- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
És mi a helyzet Nvidia DX11 alatti jobb processzor kihasználásával(bizonyos folyamatokat a Driver ki tud szervezni többi magnak ugyanezt Radeon nem tudja, te írtad valahol hogy ez nem szabványos eljárás AMD ezért nem él vele, engem kérdeztek ha valami működik letojom hogy szabványos vagy sem).Azért is fontos mert nálam érzékenyebb emberek mondják hogy ennek hiánya miatt vannak microlaggok radeonokon,Nvidián meg vajsimán fut a játék.Jelenleg DX12 alatt pont forditva, AMD-nek van egyenletesebb Frametime-ja.
Szerk: Magam nem vagyok érzékeny Frame time ingadozásra, Radeonon(R9-290X,390) és Nvidia között nem tapasztaltam különbséget(leszámitva hogy 1070-en több a Minimum FPS,teljesen normális).Viszont fórumon jó néhányan mondják hogy microlagg miatt nem hajlandóak Radeon kártyát venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest