani a 3.0-ra az biztos.

Jaj hát persze. Hogyne lenne. Neked nem az EMUI-val kellene foglalkoznod, meg a HMS-sel? Vagy azok annyira tökéletesek, hogy már nem is érdemes pazarolni rájuk a szót, csak használni kell őket, és kész? Youtube-os, indiai tinédzserek játék-összehasonlító tesztjeit is linkelni fogod? Biztos találunk bennük utalást a OneUI megbízhatatlanságára. Egy próbát mindenféleképp megér.
-
FuRiONight
addikt
Az optimalizálatlan appok nem a Samsung hibái, és ismételten minden mobilt érinthetnek, főleg ha Androidról beszélünk, bár iOS is tud laggolni, akárcsak bármilyen egyéb rendszer.
A OneUI, és minden beépített appja ellenben nagyon fluid és megbízható, gyakorlatilag minden kategóriában, a Facebook/Messenger páros pedig köztudottan a legpazarlóbb, legoptimalizálatlanabb appok között vannak, amik bármilyen hw-en képesek meglepetéseket okozni. Az ilyen appok miatt "lassulnak" a mobilok, mert annyira abnormális számítási kapacitást követelnek, hogy a régebbi SoC-k meg memóriák nehezen tartják a lépést velük. De azért 2018 óta olyan szinten vannak a csúcs SoC-k, hogy őket még sokáig nem lehet kifullasztani így, ezért ha közben mégis vannak apró megakadások néha, az szigorúan az optimalizálatlan appok hibája, nem a gyártóé, vagy a hardware-é. És újra, ez minden gyártót érint, ha van velük tapasztalatod, ha nincs, ez továbbra is tény marad, és egyáltalán nem Samsung-specifikus a dolog.
A Facebook még PC-s böngészőben megnyitva is tud laggolni, meg lefagyni..."A OneUI, és minden beépített appja ellenben nagyon fluid és megbízható"
Khm.. ez messze nem igaz, messze nem. Van mit javítani a 3.0-ra az biztos.

-
doooo
veterán
A Samsung az androidos vonal (szerintem) legjobb választása. Kamera, funkciók és főleg a kijelző téren. Állandó lassulást nem úgy értem, hogy mindig lassú lenne, hanem amikor előjön a lag egy-egy applikáció vagy fél perces periódus alatt. Akkor az app újraindítása segít. Ilyen app tipikusan a mocsok szarul megírt Messenger vagy Facebook. Vírusirtó és egyéb appok nincsenek, factory reset is volt természetesen. De igazából felesleges, az évek alatt azt gondolom ez a Samsung sajátossága. Az a reccenés a folyamatosságban mindig fenyeget. Anno S3, S5 időkben nagy főzött rom huszár voltam, és ott az volt a tapasztalat, hogy az olyan romok amik vagy aosp alapúak, vagy bloat-gyomlált Samsung alapúak, ott ezek a mikrolagok megszűntek többnyire. A sok háttérszolgáltatásból persze azóta visszább vettek, de még mindig lehetne tisztább szerintem. Mit gondolsz?
A Facebook még PC-s böngészőben megnyitva is tud laggolni, meg lefagyni... -
szabakaa
aktív tag
" Meg minek vennék évekig Samsung telót ha utána le akarnám járatni?"
Ezt én sem értem, épp ezért fura a sztori. Bár már nem veszel ilyeneket, szóval... Na meg itt a kezemben egy S9+, és nem tapasztalom azt, amit a barátnőd mobilja művel, soha nem is tapasztaltam az elmúlt 2 évben... Bár letakaríthatnád neki, hogy ne legyenek mindenféle kamu-vírusirtók meg hasonlók rajta, amiket egy rossz érintéssel installálhatnak a laikusok. Teleszemetelt szoftveren kívül (ami bármilyen mobilt lassíthat) nem látok valós okot arra, hogy "állandó jelleggel" lassú legyen, főleg mert eleve nem jellemző rá (vagy bármely más újabb mobilra, legyenek akár a középkategóriából is), és amúgy is erős a hw, és abszolút friss a sw. S20 meg ezek szerint nem is lassul nálatok se (másnál se, de az másik sztori), csak nem minden apróság működik úgy, ahogy azt elképzelted.A Samsung az androidos vonal (szerintem) legjobb választása. Kamera, funkciók és főleg a kijelző téren. Állandó lassulást nem úgy értem, hogy mindig lassú lenne, hanem amikor előjön a lag egy-egy applikáció vagy fél perces periódus alatt. Akkor az app újraindítása segít. Ilyen app tipikusan a mocsok szarul megírt Messenger vagy Facebook. Vírusirtó és egyéb appok nincsenek, factory reset is volt természetesen. De igazából felesleges, az évek alatt azt gondolom ez a Samsung sajátossága. Az a reccenés a folyamatosságban mindig fenyeget. Anno S3, S5 időkben nagy főzött rom huszár voltam, és ott az volt a tapasztalat, hogy az olyan romok amik vagy aosp alapúak, vagy bloat-gyomlált Samsung alapúak, ott ezek a mikrolagok megszűntek többnyire. A sok háttérszolgáltatásból persze azóta visszább vettek, de még mindig lehetne tisztább szerintem. Mit gondolsz?
-
doooo
veterán
Ki vagy te nekem hogy bármiről meg akarjalak téveszteni? Meg minek vennék évekig Samsung telót ha utána le akarnám járatni? Ennyi év alatt azért kialakul egy elég komoly érzelmi kapcsolat, de attól még vak nem vagyok.És ollie, egyikben sem volt SD kártya, az általad is írt okok miatt. Az S20-on a legújabb para a múlt heti frissítés óta a gesztusvezerérlés, az ígéret ellenére továbbra sem működik 3rd party launcherrel.
" Meg minek vennék évekig Samsung telót ha utána le akarnám járatni?"
Ezt én sem értem, épp ezért fura a sztori. Bár már nem veszel ilyeneket, szóval... Na meg itt a kezemben egy S9+, és nem tapasztalom azt, amit a barátnőd mobilja művel, soha nem is tapasztaltam az elmúlt 2 évben... Bár letakaríthatnád neki, hogy ne legyenek mindenféle kamu-vírusirtók meg hasonlók rajta, amiket egy rossz érintéssel installálhatnak a laikusok. Teleszemetelt szoftveren kívül (ami bármilyen mobilt lassíthat) nem látok valós okot arra, hogy "állandó jelleggel" lassú legyen, főleg mert eleve nem jellemző rá (vagy bármely más újabb mobilra, legyenek akár a középkategóriából is), és amúgy is erős a hw, és abszolút friss a sw. S20 meg ezek szerint nem is lassul nálatok se (másnál se, de az másik sztori), csak nem minden apróság működik úgy, ahogy azt elképzelted. -
szabakaa
aktív tag
-
doooo
veterán
Mhm.. nagyon jó sztori, főleg az S9-S20 rész, ez a kedvencem.
-
Schuler888
senior tag
Teljesen mindegy, 5 percen belül szerkesztheted a a kommented, ezt hasznàld ki.
Amíg az Exy nem melegszik, addig jó is, csak hàt.. tudjuk
Erre az egészre úgyis jön vàlasz, csak idő kèrdèse, nem hagyja Kína szó nèlkül.Kihasznalom, amikor valamit bele akarok meg irni, vagy rosszul irtam.
Itt kulon gondolatokra ment a valasz. -
ollie
MODERÁTOR
Szóval a dupla hsz nem gond...

Nincs dupla hsz. Már rég nincs olyan szabály, hogy egy hsz-be kell írnod a válaszokat.
-
Giovan!
addikt
Szóval a dupla hsz nem gond...

Hol a dupla hsz a kollégánál? Én úgy látom különböző hsz-okra reagált mindegyik hozzászólásában.
-
Giovan!
addikt
-
FuRiONight
addikt
-
Giovan!
addikt
Teljesen mindegy, 5 percen belül szerkesztheted a a kommented, ezt hasznàld ki.
Erre az egészre úgyis jön vàlasz, csak idő kèrdèse, nem hagyja Kína szó nèlkül.Már változott a szabályzat, elvileg minden hozzászólásra külön kell reagálni a félreértések csökkentése végett.
-
ollie
MODERÁTOR
Nem vagyok elfogult. Nálam semelyik sem lassult.
Persze, ha gagyi SD-ket teszel a mobilba, akkor az be fogja lassítani, sőt, úgy általában jellemző a mobilokra, hogy az SD belassíthatja, de ez nem a mobil hibája. Nem véletlen, hogy az Apple, Google, OnePlus nem tesz SD bővíthetőséget a mobiljaikba.
-
joey04
titán
-
FuRiONight
addikt
Miert? Jol le vagy maradva.. mar regota lehet kulon kommentre reagalni, ha nem tetszik, ne olvasd..

Neked egyebkent az off topik checkboxot ajanlanam..Teljesen mindegy, 5 percen belül szerkesztheted a a kommented, ezt hasznàld ki.
Erre az egészre úgyis jön vàlasz, csak idő kèrdèse, nem hagyja Kína szó nèlkül. -
Ricardo
titán
"Megy a tapsikolás hogy a nagy demokrácia most jól megmutatja a gonosz diktatúrának."
Tenyleg durvan nyomjatok a szalmabab ervelest, senki nem tapsikolt az usanak, sot, mindig hangsulyozva volt, hogy meg mindig a kisebbik rossz...
"mindig hangsulyozva volt, hogy meg mindig a kisebbik rossz..."
Majd kiderül.
-
szabakaa
aktív tag
Úristen hogy lehet ilyen elvakult valaki. Nulla lassulás az S7en persze. Samsung telefonjaim: S3, S5, S8, S9 + barátnőmnek S9 Plus és S20. MINDEGYIK belassul időközönként, S9- állandó jelleggel, S20-nál nevetséges akksival párosulva.
-
Schuler888
senior tag
-
törölt tag
"A 7 nm-es EUV node-on készülő HiSilicon Kirin 990 5G az egyik legjobb mobilchip a piacon"
Jah, ahogy az exynos 990 es a snapi 865 is az egyik legjobb a piacon. Az "egyik legjobb" egy elcsepelt, bevett, meguszos formula a minositesek teren...
Azért a "szerkesztés" gombot használhatnád......
-
Schuler888
senior tag
-
Schuler888
senior tag
Nem vagyok sem kina parti, sem USA supporter, de az igazan szép az lesz, ha Kina kipenderít par gyárat, mert csak. Mert ugye mindent is Kinaban kell gyártani, mert az olcsó, ezzel mar reg kialakult egy olyan függés, amit kar figyelmen kivel hagyni. Nem is játszottak ki a kártyát meg, de majd ha igen... szerintem az első gyár bezarasnal Trump hajbókolva fogja felvásárolni készpénzen az összes Huawei készletet.
Viccet félretéve annak beláthatatlan világgazdasági következményei lennének. Es itt most gondolkodjunk el, hogy az autoalkatreszektol kezdve, a kutyukon at az orvosi eszkozokig minden ott keszul."Nem vagyok sem kina parti, sem USA supporter, de az igazan szép az lesz, ha Kina kipenderít par gyárat, mert csak."
Ahogy azt Moricka elkepzeli, ezzel csak maguknak artananak, india, vietnam, sot az USAban is epul mar a kinai gyartosorokat felvalto uzemsor... tehat kina inkabb azon imadkozhat, hogy maradjon naluk gyartas. -
Schuler888
senior tag
Rendben feladom . Ha szerintetek örömteli egy jelentős piaci szereplő teljes megsemmisítése, akkor legyen. Ettől függetlenül én nem örülök ennek. Akkor sem örülnék ha fordítva történne. Azt mondjátok a Kína fanok elvakultak. A másik oldal sem jobb . Megy a tapsikolás hogy a nagy demokrácia most jól megmutatja a gonosz diktatúrának. Jó lenne észrevenni, hogy ezt hosszabb távon mi felhasználók szívjuk meg. Szerintem minden tapsikoló ugyanolyan , oldaltól függetlenül. És itt nem a két nagyhatalom közé teszek egyenlőség jelet, hanem a nekik tapsikolók közé.
"Megy a tapsikolás hogy a nagy demokrácia most jól megmutatja a gonosz diktatúrának."
Tenyleg durvan nyomjatok a szalmabab ervelest, senki nem tapsikolt az usanak, sot, mindig hangsulyozva volt, hogy meg mindig a kisebbik rossz...
-
doooo
veterán
-
Dragon3000
nagyúr
Ha kitiltanak minden Huawei dolgot amerikából az ok, de ők mindenkinek a világon meg akarják tiltani, hogy kereskedjenek velük.
Nem jól látod, nem azt tiltják meg, hogy kereskedjenek velük. Azt tiltják meg hogy amerikai szabadalommal készült terméket adjanak el Kínának. Ha a Samsung USA licence nélküli kijelzőt gyárt, akkor eladhatja a Huawei -nek. Ha valaki USA szabadalom mentes SoC -t gyárt, szintén...Ha jól tudom, akkor nem a gyártott termék volt a tiltás oka, hanem a gyártásban használt gépek usa licenccel készültek, így nem gyárthatnak a huaweinek. Gondolom ha megszegik, akkor ezen készülékeket többet nem kapnak, mert ők is tiltólistára kerülnek....
-
Ezekiell
veterán
-
AS
félisten
-
pusszycat
nagyúr
Remélem Kína nem ad több kölcsönt az amcsiknak. Szeretnék látni már valami válasz reakciót a szopatásokért.
-
Remekelek28
őstag
Rendben feladom . Ha szerintetek örömteli egy jelentős piaci szereplő teljes megsemmisítése, akkor legyen. Ettől függetlenül én nem örülök ennek. Akkor sem örülnék ha fordítva történne. Azt mondjátok a Kína fanok elvakultak. A másik oldal sem jobb . Megy a tapsikolás hogy a nagy demokrácia most jól megmutatja a gonosz diktatúrának. Jó lenne észrevenni, hogy ezt hosszabb távon mi felhasználók szívjuk meg. Szerintem minden tapsikoló ugyanolyan , oldaltól függetlenül. És itt nem a két nagyhatalom közé teszek egyenlőség jelet, hanem a nekik tapsikolók közé.
szerintem marad még ott bőven kinai gyártó. Egy kihullik,nrm a világvége.
-
Depression
veterán
-
Szakiii
addikt
-
doooo
veterán
Egyébként a világ gyártósorainak kb. 28%-a van Kínában, és ez a szám folyamatosan csökken. Sosem volt igaz hogy "minden kínai", meg a "fél világ ott gyártat", de mindez még kevésbé lesz igaz ahogy haladunk előre az időben.
-
francz'70
senior tag
A fél világ ott gyártat
Tisztában vagyok vele, de attól még ugyanúgy elitélem és felháborítónak tartom, hogy egyesek képesek egy teló kedvéért kardoskodni egy ilyen sötét komcsi rendszer mellett
-
Ricardo
titán
jelentős piaci szereplő
Már itt nincs igazad, a Huawei nem sima piaci szereplő, hanem a kínai állam saját cége kb, amit trójai falónak használnak (akár kémkedésről van szó, akár technológialopásról, akár gazdasági pozíciószerzésről).hosszabb távon mi felhasználók szívjuk meg
Nem, ezt rövid távon szívjuk meg mi felhasználók, és hosszabb távon pont sokkal nagyobbat szívnánk, ha hagynánk Kínát azt csinálni, amit akar.Erről van valami azon kívül, hogy az amerikai kormány azt mondja, hogy "Mi tudjuk, hogy ez így van, van bizonyitékunk is csak nem mutatjuk meg mert nemzetbiztonsági titok"
Tehát van bizonyíték csak senki nem láthatja. Fontos a nemzetbiztonság. Igaz csak akkor ha az üzleti érdek is úgy kívánja. A Microsoft például megkapta az engedélyt. Valamiért itt nincs biztonsági kockázat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve! Nem kap több Samsung és LG panelt a Huawei
- Nagyobb kijelzőt kap a Xiaomi 18 Pro - hátul
- Rap, Hip-hop 90'
- Búcsúzóul itt a fekete Apple Vision Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- E-book olvasók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 512GB BLUE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL //
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 256GB BLUE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 256GB ORANGE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL
- Samsung Galaxy A55 128GB Normál Állapot,1 Év Garancia
- Moto G86 5G 8/256GB 0-perces Bontatlan 1 Év Garancia
- ASUS ROG DELTA gamer headsetek akciós áron!
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- BESZÁMÍTÁS! 1200W Silverstone Hela 1200R tápegség garanciával hibátlan működéssel
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Ki vagy te nekem hogy bármiről meg akarjalak téveszteni? Meg minek vennék évekig Samsung telót ha utána le akarnám járatni? Ennyi év alatt azért kialakul egy elég komoly érzelmi kapcsolat, de attól még vak nem vagyok.