- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criminal017
őstag
válasz
pengonorbert #183 üzenetére
Válaszd ki a legördülő listából Magyarországot. 17.85$ körül van az EU express, de így biztos, hogy nem lesz áfa, vám.
-
nemlehet
őstag
válasz
pengonorbert #75 üzenetére
Igazából most nézem, és 359.990-től van az új MB Air. És cserébe kapsz fele akkora SSD-t, gyengébb kijelzőt, DDR3 RAM-ot, rosszabb bővíthetőséget, kevesebb portot és nincs dVGA sem. Hülyének is megéri
Az OSX valóban lehet valakinek fontos, de nem véletlen 10% a market share, ha annyira überfrankó lenne és megérni akkor főleg nyugaton nagyobb lenne a penetráció. A 10% nagy része is amerikából adódik, mert ott igazából nem drágább (vagy minimálisan) mint a konkurensek.
50-60k különbséget azért már nem neveznék elenyészőnek, főleg egy rosszabb gépért. Persze ha valakinek specifikus szoftvert kell használni az más tészta, azt ne keverjük ide. Ilyen alapon nekem meg a Mac esik ki mert nincs rá Catia, se a céges adatbázis szoftver...
Ez a gép nagyon megéri az árát, kár fikázni. Nem tökéletes nyílván, meg nem mindig a bestbuy mindenkinek, de szerintem kb ez van ott ahol az ultrabookoknak lenni kéne árban és teljesítményben.
-
fuze
őstag
válasz
pengonorbert #77 üzenetére
Az vicces lenne
Egyébként elképzelhető, hogy jól működne a specifikációból kiindulva. Sajnos mindig inkább a wifi és a bluetooth kérdéses.
-
hwtvennek
tag
válasz
pengonorbert #77 üzenetére
Mondjuk ebben van valami. Ha volt egy kis eszük ilyenre csinálták meg.
Viszont az Apple bármikor kinyírhatja az egész Hackintosh dolgot.
-
citkar
addikt
válasz
pengonorbert #65 üzenetére
Ezek miatt ne aggódj. Magyar billentyűzet nem lesz és egyhamar (vagy sokára se) hivatalos importőr se, max szürke import, de szerintem még az se.
(#67) Furkoo
Hát nem tudom neked milyen magyar vagy angol billentyűzeted van, de nekem az Y és a Z sem ugyanott van, sőt az angolon nincs jelölve , míg a magyaron van ö,ü,ó,ő,ú,á,ű (az más kérdés, hogy beírható).
-
Tikakukac
titán
válasz
pengonorbert #65 üzenetére
Szinte biztosra veheted, hogy nem lesz, rendes importőrség is meglepne szervizzel. 1500 darab körül szoktak típusonként bevállalni ilyet, annyit meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest