- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
tegbashar
tag
válasz
hwtvennek #150 üzenetére
A szókincs, szóhasználat mióta az intelligencia mérés eleme?
Elképzelem ahogy Einstein áll a tele pelenkás csecsemő mellett és erősen gondolkodik: hogyan szóljon át a dadának az eseményekről - anélkül, hogy hülyévé válna.
Széchenyivel meg minden rendben volt, amíg fel nem kiáltott: ez a toll beszart. Vitték is a zárt osztályra íziben.
ps: Ajajj, én is leírtam. Most rúgnának ki a Menzából, ha tag lennék
-
fuze
őstag
válasz
hwtvennek #150 üzenetére
Sajnálom, hogy a "beszart" szó miatt máris olyan előítéleteid vannak velem szemben, hogy nem vagyok intelligens. Lehetett volna szebben is fogalmazni, valóban.
Az apple termékek minőségével alapvetően nincs bajom, sőt szeretem használni. Nap mint nap ültem egy iMac előtt és jó rajta dolgozni ez tény. Én inkább a Macbook Air-t nem szeretem az alapján amit láttam és tapasztaltam. Ezek az én meglátásaim és belátom, hogy így nem volt jogos a termék szarozása!
Mindettől függetlenül, nekem ebben a kategóriában sokkal szimpatikusabbak az erős windows-os tabletek dokkolható billentyűzettel. A xiaomi pedig csak azért kivétel, mert van benne gpu és egy picit talán MI fanatikus is vagyok. (Rizsfőzőm azért nincs
)
Illetve a "beszart" jelentése az akart lenni, hogy valami hardveresen elromlott és vissza kellett vinnie. Egyszer talán a venti? Én már nem tudom...
-
Geller72
veterán
válasz
hwtvennek #96 üzenetére
Látom, nem megy a szövegértelmezés. Leírom még egyszer. "Én, személy szerint egy szaros névért nem vagyok hajlandó 4x-es árat fizetni, csak azért, hogy ott virítson egy fos logó." Nem azt írtam, hogy nem jó, hanem hogy irreális árat kérnek teljesen hétköznapi jó minőségű hw-ért.
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
hwtvennek #98 üzenetére
Nem látok bele a gigantikus Google-be
, hogyan üzemelteti az infrát, (nagyrészt csak kkv-kba, állami szektor és pár kisebb multi) de ott biztos van a raktárban jelentős cold spare készlet és nyilván saját állománnyal oldja meg humán erőfforrást.
#100) Ku'leth: ahol ez követelmény, pl Pszaf írja elő. ott nincs mese meg kell valósítani.
-
Geller72
veterán
válasz
hwtvennek #47 üzenetére
Ha már neked nem megy agyilag, segítek. Nézd már meg a nickemet. Szerintem nem abban a korban vagyok, hogy anyukám vegye meg a dolgaim.
6 éve külföldön dolgozom és kurvára nem okozna problémát akármilyen noti sem. Most sem egy teszkós előtt ülök. És ezt sem anyukám vette. De lehet, hogy amikor nekem anyukám utoljára vett valamit, akkor te még apukádban lebegtél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mercedes topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest