Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #112 üzenetére
Amúgy nem értem, mi baja az S7 előlapi kamerájával. Selfie-ben is top az S7.
-
no more
veterán
válasz
johnyblaze #105 üzenetére
Most komolyan a szelfi kamerákat hasonlítjuk össze egy szakmai oldalon?
-
no more
veterán
Nem is mondtam, hogy rossz képeket/videókat lőnek. A topban vannak, lesznek is mindig az iPhone-ok (ez sok embernek nem tetszik, de így van) minden téren, de tavaly voltak bőven jobbak, főleg kamerában. A hetes néhol a 6-os szériát is alulmúlja. Tibcsikét zavarta ez a kijelentés, mert a szent almát istenkáromoltam előtte.
-
no more
veterán
válasz
johnyblaze #84 üzenetére
Az iPhone 7 semelyik csúcstelefonnál nem lő jobb képet, sőt, határozottan rosszabb minőséget produkál, néhol még a hatosnál is.
-
no more
veterán
válasz
johnyblaze #81 üzenetére
Miért, tudsz telefont mondani, ami szebb képet lő, egy S6-nál, S7-nél a Pixelen kívül?
-
no more
veterán
Jah, tiszta gáz, hogy végre egyediek lesznek a Samsung telefonok.
(#4) RaveForce: Hát az S6 óta nagyon ott van a Samu, nem véletlenül kapják az S-ek minden évben az Év Telefonja díjat. Ez várható lesz az S8 esetében is. Reméljük, hogy a HTC is összehoz végre egy régi stílusú készüléket. Unibody fémház, sztereó hangszóró, durva akksi, gyönyörű SLCD kijelző és persze, a szétoptimalizált Sense felület... Az U Ultra egy szégyen, egy szánalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest