- Nagyobb kijelzőt kap a Xiaomi 18 Pro - hátul
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Négyfelé kanyarodhat az iPhone 19 kijelzője
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Tényleg nem kell ehhez szolgáltató, csak egy bankkártya egy NFC-s telefon, és a Simple alkalmazás a Play áruházból. A főnökömnek is BB-s számlája van, és külön költségek nélkül tudja ő is használni, hidd el valóban működik.
Nem offolom tovább a topikot, ha segítség kell, keress nyugodtan privátban.Lol, tegnapelőtt panaszkodtam, tegnap kitöltöttem a banktól kapott kérdőívet, kiemeltem hogy ilyen fizetési módot kérek, ma meg már van mobilfizetés

-
zseko
veterán
Tényleg nem kell ehhez szolgáltató, csak egy bankkártya egy NFC-s telefon, és a Simple alkalmazás a Play áruházból. A főnökömnek is BB-s számlája van, és külön költségek nélkül tudja ő is használni, hidd el valóban működik.
Nem offolom tovább a topikot, ha segítség kell, keress nyugodtan privátban.A Simple nem megoldás, több szempontból sem, és nem felel meg annak amit írtam
Van plusz költségem a használatával
Ismerem, akartam is kipróbálni, tudom hogy működik idegen bankkal is, csak nem úgy ahogy szeretném 
-
tong
aktív tag
Nem offolom tovább a topikot, ha segítség kell, keress nyugodtan privátban. -
zseko
veterán
Szerintem sem egyre gondolunk
Nálam Budapest Bank van, és Telenoros vagyok. Van egy közös akciójuk, aminek keretében sim- és bankkártya cserével tudok mobillal érintés nélkül fizetni, úgy mint a paypass-os bankkártyával. Plusz havidíjért. Én meg megmondtam nekik, hogy fizessen anyátok havidíjat ezért, mikor 'ügyfél elégedettségi felmérés' keretében felhívtak és szóba került 
Persze természetesen kulturáltabban, kifejtettem nekik, hogy nem vagyok hajlandó plusz pénzt fizetni azért, pláne még csak nem is a banknak, hogy használhassam a pénzem (persze bankkártyánál is ez van, de ez azon felüli még extrémebb lehúzás). Ott van a BB-nek a mobilapp, ujjlenyomatos belépéssel is akár, a bánatért nem lehet belefejleszteni a lehetőséget? Mi köze egy szolgáltató sim kártyájának az én bankkártyámhoz, hogy működjön a dolog? Tessenek lefejleszteni szépen, akkor majd használom, addig meg zargassák azt aki elég birka fizetni érte.
Se a Samsung Pay, se a Google Pay nem működik nálunk, legalábbis legutóbb mikor néztem nem ment, szóval ezért kérdem, hogy oldottad meg a mobillal való olyan fizetést, mint egy paypass kártyával? Ja és persze számomra extra költség nélküli módon.
Az is jó lenne még pluszban, ha valamibe bepakolhatnám a hűségkártyákat is a mobilon, bár több helyen még mindig át kell húzni az olvasón :/ és nem vonalkódot olvasnak le.
-
zseko
veterán
Ehhez nem kell szolgáltató
Oké. Van egy Budapest Bankos Mastercard kártyám, és egy S8+ telefonom. Hogyan állítom be?
-
szabi__memo
nagyúr
-
tong
aktív tag
-
zseko
veterán
-
tong
aktív tag
-
zseko
veterán
Én már annak is örülnék, ha a telefonnal fizetést lennének képesek végre megoldani Magyarországon.
-
tong
aktív tag
-
Criminal017
őstag
Egy ilyen nálunk is nyílhatna valahol, mondjuk legalább Budapesten egy. De tekintve, hogy sorba nyitja a Xiaomi most már az Európai üzleteit, bízom benne, hogy mi sem maradunk majd ki és ami késik nem múlik, hozzánk is eltalálnak. Szomszédos Romániában most már nyitottak, meg ezek szerint akkor Ausztriában is van már ilyen bolt.

Rajta vannak, idő kérdése.

-
Exelsior24
aktív tag
Érdemes lesz Bécsbe is kacsingatni, nemrég nyílt meg a Xiaomi osztrák boltja.
SCS Shopping City Süd, 2334 Vösendorf, Ausztria
Egy ilyen nálunk is nyílhatna valahol, mondjuk legalább Budapesten egy. De tekintve, hogy sorba nyitja a Xiaomi most már az Európai üzleteit, bízom benne, hogy mi sem maradunk majd ki és ami késik nem múlik, hozzánk is eltalálnak. Szomszédos Romániában most már nyitottak, meg ezek szerint akkor Ausztriában is van már ilyen bolt.

-
Exelsior24
aktív tag
Bár van bennem egy enyhe csalódás a notch majmolás és nagyfokú iPhone kopizás miatt, de azért nem semmi készülékeket rakott össze a Xiaomi már megint, és igen kedvező árakon.
Már lassan 1,5 éve használom a Mi Band 2-jüket és nagyon szeretem, és ez az új Mi Band 3 is nagyon bejövős.
A Mi 8 SE méretileg majdnem pontosan akkora mint a mostani telefonom egy Huawei P8 , aminek 5,2"-os a kijelzője, és formailag is rettentő hasonló, de más gyártók már nem is készítenek ekkora méretű telefont, pedig sokan örülnének neki, szerencsére ők fogták magukat és összerakták 5,88"-os kijelzővel, nagyon tuti.A sima Mi 8 is nagyon király lett, bár azért kár hogy csak az Explorer Edition a beépített ujjlenyomatolvasós, ráadásul több helyen olvastam, hogy ez a változat csak nagyon korlátozott számban lesz kapható, mert keveset fognak csak legyártani belőle, lehet ide hozzánk már el se jut, bár az átlátszó hátlap nekem nem jön be, de mondjuk feketében elfogadnám.
Azért úgy összességében nagy grat a Xiaominak, azért mindig feladják a leckét a többi mobilgyártónak.

-
szabi__memo
nagyúr
Nem jársz vele rosszul, azt garantálom, 1 napja használom és nagyon bejön Redmi 3S után!
Ha emgelégszel a 3/32-es verzióval, akkor most a priority line szállítással 171$ért a tied lehet!
Ennyiért ez konkrétan ajándék!
Nekem mondjuk nem volt már telóm, igy sürgősen kellett, de 245$-t is megért a 4/64-es változat, főleg, hogy van hozzá 2 év magyar garancia!Már birtoklom

-
margithid
veterán
Ugyanez. SE jó lett volna, de így marad a Note 5
Nem jársz vele rosszul, azt garantálom, 1 napja használom és nagyon bejön Redmi 3S után!
Ha emgelégszel a 3/32-es verzióval, akkor most a priority line szállítással 171$ért a tied lehet!
Ennyiért ez konkrétan ajándék!
Nekem mondjuk nem volt már telóm, igy sürgősen kellett, de 245$-t is megért a 4/64-es változat, főleg, hogy van hozzá 2 év magyar garancia! -
szabi__memo
nagyúr
Azért írom, hogy várjuk ki a végét.
Szerintem biztos lesz belőle nemzetközi verzió, de árban kellő távolságra lesz a Redmi Note 5től.ThorsHUN
Köszi, akkor részemről felejtős is lenne...
Fura, hogy xiaomi pont a drágább készülékeibe nem pakol nagy aksit, Redmi meg 4000 MAh-t kap.
Na midnegy, nem bánom, hogy Redmi Note 5 lett és nem vártam Mi A2-re, vagy esetleg erre az SE-re.Ugyanez. SE jó lett volna, de így marad a Note 5
-
törölt tag
Én hozzászoktam Redmi 3S-nél a brutális üzemidőhöz.
Annyit szerintem nem hoz egy takarékos proci mint az aksi méretének a negyede.
Az biztos, hogy ennyiért ha nagy aksival jönne már túl jó lenne hogy igaz legyen
Egyébként mintha úgy látnám nincs B20as verzió, lehet ezt később jelentik be, de nagy öntökönrúgás lenne, ha ez kimaradna.Vèkonyabb az SE ès a Mi8 mint a 3S. Nem várhatod el az ugyanakkora akkkut.
-
ThorsHUN
őstag
Szerintem biztos lesz belőle nemzetközi verzió, de árban kellő távolságra lesz a Redmi Note 5től.ThorsHUN
Fura, hogy xiaomi pont a drágább készülékeibe nem pakol nagy aksit, Redmi meg 4000 MAh-t kap.
Na midnegy, nem bánom, hogy Redmi Note 5 lett és nem vártam Mi A2-re, vagy esetleg erre az SE-re.Sajnos en sem ertem miert faj a gyartonak 4000-es telepet ebbe belepakolni...
-
margithid
veterán
Én hozzászoktam Redmi 3S-nél a brutális üzemidőhöz.
Annyit szerintem nem hoz egy takarékos proci mint az aksi méretének a negyede.
Az biztos, hogy ennyiért ha nagy aksival jönne már túl jó lenne hogy igaz legyen
Egyébként mintha úgy látnám nincs B20as verzió, lehet ezt később jelentik be, de nagy öntökönrúgás lenne, ha ez kimaradna. -
törölt tag
-
Karavik
veterán
Mi8 támogatott frekvenciák, ill frekvencia sávok:
GSM B2 / B3 / B5 / B8
CDMA 1X/EVDO BC0
WCDMA B1 / B2 / B4 / B5 / B8
TD-SCDMA B34 / B39
TD-LTE B34 / B38 / B39 / B40 / B41 (120MHz)
FDD-LTE B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B7 / B8 / B12 / B17 / B20 -
margithid
veterán
-
Criminal017
őstag
-
Ricardo
titán
A kamerák teljesítményére kíváncsi vagyok. Meg a Band 3 tesztekre.
-
törölt tag
-
tibcsi0407
félisten
Na midnegy, nem bánom, hogy Redmi Note 5 lett és nem vártam Mi A2-re, vagy esetleg erre az SE-re.Nem is egy kategória a kettő,igy ez borítékolható.
-
margithid
veterán
SE kínai változata nem tud B20-at. Érdemes megvárni, hogy lesz-e belőle EU-s.
Na midnegy, nem bánom, hogy Redmi Note 5 lett és nem vártam Mi A2-re, vagy esetleg erre az SE-re. -
ThorsHUN
őstag
-
tibcsi0407
félisten
-
margithid
veterán
Azért az SE nem lesz olcsó, én 280$-tól látom, a Verge legalábbis ennyiről ír.
Mire ideér lesz az 300$ felet t is!
Év végén lesz ez érdekes valami akcióban!
Aksiról mit lehet tudni? -
ThorsHUN
őstag
Azt irtak, hogy a nagy kijelzot (6,21) egy 5,5-os telonak megfelelo hazba toltak bele.
Namost innen az SE belemegy a kompakt hazba (5-5,1) szerintem. Volt rola az elo adasban kep, de ezt epp nem figyeltem. -
Criminal017
őstag
Ja persze negyezres akksi mi?...
3400 a standard es csak 3000 az explorer...
viszont!
Ahogy nezem csak az explorer kapta meg a 3d arcfelismerest (ami igazabol tokom tudja mire jo... emojikra talan?) es a kijelzobe epitett ujjlenyomat erzekelest...
kameraja ugyanaz es ha jol latom ertettem a 3,5-es jack is hianyzik mindkettorol.
Ellenben (dobperges dobperges) mindegyik tudja majd a b20-at!!!!"3d arcfelismerest (ami igazabol tokom tudja mire jo... emojikra talan?)"
Arcalapú feloldásra jó; kvázi, mint egy ujjlenyomat olvasó, csak az arcoddal működik.

-
|AP|
veterán
viszont!
Ahogy nezem csak az explorer kapta meg a 3d arcfelismerest (ami igazabol tokom tudja mire jo... emojikra talan?) es a kijelzobe epitett ujjlenyomat erzekelest...
kameraja ugyanaz es ha jol latom ertettem a 3,5-es jack is hianyzik mindkettorol.
Ellenben (dobperges dobperges) mindegyik tudja majd a b20-at!!!!"Ellenben (dobperges dobperges) mindegyik tudja majd a b20-at!!!!"
Végre! Egyre érdekesebben hangzik számomra az SE
-
judas13
veterán
-
ThorsHUN
őstag
viszont!
Ellenben (dobperges dobperges) mindegyik tudja majd a b20-at!!!! -
judas13
veterán
Igaz. Meg utána a fogása, hordhatósága, a minőség érzete a mindennapokban is döntő nálam. De ezt csak személyesen lehet majd eldönteni persze vagy félig meddig egy teszt után.
-
LilProphet90
senior tag
-
|AP|
veterán
-
judas13
veterán
-
törölt tag
Hát ezt sajnos nem nevezném karcállónak
:Én egyébként pont hogy nem annak olvastam fórumban, ott írták, hogy 'puha' a kijelző.
Vakolatlan beton kerítésoszlop volt a bűnös :/
Majd megpróbálom kipolírozni valahogy, a 3-asat persze ettől függetlenül is megvettem volna. Meg meg is veszem, csak nem látom még, mikortól lehet

(#80) vince alig volt erőhatás, legalábbis emlékeim szerint nem hozzáütöttem, hanem szimplán nyúltam a kilincsért, és ahogy fordítottam a kezem, hozzáért a falhoz. Fóliával is koccoltam már le, az is karcos volt már, de a kijelzőn nem volt nyoma.
Ez már nem karcs, ez vágás

-
judas13
veterán
-
|AP|
veterán
azt már lehet tudni, hogy mekkora lesz az SE? Befoglaló méretek, képernyő méret.
-
Criminal017
őstag
Hataszondja.
Miband3 miben hoz ujat? Hol fejlesztenek (a kidudorodo igy serulekenyebb) kijelzon kivul (ami amugy olvashatatlan a napfenyben)?
Mi 8 SE - tokuj cucc. Jo aron kis mi8. Menoseg lesz es jol fog fogyni. Kivancsi vagyok a kamerajara, uzemidejere stb.
Mi 8 - ahogy neztem 3400 mAh akksi van hozza, viszont a hatlapi kurvabena ujjlenyomatolvaso.... nemar.
((Mi 8 Explorer ed... vagy mi a szosz a neve. brutalisan jol nez ki. Az ara az egekben de durvan jol nez ki. Ez nagyon ut.
Egy ilyen kicsi eszköznél, mint a Mi Band 3 az NFC, nagyobb akksi, érintőkijelző nem elég fejlesztés szinte semmi pénzért?

-
ThorsHUN
őstag
Hataszondja.
Miband3 miben hoz ujat? Hol fejlesztenek (a kidudorodo igy serulekenyebb) kijelzon kivul (ami amugy olvashatatlan a napfenyben)?
Mi 8 SE - tokuj cucc. Jo aron kis mi8. Menoseg lesz es jol fog fogyni. Kivancsi vagyok a kamerajara, uzemidejere stb.
Mi 8 - ahogy neztem 3400 mAh akksi van hozza, viszont a hatlapi kurvabena ujjlenyomatolvaso.... nemar.
((Mi 8 Explorer ed... vagy mi a szosz a neve. brutalisan jol nez ki. Az ara az egekben de durvan jol nez ki. Ez nagyon ut.
-
törölt tag
MiBand3 listára tève.
Te úristen, kell az SE

-
vince
őstag
:Én egyébként pont hogy nem annak olvastam fórumban, ott írták, hogy 'puha' a kijelző.
Majd megpróbálom kipolírozni valahogy, a 3-asat persze ettől függetlenül is megvettem volna. Meg meg is veszem, csak nem látom még, mikortól lehet

(#80) vince alig volt erőhatás, legalábbis emlékeim szerint nem hozzáütöttem, hanem szimplán nyúltam a kilincsért, és ahogy fordítottam a kezem, hozzáért a falhoz. Fóliával is koccoltam már le, az is karcos volt már, de a kijelzőn nem volt nyoma.
Ezt nem biztos, hogy bármelyik védőfólia megakadályozta volna
-
zseko
veterán

-
GuruZone
őstag
-
törölt tag
Besz@rok rajtatok, mindjárt felrobban a topik.

-
judas13
veterán
-
GuruZone
őstag
Judas13:
Mi8 Explorer Edition , 8 + 128 GB
158 000 FtMiBand3, azért durva a 7500 Ft-os kezdőár.
A végén volt egy videó, hogy 100 iparágat szeretnének megváltoztatni.

-
judas13
veterán
Titokban nyomják tovább csak belsősöknek....vagy akik be tudtak lépni az ujjlenyomatukkal azoknak 😀
4000-es aksit olvastam tán a 8-nál a chatbe talán de pillanatok alatt már kint lesz/van minden hiv.adat..
-
Eszti10
csendes tag
Leállt az élő, amikor az ujjlenyomatolvasóról beszélt volna....
Most akkor melyik változatban lesz képernyőalatti? Akksiról lehet tudni valamit?
-
judas13
veterán
Nekem már egy éve megvan, gyakorlatilag csak órának használom
, így kb. 26 naponta kell töltenem
Ha állandóan megy a BT, akkor kb. 9 napot bír ki. Fóliát vegyél rá, mert kb. semmit nem ér a kijelző magában, most csináltam rá egy nagyon csúnya karcot, persze hogy akkor, mikor épp lejött a fólia 
A Mi Band3-ban az ívelés nem tetszik, így nem lehet fóliát rakni rá. Az viszont tuti, hogy az NFC-s változatot veszem, vicces lenne rávenni, hogy azzal tudjak fizetni

(#69) vince remélem lehet is majd, bár nem tudom mennyire bízzam meg a kici kínaiakban

Sem a samsung, sem a google megoldását nem lehet használni itthon, a Telenor+BudapestBank 'megoldásért' meg fizessen plusz pénzt az akinek hat anyja van
Na ja ezért jó az NFC
kényelmes lenne vele fizetni!
Azt olvastam, h karcálló az üvege de mid1 figyelekvrá köszi...mikor is karcolódna meg😐😕
és csak lightosan használom havi 1 v 2 töltéssel magam is!😃😀 -
zseko
veterán
Nekem már egy éve megvan, gyakorlatilag csak órának használom
, így kb. 26 naponta kell töltenem
Ha állandóan megy a BT, akkor kb. 9 napot bír ki. Fóliát vegyél rá, mert kb. semmit nem ér a kijelző magában, most csináltam rá egy nagyon csúnya karcot, persze hogy akkor, mikor épp lejött a fólia 
A Mi Band3-ban az ívelés nem tetszik, így nem lehet fóliát rakni rá. Az viszont tuti, hogy az NFC-s változatot veszem, vicces lenne rávenni, hogy azzal tudjak fizetni

(#69) vince remélem lehet is majd, bár nem tudom mennyire bízzam meg a kici kínaiakban

Sem a samsung, sem a google megoldását nem lehet használni itthon, a Telenor+BudapestBank 'megoldásért' meg fizessen plusz pénzt az akinek hat anyja van
-
judas13
veterán
Mekkora már az a sportcsarnok stadion, talán fél Magyar o is beférne...
-
vince
őstag
-
Ricardo
titán
Van már valami hír a bejelentésről?
-
judas13
veterán
Na ja azt most eleve nem is számolom😀
-
margithid
veterán
-
judas13
veterán
Mi Band 2 vettem pint a napokban bőven sok nekem így ez most nem hat meg de azért fasza persze, már normális több soros (Soros!!!) kijelző 3D üveg stb.....169¥!!! Beszarás
-
judas13
veterán
230$ Mi8 SE
Bohócpénznek tűnik első felindulásomban.....mondjuk fekete péntekre meg majd mennyibe fog fájni teszem azt? Uff!
-
vince
őstag
Most van szó róla (mármint a Band 3-ról
), persze nem megy a közvetítés 
169¥-ra árazták be, azaz annyi, mint a Band 2 ára, komoly
-
judas13
veterán
Mivel nekem fasorban sincs az S8+al én megveszem lehet😀
Hoppp offline
Most vmi VR készség viccelődés kiséretében..
.......
zseko
Én is

Jaja pedig könnyű a kínai nyelv ha olyan sokan azt beszélik, meg főleg a képírás ami elrettentene tőle....,
GuruZone
Hamar kifut azcelső készlet nem vitás!😉
-
zseko
veterán
-
GuruZone
őstag
-
exedoc
senior tag
-
judas13
veterán
Selfie cam képek....jó a csaj

1799¥....1¥=40Ft
Brutal árak SE-nél!!
Nehogy megvegyem ennyiért! -
zseko
veterán
-
GuruZone
őstag
Mi8 128 GB + 8GB 158 ezer Ft !!
Ebben ott a kijelző alatti ujjlenyomat olvasó.------
"Sima"Mi8 115 ezer Ft!!!
--------Mi8SE Snapdragon 710
Szintén AI Dual Camera
76 ezer Ft-ért !!! -
judas13
veterán
-
zseko
veterán
-
judas13
veterán
-
törölt tag
Igen délben, pont reggel néztem, hogy ottani idő szerint 18:00-kor és 6 óra az eltérés hozzánk képest, nálunk az 12:00 óra.
18 órakor már az előrendelést fogják elindítani.
-
Karavik
veterán
Igen délben, pont reggel néztem, hogy ottani idő szerint 18:00-kor és 6 óra az eltérés hozzánk képest, nálunk az 12:00 óra.
Már régóta megy live streaming...
-
törölt tag
Szerintem meg fogja! És ne aggódj, a többi kínai gyártó is.
Mindegy, 1-2 év és lecseng, ebben biztos vagyok!
Egyébként most vettem Redmi Note 5-öt, nekem egyáltalán nem zavaróak a kávái, sőt, a gesztusvezérléshez alul is kell lenni kávának. Szerintem ennyi káva bőven belefér, tessék akkumlátorral kitölteni a kávahelyeket
Szinte biztos, hogy a Redmi Note 5/Redmi 5 Plus volt az utolsó nem elcseszett Xiaomi. De a remény hal meg utoljára.
A többi kínai gyártó már megcsinálta (Huawei, OnePlus, Vivo, stb.).
-
margithid
veterán
Szerintem meg fogja! És ne aggódj, a többi kínai gyártó is.
Mindegy, 1-2 év és lecseng, ebben biztos vagyok!
Egyébként most vettem Redmi Note 5-öt, nekem egyáltalán nem zavaróak a kávái, sőt, a gesztusvezérléshez alul is kell lenni kávának. Szerintem ennyi káva bőven belefér, tessék akkumlátorral kitölteni a kávahelyeket
-
törölt tag
Ultragáz, amit művel a Xiaomi, ha ezt az "egyediséget" megörökli a Redmi is, akkor atomot nekik.

-
Exelsior24
aktív tag
-
INGJOKE
veterán
-
judas13
veterán
-
judas13
veterán
T-8 óra.

-
joey04
titán
Hol a Mi Max 3 ?

-
Criminal017
őstag
Hol a Mi Max 3 ?

Lei Jun azt nyilatkozta, hogy még nem áll készen a bemutatásra. Valószínűleg Snapi 7xx procival lesz szerelve és gyártják, tesztelik stb. a készüléket.
-
fuze
őstag
Ez, hogy most kihagyják a 7est nagyon vicces. Marketing az egész. Galaxy s8, iPhone 8. Miért is lennének egyel lemaradva nem igaz? Az óra viszont várós, direkt ezért nem vettem meg a kettest

-
SÖ
addikt
Amit a kavaról fantáziáltok, az jól néz ki papíron, de a gyakorlat teljesen más. Azért van alul káva mert nem férne el adott vastagság mellett az USB port mikrofon hangszóró és a kijelző. Már az iPhone is hízott.
Szerintem a dupla GPS hozni fogja a méteren belüli pontossagot. -
Graphics
Jómunkásember
Kár a Notch miatt. Talán a kisebb modell érdekes lehetne, de csak ha jó az ár.
Vagy akkor már inkább a Mi Mix 2s a nyerő részemről, ha tudja a két napot, akkor lehet ejtem a Redmi Note 5-öt
-
DCI_market
tag
Ir lesz?
Méret marad az mint a Mi6 / mi5 széria vagy nagyobb? iszonyat várom hogy kell-e várnom rá vagy keressek más alternatívát, slowmo video lesz? mi lesz? dual GPS huha, engem még nem vettek le a lábamról, pedig mikor a Mi5re váltottam azóta imádom a céget és minden FS mobilt megvettem tőlük. -
szabi__memo
nagyúr
-
L4mie
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
Kár, hogy az SE-ből kimaradni látszik a 3D-s arcazonosítás, pedig nagyot szólhatott volna vele.
-
judas13
veterán
Tényleg nem értem. Az alsó kávát elhagyták volna és felülre akár még nagyobb is kerülhetett volna mint a kis sziget. Persze nem szigetként...
Attól félek a vásárlók mindent bekajálnak és megveszik...
Tényleg nem értem, minek ezt igy, mikor pár éve már kihozták a Mix vonalat.
Lehetne saját stilusuk, de nem, menni kell a "trend" irányába...Csak ismétlem magam, tökéletesen egyetértek veled!
Ezt akkor így most mijjjért is?😕 -
LilProphet90
senior tag
Mix után egyetlen kérdésem van: de mi 8?
Band 3-mat várom.
-
vince
őstag
Mi 8 SE-vel vagy anélkül nem fontos, én a Band 3-at várom
-
margithid
veterán
Tényleg nem értem. Az alsó kávát elhagyták volna és felülre akár még nagyobb is kerülhetett volna mint a kis sziget. Persze nem szigetként...
Attól félek a vásárlók mindent bekajálnak és megveszik...
Tényleg nem értem, minek ezt igy, mikor pár éve már kihozták a Mix vonalat.
Lehetne saját stilusuk, de nem, menni kell a "trend" irányába... -
judas13
veterán
A Mix design-vonala sokkal értelmesebb.
Az!
-
juuzer
addikt
Notchak notchak

Sajnos a Xiaomi is beállt nálam a gagyi gyártók közé (akárcsak az Oneplus vagy a Huawei és az LG is)
Egy Mi MIX széria után ez egyenesen szánalom. -
tibcsi0407
félisten
-
Karavik
veterán
-
judas13
veterán
Az alsó kávával ugyanolyan tucatnotch-os telefon, mint a többi, cserébe még a notch is olyan széles, hogy a statusbar-ra ne férjen el semmi.
A 3D felismerés is max parasztvakításnak lesz jó ennek fényében. -
ollie
MODERÁTOR
Mi 8 se lesz holnap.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tibcsi0407
félisten
-
törölt tag
Egyébként az SE várhatóan S710-zel érkezik.
-
RandomGosu
senior tag
-
INGJOKE
veterán
Sőt ha a hátlapra ragasztasz egy alma logót a falusi kocsmába be is nyomhatod hogy Iphone iksz... lol
Nah de holnap hany órakor lesz a bemutató? Mikor lesz az első cikk róla?
-
törölt tag
-
margithid
veterán
-
törölt tag
Hamarabb dobják piacra az SE2-t, mint az Apple. Erre Cupertinóban sem számítottak.
-
atis78
tag
Szepen elovettek a az indigopapirt es lemasoltak iPX-et. Sot meg SE nevezeket is atvettek. Szanalmas....
De igy legalabb konnyu lesz ra tokot meg foliat szerezni mert minden boltban lesz dogivel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze attol meg a keszulekek lehetnek jok....
-
joey04
titán
-
ghiottone
nagyúr
Amúgy a 7-es számmal mi volt a baj? Azt miért kellett átugrani?
-
joey04
titán
Kicsit fejetlennek tűnik ez a dolog, ha tényleg így fognak megjelenni.
-
Biluxzsolt
aktív tag
-
judas13
veterán
Nem tudom minek kell erőltetni azt a felső szigetet...
Azért mert a legtrendibb éppen ezt találta ki nm kellene követni..
Szerintem sokkal jobb lenne ha alul egyáltalán nem lenne semmi sáv, felül megegy kicsi ahova odaférnek a kamerák, ledek, érzékelők.
Remélem hamar le fog csengeni ez a trend, azt csiripelik a madarak, hogy a következő Redmi is iylen lesz...Az utóbbi évek egyértelműen legmegosztóbb feature ez a rohadványos sziget.
Nem tart örökké, de nagy kár, hogy ezen is van.....
Charles9
Köszi ezt nem tudtuk.
Ja de!😀 -
Charles9
csendes tag
A Xiaomi Mi8 holnap fog megjelenni.
-
törölt tag
Tetszik a Mi8 beszerzek egyet majd karira.
-
margithid
veterán
Nem tudom minek kell erőltetni azt a felső szigetet...
Azért mert a legtrendibb éppen ezt találta ki nm kellene követni..
Szerintem sokkal jobb lenne ha alul egyáltalán nem lenne semmi sáv, felül megegy kicsi ahova odaférnek a kamerák, ledek, érzékelők.
Remélem hamar le fog csengeni ez a trend, azt csiripelik a madarak, hogy a következő Redmi is iylen lesz... -
judas13
veterán
-
Juhaszatti
addikt
-
Csapoati
nagyúr
Nem lehet kettő darab ujjlenyomat-olvasó is, mint a Mate PD-nél?
-
törölt tag
Mi 8 SE

-
Karavik
veterán
-
judas13
veterán
Még egy nap. Aztán minden kiderül pro kontra egyaránt.
És a végtelen háború elkezdődik

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nagyobb kijelzőt kap a Xiaomi 18 Pro - hátul
- Rap, Hip-hop 90'
- Búcsúzóul itt a fekete Apple Vision Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- E-book olvasók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 512GB BLUE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL //
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 256GB BLUE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 256GB ORANGE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL
- Samsung Galaxy A55 128GB Normál Állapot,1 Év Garancia
- Moto G86 5G 8/256GB 0-perces Bontatlan 1 Év Garancia
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- AKCIÓ! GIGABYTE B760M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 PLUS ADATA 850W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 13600KF 32GB DDR5 512GB SSD RX 7800 XT 16GB DeepCool CG530 THERMALTAKE 750W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 06.05
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

Van plusz költségem a használatával
Ismerem, akartam is kipróbálni, tudom hogy működik idegen bankkal is, csak nem úgy ahogy szeretném

:

((

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)