- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz
#06658560 #34 üzenetére
Őőőhm... te örülsz hogy hulladék oprendszert vettél amihez később jönnek frissítések? Vagy hulladék bugos játékokat amiket később frissítenek? Esetleg ótvar programokat amiket frissítenek?
Szerintem pont dícsérendő hogy folyamatosan fejlesztik és frissítik ahelyett hogy leszarnák és mondanák hogy ha új fícsőr kell vedd meg az új modellt.
Szvsz a kezdeti hulladék (saját tapasztalataimból kiindulva) kb 2-3%-ban hibázott amit azóta javítottak. Arról nem is beszélve hogy az utálok porszívózni-hoz képest a kezdő 2-3%-os hibaarány is bőven a megérte kategória, legalábbis az én szememben. Az új fícsörök ezen felül meg grátisz kategória.
-
hunluki
senior tag
válasz
benedekco #16 üzenetére
Nálunk xiaomi légtisztító és mop pro porszívó van. 2 naponta fut egy kört halk módban esténként amíg az emeleten alszunk, fel sem tűnik, légtisztító pedig szépen lehúzza a felkavart port.
Hetente szoktam üríteni, vagy ha appban nyíg hogy sok por van benne.Szvsz zseniális cucc, életem egyik legjobb befektetése volt, talán még 85k-ért sikerült megcsípni a porszívót, a légtisztítót pedig ajándékba kaptuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest