- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Befektetni nem akartam, de ha beledöglök is Xiaomim lesz
mert vérfan vagyok...
Amúgy nem, de nem fogok ezért egy csomó jó terméket mellőzni az életemből, amikkel pl. kevesebbet kell otthon takarítással foglalkoznom, vagy pl. a mobiljaikat sem, amik hatékonyan végzik el a mindennapos feladatokat.
Értem, hogy van pro és kontra minden esetben, de azért a hatalmi harcok miatt ne a userek szívjanak...
És persze mindig felmerül, hogy Apple meg minden más. Nekem nem jön be az a szisztéma, nem áll a kezemre, és emiatt nem azt használom.
Anno Lenovoval kezdtem, csak az átment szarba, mert az egyre növekvő okospiacon nem találták a helyüket.
A Xiaominak is volt egy jó szar éve, kijöttek belőle szerencsére, azóta szerintem konstans növekvő pályán vannak. De a piac folyamatosan változik, és amelyik gyártó nem jól sakkozik gyorsan kispadra kerülhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Hardcore café
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux kezdőknek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest