- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Nekem tetszik, a kérdés csak a hangminőség terén vetül föl. Nem vagyok túl jártas a témában, ez a Kenwood jól "hangzó" név az otthoni Hi-Fi érában? Amúgy tudom-tudom, ez még messze nem "Hi-Fi", az igazi Hi-Fi ott kezdődik, hogy "vedd egy fél éves fizetésed" és vedd meg belőle a hangfalakat, aztán fél év múlva jöhet az erősítő...
Persze... A lényeg, hogy ha esetleg még jól is szólna, biztató utat nyitna az alternatívák felé...
Pl. az Onkyo-tól vagy egy Denon-tól (vagy ne adj isten egy Yamaha-tól
) is szívesen látnék hasonló megoldásokat. (De kizárólag azzal az igénnyel, hogy képes legyen legalább USB-ről FLAC-et is lejátszani, mert ez még az ilyen kis otthoni audiók világában is fehér foltnak számít, ami viszont kifejezetten üdvözlendő ezen a Kenwood-on, IMO...)
Bár az ára nem az én kategóriám...
-
Kékes525
félisten
"nagy felbontású (24 bit/96 kHz) WAV és FLAC formátumok megszólaltatása is biztosított." A többi nagy felbontású formátumok lejátszását nem támogatja? Az jó, hogy az integrált AM/FM tunerek megvannak. Kinézetre viszont nem tetszik.
-
A`rpi
addikt
Lesz olyan aki megveszi.
Jó régóta nem jött velem szembe ez a márka.
-
Barret001
addikt
Ugye ez valami antikvárium hirdetése?
-
Peter13
senior tag
Denon, illetve Onkyo vonalon érdemes nézelődni alternatívák után. Nekem az utobbitól van egy a hálóban, nagyon szépen szól: kifejezetten részletgazdag az énekhangok visszaadásának tekintetében, mély is van benne, és nem hal meg ha feljebb tekerem a hangerőt (a hírben szereplő Kenwood 2*10 wattja viszont nem sok tartalákot feltételez)
Persze, tudom, egy "rendes" erősítő 40 literes álló dobozokkal más, de ez nem is abban ligában versenyez (azok lent vannak a nappaliban
).
-
BatchMan
senior tag
Ha már a BT benne van, a WiFi miért szorult ki belőle?
-
Szári
tag
+1 "A Kenwood XK-330 rendelkezik az MP3 állományokat tartalmazó CD lemezek kezelését biztosító optikai meghajtóval." Aztabüdösku... a másik meg "Nem hiányoznak az integrált AM/FM tunerek sem, aminek köszönhetően rádiózásra is használható." Leteszem a hajam...100-130 ezerért nem semmi kis motyó.
-
Ixion77
addikt
Ellenőriztem a dátumot a cikk elején hogy nem 10 évvel ezelőtti-e...
-
Tigerclaw
nagyúr
Ilyen mikro hifi-kből van ami olcsóbban jobb minőségű zenét szolgáltat?
-
Viktor77
titán
Már nem divat távirányítót tervezni? [link]
-
bteebi
veterán
Az árát leszámítva alapvetően tetszik. Érdemes lenne kipróbálni, bár ilyen mini hangfalaktól azért nem lehet túl sok jóra számítani.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Kenwood XK-330 rendelkezik az MP3 állományokat tartalmazó CD lemezek kezelését biztosító optikai meghajtóval.
- Ukrajnai háború
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GTA VI
- Óra topik
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Rendszergazda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest