Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
Itt voltam az elmúlt fél évben, csak nem olvastam az nV topicok. Ha lenne 4K TV-m, nem játékra használnám vagy munkára de írtam is, hogy ez nekem nem probléma. Biztos lesz aki ezért inkább 980Ti-t vagy Titan X-et vesz. Szerintem is hátrány a HDMI 2.0 hiánya, csak nem a marha gáz kategória.
-
CsonkaImo
addikt
Videókártyához szerintem többen vesznek monitort mint TV-t, de lehet tévedek. Meg ott az input lag is. Ahhoz, hogy játszható legyen, komolyan zsebbe kell nyúlni, akár a Fury 2-3 szorosát rá kell költeni. Ilyen TV nem hiszem, hogy minden nappaliban megtalálható, de ez csak az én véleményem. Nekem nem hátrány, de lehet sokan hiányolják majd.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
jedimesterek #263 üzenetére
DP-n támogatja a 4K/60Hz(fps)-t. Monitorokon úgy is ez a csatlakzás az elterjetebb.
-
CsonkaImo
addikt
Jónak ígérkeznek ezek az új Radeonok. Egy Fury X-re benevezek, de előtte jöjjön a PH! teszt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest