- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokmz
csendes tag
Köszi, jól összefoglaltad az álláspontom és azt amin én is végigmentem.
Ez teljesen off topik amúgy, és nem is értem a lázongókat, kevés racionális érvet lehet felhozni szerintem manapság egy csúcs (1000€ és afölötti) android mellett az iphone-okkal szemben. És nem azt mondom hogy az a kevés szempont irreleváns, azt az álláspontot védtem hogy az iphone-ok és a xiamoik nem igazán versenytársak hiába kerülnek ugyanannyiba, egyszerűen (többnyire) más ember veszi ezt meg azt. -
pocokmz
csendes tag
Látom páraknál érzékeny pontra tapintottam, pedig odaírtam hogy techmániás (legyen tech iránt aktívan érdeklődő, aki szeretne mókolni a telefonján), ami az ittlevők 99%-a igaz. Semmi gond nincs ezzel. Aztán van egy másik kategória akinek az a fontos hogy nagyok legyenek a számok, az is egy kategória. Más nem tudom miért venne csúcs androidot??? VIlágosítsatok fel.
Persze általánosítás, de általánosságban igaz. Az iphone a korábbi iphone-okkal versenyez, az androidosok meg egymással, kicsi az átfedés. Hozzáteszem sokan akik ilyen értékben vesznek telefont azok cégtől kapnak, az kicsit más, de én a lakossági piacról próbáltam nyilatkozni.
-
pocokmz
csendes tag
Amerikában nincs sziamiau, szóval az a piac nem számít. Kínában lehet konkurensek, de azt meg nem egy ilyen szaknció fogja megváltoztatni mert arra nincs hatással, sőt ha jól tudom a huawei botrány inkább hátráltatta az applet kínában.
Europában megint csak nem mutatsz nekem embert aki ilyen dilemmában lenne. Az vesz iphonet aki használni akarja a telefonját meg instagramozni. Az vesz csúcs androidot aki techmániás és szeretné méregetné a férfiasságát.Ezt meg hogy ezeket a szankciókat az Apple védelmére hozzák
Persze
Lehet csak tényleg nem szimpi egyes helyeken hogy összedolgoznak a kínai hadsereggel, meg sumákban megy sokminden. Sok embernek elképzelhetetlen hogy tényleg vannak itt biztonságtechnikai aggályok a kínai gyártókkal. Valami oka azért csak van hogy ezek a gyártók a mobilpiacra törnek be nem pedig a száz másik elektronikai cikk piacára... (persze tudom, a mobilpiac új, bővül stb de akkor is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest