Új hozzászólás Aktív témák
-
syC
addikt
válasz
Molnárka007 #49 üzenetére
Minden tiszteletem a Tiéd, mr. crosfilex
-
Molnárka007
tag
válasz
Molnárka007 #52 üzenetére
Megnéztem h betette e már amit,irtam és még nemvolt semmi,majd irtam és mire megirtam le OKÉZTAM,addigra betette
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Molnárka007 #49 üzenetére
Próbálkozz ITT !
-
Molnárka007
tag
Nem sYC-et akarom bántani csak férrenyomtam és azt már nemlehetett módosítani,szerkeszteni...
Am onnan sikerült előkotornom ezt a topikot h 9800gx2 vásárlása előtt álok és mondom irokmár ide,de mint láttam idős a tapok és nemnagyon dúlnak a topőikban a kolegák,de a szemem meg megcsípte a TESCOS kérdés... -
rup1u5
nagyúr
válasz
Molnárka007 #47 üzenetére
egyrészt egy lassan 1 éves hsz-en vergődsz, másrészt miért syC-et bántod vele?
egyáltalán, honnan sikerült előkotorni ezt a topikot? -
Molnárka007
tag
Hát fiacskám ez erősen beleüt az off topik offolásmérőjében,szal már ha lustavoltál elmenni a company totyikjáig,akkor egy off topikba betehetted volna h halványabban legyen a hülye kérdésed...
Sry nem megbántani akarlak csak hirtelen fejbecsapott ez a furi kérdés pont itt egy ilyen totyikban...
Pl.:Ez itt! -
syC
addikt
Ez mondjuk tényleg nagy átverés...
-
Chupakabra
csendes tag
CSÁÓ MINDENKINEK! nemtudja valaki véletlenül hogy mennyibe kerül a Company of Heroes a TESCOBAN? vagy hogy egyáltalán árulják-e?
-
Marcelino
csendes tag
Villám gyorsan tud nekem segiteni valaki???Tegnap vettem egy EVGA 9800GX2 K.O. Edition kártyát,és nem mellékelték hozzá a 8pin pci-e átalakitó tápkábelt!!!Honnan tudnék beszerezni egy ilyet???Előre is köszönöm annak,aki tud segiteni!!!
-
törölt tag
-
*Z/\ck*
aktív tag
bármondjuk szaros ujjoncként inkább befogom..
-
*Z/\ck*
aktív tag
syn7h37ic-nak igaza van. az emberek rögtön ráakadnak az új dolgogkra, lefikázzák, aztán ha kijön egy mégujjabb, azt fikázzák és az előbbit istenitik...
-
robekri
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #35 üzenetére
Jó lenne egy fotó róla!
-
törölt tag
Vazzeee
divat fikázni bármit ami új? Ahelyett, hogy örülnénk, hogy egyre több gyártó dobálja ki az új kártyákat, inkább a siránkozás, meg a fikázás megy.
Ez most a divat? Akármi jelenik meg az sz@r? Hihetetlen. -
én nem értem, mi bajotok ezzel. kis + teljesítmény kis felárért, 3 lépésben. szerintem teljesen korrekt. ha én egy 675MHz-es GX2-t szeretnék, akkor tuti kifizetnék érte +4e FT-ot, minthogy tuningoljam, ami vagy megy, vagy nem (és nem hat meg, ha 5-ből 4-nek megy annyit az alapórajeles, mert nem szeretnék az 5. lenni).
-
Noi88
tag
Vk parázik az OC-től az is ilyet vesz magának. Ettől függetlenül én is az égre néztem amikor megláttam ezeket az "emeléseket"...
-
Ősember
őstag
ha ti vezetnétek egy neves gyárto terméklistáját ti is megcsinálnátok ugyan ezt
miért? pusztán azért is, mert igy egy gyártosorrol lekerül 4 különbözö vga, tehát nagyobb lesz a termékkinálatod a semmitöl.
ettöl függetlenül egyet értek abban, hogy nem adnék ki +20 dodot azért, hogy legyen x mhz-el gyorsabb krtyám, mert az orajelet én is fel tudom emelni ingyen. viszont van, aki megveszi és amig lesznek ilyen emberek, lesznek ilyen 4-verzios-1-kiadások -
shteer
titán
válasz
TESCO-Zsömle #19 üzenetére
hát igen... mutass egy gépet aminek kell az 1200W
-
Fáraó
őstag
Sztem nem parasztvakítás, csak megnézték melyik GPU mit megy. Szétválogatták őket, belekalkuláltak még 3 év üzemidőt -ameddig biztos nem fő meg ezzel a hűtéssel-, aztán 10-20$-al drágábban eladták. Biztonságos tuning+gari egy kévés ráfizetésért.
én azt nem nevezném tuningnak, mert tulajdonképp egyszerű parasztvakításról van szó...
Ezt nem értem pontosan... Szted mi a tuning? A védelemről meg igazad van, mindig lehet ésszel tuningolni. -
Grigorisz
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #19 üzenetére
teljesítményben neked van igazad de ha ez a gyári valami nem szedhető la róla akkor sz*rt sem ér. ha rá tudok kötni egy emberes passzív blokkot akkor király és mikor megnéztem a tesztet rendesen utána láttam hogy lehet....
-
TESCO-Zsömle
titán
Bíztam benne, hogy a négyben már benne van a Black Pearl is, de nincs...
Vízestáp: Haggyadmá! Xaros 500W... Na EZ a vízhűtéses táp!
-
Ati007
őstag
nem sok jelentösége van a gyári tuningnak, az én PNY 9800GX2öm simán megy 700/1100/1750 crysis alatt is.
-
Arbiter
tag
azért én szívesen beneveznék egy ilyen ssc-re
-
bteebi
veterán
-
Fáraó
őstag
Szóval veszel egy gagyi hűtésű kareszt, teszel rá olcsó fa#&a hűtőt, tuningolod. Ha esetleg kipurcan akkor viheted gariztatni. Már a hűtőcserénél elveszted a garit!
Ja, adja az EVGA ezeket a tuningolt VGA-kat, de ad hozzá garit is(!), és nem 1 évre. Ezt miért felejti el mindenki? -
luw2win
őstag
Ezen mit kell emelni igy is ugy is szar..pff
-
Thomas1
addikt
-
FefeeX
veterán
Persze, mindig is az volt a legolcsóbb megoldás, ha Do It Yourself vettél egy no tuning példányt, a legolcsóbbat, szar hűtővel, olcsón vettél egy jobb hűtőt meg manuálisan megtoltad a sebességét... Node mondjuk vannak akik nem akarnak sz@rakodni ezzel (no nem én, én csinálom a DIY-t) azoknak ez tökéletesen megfelel...
-
Guruka
senior tag
Nevetségesek ezek a kis órajel különbségek.
-
Zin
őstag
ez sztem is vicc.
-
feel good
aktív tag
nevetséges az egész
-
Hebry
senior tag
Ez igen 1 kártyáról 4 bőrt lehúzni....
10 + 20 dolcsiért még tuningolják neked... De a hűtő a régi marad, csak hogy jó legyen...
Na erről ennyit. -
venember83
nagyúr
Olyan nincs, amelyik veri a GTS SLI-t?
-
emre33
addikt
paraszvakítás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest