Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Tüzi

  veterán

  válasz L3zl13 #22 üzenetére

  Mondom, hogy _nem fogja_ egy cég sem bevállalni azt, hogy haláleset miatt -ami 100%ban önvezetés közben következett be- bármiféle pereskedésbe menjen, mert ahol egy baleset van, ott lesz több is, az pont annyival több pert jelent, stb.

  Nyugodt szívvel lementem, mert autópályán, ahol sima az út, van korlát, és nromális felfestés, ott fix tempóval működőképes lehet. Majd. 20 év múlva.
  De nem tudom, hogy járkálsz-e németeknél (én elég sokat), és ott is nagyon sok mellékúton nincs nemhogy az út szélén felfestés, de még egy nyamvadék felezővonal sem. Ezt sötétben, esőben, amikor én nem látok refivel, szerinted egy önvezető autó miként fog?
  Nem beszélve az esetleges téli lefagyásokról, akármikről. Kap egy kavicsot az egyik szenzor, a másikra felkenődik egy bogár, aztán? Hóban? Vagy lesz külön fűtés minden szenzornak, persze az akksiból?
  Mondom, pályán esetleg oké, de leérsz vele közútra, és meghal a rendszer.
  Amúgy ez ellen kellene ágálni, ha már valami ellen igen, hogy folyamatosan hülyítik el az emberiséget. Ha meg lennének tanítva az emberek arra, hogy miként-hogyan kell vezetni és közlekedni, akkor nem lenne szükség önvezetésre sem, mert töredékére esne a balesetek száma, és ki lenne ütve a fő vesszőparipa az egész alól.
  De ugye a hülye szavazó a jó szavazó.
  Mert aztán ha még a normális úton vezetés képességét is elveszik az emberektől, akkor nem tudom mi lesz hóban, amikor más most is sokkal több a katasztrofálisan balfasz mint volt 15 éve. Vagy majd auto módban elindulsz a nagyihoz, hazafele elkezd szakadni a hó, az autó meg félreáll, és visszaadja a vezetést, te meg majd ott ülsz a verdában várva a segítséget?
  Remélem érted amit mondani akarok...

  Faceless:
  Elon bá' ebből szedte meg magát. Hogy beszélni, és prezentálni nagyon jól tud. 10 éve mondja már, hogy 3 év múlva tényleg készen vannak az új generációs akksik. De most már tényleg. Lehetne sorolni. Nem fikázom a srácot, mert nem hülye, csak mondom. Jól el(ő) tudja adni magát, az emberek (befektetők) hisznek neki, és folyik be a lóvé.

  [ Szerkesztve ]

  What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.

Új hozzászólás Aktív témák