- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Ja, a GfWL egy másik kategória, az szerintem feltűnhetett, hogy kb. ott szidom, ahol érem. Mondjuk sok kapcsolatom azért nincsen vele.
az android meg miután megvettem a telefonom rá 1 hónapra már van.
Azért ez így elég rossz szöveg. Ezzel az erővel a Live-ra Magyarországon csak 1 évet kellett várni. Hiszen én egy évvel a bevezetése előtt vettem Xboxot, tehát én azóta várok
A valós helyzet az, hogy közel három évükbe került ezt az állapotot elérni, és ráadásul úgy, hogy médiapiacterük nincs is, tehát a felhasználók ilyen téren több éves hátrányban lesznek.
Ennek semmi köze ahhoz, hogy én szimpatizálok az MS-el vagy nem. Majd akkor fogok "bezzeg"-ezni, ha a WP7 1 év alatt megoldja a piactér bővítést, mint ahogyan ígérik (elvileg őszre meglesz). Na meg az lesz még lényeg, hogy mellé kapcsolódnak-e esetleg Zune-os lehetőségek. Egy Zune Pass pl. eléggé le tudna venni a lábamról - bár köztünk legyen szólva, sok esélyt nem látok rá sajnos.
(#11) Keldor papa: App Store, tehát az Apple-ös megfelelő? Persze, már jóideje elérhető. Kiegészítés: 2008 óta.
(#12) FRENK1988: Ja, tényleg lehetne írni, hogy Android Market, bár az egyik konkurens Store, a másik meg Marketplace, ráadásul előbbi rég elérhető itthon, szóval szerintem kevesen értik félre
-
Morden24
nagyúr
Majdnem 3 évbe tellett... de gratz
(#3) woland_y2k: Ja, én tudom. Azért nem hoztam fel, mert csak az biztos, ami már van
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Parfüm topik
- Építő/felújító topik
- LG LCD és LED TV-k
- Goddess of Victory: Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest