- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16820480 #43 üzenetére
Na igen, én is ismerek egy lányt az egyetemről, aki megvette az iPhone SE-t mert kicsi is, viszonylag jó ára is van, neki egy egyszerű kis méretű telefon kellett.
Viszont 15 éves tesóm osztálytársa már árulja is a 11-es iPhoneját, mert már megvan neki az iPhone 12-es.
De emlékszem amikor osztrákban is dolgoztam, a kolléganő gond megvette magának a legújabb iPhone 7 Plust ha jól emlékszem(tudom a nagyobbik volt). Aztán kollégával beszélgetek, mire ő, hogy ám részletre vette. Mondom mi? Mondom neki ne szórakozz már, tuti nem vennék részletre telefont. Inkább spórolok 2-3 hónapig, azt ha annyira kell akkor megveszem, vagy ha tudom hogy nem tudom megvenni, akkor nem azt veszem vagy spórolok rá. Autót oké, de mondom telefont....
Amúgy ott is munkában a legtöbb munkatársnak a legújabb iPhonenok egyike volt, én meg a Nexus 5x-el nyomtam.
-
Mik76
senior tag
válasz
#16820480 #43 üzenetére
"akik még 13 év után is attól hiszik magukat különlegesnek, hogy Apple terméket használnak"
Azert azt ne felejtsuk el hogy az alapotletet az akkori apple marketing sugallta hosszu eveken at. Ezzel persze egy rakas luzert is magukhoz edesgettek akiknek mindene hogy tobbnek erezhesse magat mint a tobbiek. A masik fele a dolognak hogy viszont sokan talaltak ezt a marketinget annyira gyomorforgatonak hogy egy eletre sikerult elforditani a markatol. -
válasz
#16820480 #28 üzenetére
Köszi így már értem, de nem vágom az Apple felhasználóknak mióta volt probléma az ár. Akármennyibe is került a készülék, akkor is a szifonhoz ragaszkodtak. Szerintem akinek szifon kell, az megveszi drágábban is, nem számít neki.
Gondolom akkor az alma úgy van vele, hogy még piacon 2. iPhone SE és még felesleges kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest