Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

Hát nem tudom... Nemrég vettem Galaxy S7 Edge-t és a kamerájával nagyon meg vagyok elégedve. Viszonylag rossz fénykörülmények között is élvezhető fotókat csinál. Szerintem ezen a téren max a felbontást és az optikai zoom-ot tudnák fejleszteni. Esetleg a dupla kamerás nagylátószög/normál rendszert mint a G5-ben.

Az 1000FPS lassítás nem hoz lázba. A sima 720p@240FPS-st csak brahiból néztem meg 1-2 alkalommal. Jópofa de szökőévezte egyszer fogom használni max. Persze aki gyakran vesz fel sport eseményeket, vagy valami hasonló annak akár még jól is jöhet...

Amit még el tudnék képzelni hogy jól jöhet az a hőkamera (CAT s60), esetleg infra/éjjellátó ami 0 fény mellett is képes lenne rögzíteni. Infrásra még szerintem nem is volt példa telefonok között de kétlem hogy nagyon nehéz lenne egy-két nagy kapacitású Infra LED-et betenni a villanó mellé. Nem kell több száz méter látótávolság de ha 5-10 métert képes átlátni az jól jönne nekem... persze ha esete akarsz fotózni/videózni arra ott a vaku...

Az íriszolvasó üdvözlendő dolog... azt még télen kesztyűben is lehet használni az ujjlenyomat helyett. Persze csak ha szemüvegbe és gyorsan felismer.

Új hozzászólás Aktív témák