Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ennyi, pusztán reklámnak szánták.
Ha eladnak belőle pár darabot, akkor még jól is járnak.
Én a csúcstermékre is kíváncsi leszek, de a 3-5-6 modellek jöhetnek a szolgáltatókhoz.
EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html
-
khron78
őstag
Ez semmit nem jelent. A PH!-s megmondó emberek eldöntötték, hogy ez nem lehet siker. Éppen ezért a cikk valótlanságot állít.
-
SkyLine3000
addikt
Azért ezt remake-et szebbre is megcsinálhatták volna... Nekem sosem volt, de az eredeti sokkal szebb volt. A 3210el szívtam eleget anno és akkor befejeztem a nokiával.
-
Hennet
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #3 üzenetére
Szerintem is ronda és nem is igazán vélek sok hasonlóságot felfedezni a néven kívül.
Egy kevésbé játéktelefonnak kinéző külsővel jómagam is beruháznék egyre másodlagos telefonnak, habár kétlem, hogy a minősége megközelítené a klasszikust (értem itt ez alatt hogy a WC-csésze hamarabb eltört, mint a telefon, ha belejtetted)...
Ha már mostanság úgy is nagy téma az elnevezés, hogy lehet két telefont (jogilag) azonosan elnevezni? Nem okoz ez problémákat?"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."
-
Heisenberg69
senior tag
Hülye kérdés, de ezen milyen rendszer fut? Android?
[ Szerkesztve ]
SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
-
Robi BALBOA
őstag
Jó az irány, szívesen látnák több ilyen klasszikus telót, 6230(i), 6500, 7900, 8800, 8910(i) stb...
Lenne rá kereslet az fix
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #8 üzenetére
Nincs kizárva , gondolom ha ez siker lesz , jönnek az újabb "remakek".
[ Szerkesztve ]
-
Jó lesz vele kapálni a kertben.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
WhiteWalker #9 üzenetére
Úgylegyen
Igényes anyaghasználat, jó összeszerelés, faék egyszerűségű menü, néhány apró kis okosság és már veszem is.Ez az új 3310-est is meglesem azért, milyen lett.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
válasz
Heisenberg69 #6 üzenetére
8.0 Android Oreo....
EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html
-
razzorr
őstag
Szerintem ebben a vitorlában már nem lesz szél. Persze nosztalgia,oké,de ez a mai generációnak meg a következőknek már nem mond semmit. Ma nem az "egyszerűbb néha jobb" elve működik,hanem a mindent bele és csillió maggal, felbontással... ez már nem az a világ,elmúlt,ahogy Woodstock is. El kell fogadni. Max nagyinak meg 1-2melósnak,dílernek másodtelefonnak jó lesz,de már csak a mai életviszonyok, igények miatt sem lesz akkora áttörés.
-
-
Tomcat
őstag
Az a poén hogy nem is egy E52 üzemel még ma is nálunk céges telefonként és egyelőre nincs is (értelme) bármire lecserélni. Telefonálni, SMS-ezni, tökéletes, nem gagyi szétesős műanyag hanem tartós fémházas konstrukció és több napos a készenléti idejük eredeti akksikkal. Viszont ha lenne valami hasonló az új felhozatalban akkor már elgondolkodnánk a lecserélésen.
Én viszont majd az új Snapi 835-ös készülékekre leszek kíváncsi saját célra. Remélem, hogy érdemes lesz várni rájuk és lesz végre igazi utódja a 808-nak is..
Tomcat
-
The Goth
tag
Egy eredeti, bar mar erősen megkopott, de meg boven használható darab meg mindig itt figyel a fiókban.☺ Alkalom adtán ha ugy hozza a szükség meg elo szokott kerulni. Ez az uj, azon túl, hogy szimplán bénan nez ki, biztos nem is lesz olyan tartós, mint az eredetije. Afelől viszont ketségem sincs, hogy sokkal többet el fognak adni belőle, mint sokan gondolnák.
"A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"
-
sBc
aktív tag
Egyetértek, de nem csak telefonálni és sms-ezni volt jó. Anno lehetett már böngészni rajta és voltak csetelő, navi és egyébb alkalmazások is rá.
Az újkori verzióban egy korrekt böngészővel már nagyon sok online szolgáltatást el lehetne érni, ki lehet váltani bizonyos appokat, nem fontos hogy annyira "okos" legyen a teló.[ Szerkesztve ]
-
moma
őstag
Én vennék poénból, ha nem lennék lusta SIM-et cserélgetni. Így nem.
we all deserve a bit of luck.
-
sBc
aktív tag
Például ha az LG megcsinálta LG Wine Smart androidos kagylótelót és a BlackBerry KeyOne-t mint androidos qwerty billentyűzetes okostelefont, lehetne egy hasonló a Nokiának is, hagyományos, featur phone formában.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Heisenberg69 #18 üzenetére
Amilyen a kérdés, olyan a válasz. Hülye kérdésre / Te magad írtad /, hülye válasz...
Ránézel, csak látható, hogy nem Android... Oké, kivétel a Nokia X Mutáns rendszere..Ha mindent ilyen rohadt komolyan veszel... Ne tedd, nevettél egy jót, ja nem, és kész, nem kell ezt túl izgulni.
Mi a problémád? Felesleges feszülni szerintem. Tudom, front van.. Majd elvonul.
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Nekem ezek az Androidos gombosok kifejezetten tetszenek, nem is értem miért nem árulnak több helyen ilyet, sokan igényelnék az okostelefonok tudását gombos kiadásban.
A 3310-zel kapcsolatban pedig senki se mondta, hogy hatalmas bukás lesz, hanem szimplán úgy gondolták, hogy jobb lett volna ha jobban hasonlít az eredetire. Ennyi volt. Persze már az ár publikálásakor tudni lehetett, hogy sokat nem fognak belefeccölni.
-
Crafter32
őstag
Örülnék, hogy lenne folytatása 3310-nek és tovább lovagolnák a hullámot. Egy jó kamerás hagyományos Nokia-t szinte mindenki vár. Ezeket a tapicskolós vackokat amihez néha külön táska kell sokan eldobnák.
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Egy 8210 és 6210 jöhetne.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
WhiteWalker #9 üzenetére
Nem lenne hátrány ha lenne "butafónból" is bőven választék. Okosabb és kevésbé okos butafón.
Sok embernek egyszerűen semmi szüksége nincs az okostelefonra, meg az androidra. Szomszéd boltos haverom is pl 1000 éves nokiát használ. Fogalma sincs róla, mi az az okosteló.És sorolhatnám, hány embernél látok butafónt.
Apámnak is volt kb 1 hétig, aztán el kellett adnom. Azóta is egy őskövület Siemenst és egy ugyanilyen régi Sony-t használ... -
törölt tag
Ezt a Nokia csúcskészüléket megvárom.
-
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #28 üzenetére
Tényleg nem, de ez az S30+ rendszer nem egy nagy eresztés.
Miért nem tudnak legalább egy S40-est beletenni?" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
mackoapo11
aktív tag
Teljesen jól csinálják!!! Visszavezetik a köztudatba a márkanevet,egy relatíve olcsó készülékkel,aztán jönnek a nagyágyuk! Ha nem Samsungositják el az áraikat,nagy sikere lesz a Nokiának!!!
-
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #31 üzenetére
Nekem is van, de nem estem tőle hanyatt. (Nokia 130)
Egy 6300-as Nokia fényévekkel többet tud nála, ha a mostani nyomógombos telefonok hoznák azt a szintet nem lenne semmi gond." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
macilaci78
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #3 üzenetére
Ma a szappantartó forma a szép, ami vékony, mint egy bérlettok.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Azt olvastam h csak 2G-t tud. És ha az megszűnik,akkor lehet belőle támaszték.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
-
Ricardo
félisten
A jelenlegi kínálatukból az ötösre vagyok kíváncsi.
-
stefanov
csendes újonc
Lehetne strapatelójuk és az 515re hajazó elegáns modell is. Volna mindkettőre igény.
-
paparazzi2
tag
Sziasztok!
Érdeklódni szeretnék, hogy van e valamilyem módszer arra, hogy az androidos telefonon (gmail címtárba) elmentett telefonszámokat átmásoljam hagyományos nokia telefonra.
Egy ilyen készülékre szeretném: Nokia 130 (Dual SIM) kártyafüggetlen
Köszönettel János
-
quailstorm
nagyúr
válasz
paparazzi2 #45 üzenetére
VCF exportot kell átgányolni backup.dat-ba
nagyon nincs időm fordítani, nem tűnik lehetetlennek, de biztos vannak buktatók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egy brit áruház szerint óriási az érdeklődés a HMD Global nosztalgiatelefonja iránt. Júniusban érkezhet az abszolút csúcskategóriás Nokia mobil.
- Canon EOS DSLR topic
- Terelgeti a szakadék felé a Windows 10-et a Microsoft
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok