- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
te tényleg hitvitát akarsz ebből nyitni? én leírtam hogy nagyon sokaknak az nem megfelelő. neked az. használd sokáig boldogan. tényleg. ha neked jó, hát rendben. ettől még áll amit írtam, hogy másoknak meg marhára nem elég.
de persze rá lehet menni hogy akkor mire is elég az. procira? megnézném egy húzott modernebb procin, mondjuk i7, volt már a kezemben, vizem is volt elég sokáig, számomra a talp megmunkálása már magában is elrettentő volt.
vga: gpu-n kívül semmi mást nem kell hűteni akkor akár még talán. de itt el is fogyott a tudománya.
fetek? aki tuningol annak a feteket is érdemes hűteni.. arra legjobb tudomásom szerint nincs.
pumpa: egy halkabb jobb teljesítményű többe kerül mint az általad előirányzott 5k. szal marad a gányolt cucc. innentől számomra nem megfelelő a gép tuningra, mert ha én tuningoltam akkor a memón kívül mindenre ráhúztam a vizet, fetek proci, sli, halkításra meg szintén, mert a kommersz pumpák hangja engem zavar. bár engem a vinyó hangja is zavart a quietdrive-ból is.
a lényeg a lényeg. neked megfelel, ennek örülök, hiszen te nézed. ettől még mondjuk rengeteg embert érdekel az esztétika is, ha téged nem attól még létező dolog. és mint mondtam az ordasi egy bőven belépő szett, aki komolyabban akar tuningolni az a talp megmunkálása, kommersz szorító, fetre semmi miatt hanyagolja, aki meg halkítani akar az komolyan vesz egy ilyen mellé egy normális pumpát 20 ért?
-
törölt tag
valljuk be azért hogy az ordasi féle cuccok messze vannak a vízhűtéstől. persze klasszikus értelemben egy ordasi szett, egy ifa fűrőradi, meg egy hekkelt akváriumszivattyú is vízhűtésnek minősül még ha a kiegyenlítő tartály egy kólásdoboz akkor is, de a legtöbb esetben csak viszonylag szűk vásárlóközönségnek nyeri el a tetszését. nem beszélve arról, hogy a teljesítménye meg marhára messze van egy középkategóriás szettől. tody cuccaira mondom azt, hogy ár/érték arányban már közelítenek ahhoz ami kellemes, és optikailag is ott vannak. egy normál pumpa, tartály, cpu vga chipset blokk azért messze többe került mint egy jó léghűtés, persze aki agyonfeszeli a cuccait, és kihajt minden maradékot a cuccaiból az áldozzon is rá.
azért megnéznék egy mostani vga-t mondjuk ordasi szettel, fetek, memók hűtése azért gebasz lenne... akkor már inkább fullcover blokk, az meg....
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest