Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Igen, sejtettem hogy valakinek mindenre lesz válasza.. De szerintem Te is érted, mik azok a dolgok amire próbáltam utalni.
És igencsak remélem, hogy én ezt már nem fogom megélni (esélyes), mikor ilyen autók fognak velem szemben közlekedni, hogy nincs benne senki.
Térkép? Ahány fajta app van, mind más irányba akar elvinni, és ha én pont nem arra akarok menni amerre a drága kis okos autócskám szeretne, hanem majd bepötyögök 76 köztes pontot? Vagy beszélgessek az autóval? Te mennymá' arra felé. Miért van olyan érzésem, hogy magyar nyelvet ez sem fogja tudni, mint most pl a telefonok, mind csak angolul ért. Igaz addig még sokat fejlődhet ez a dolog is, de ha 10 év alatt vagy hány éve vannak ezek a google és tsi féle hangutasítások és még mindig nem ért magyarul, akkor az emberek a hülyék, mert mért nem tanulsz meg angolul?
Igaz a világ az elmúlt 10-15+ év alatt nagyon gyorsan fejlődött technika terén és ki tudja mi lesz 20 év múlvaMikor minden autónak van valami baja, legyen az a régebbi Touareg a légzsák hibákra panaszkodva, érintkezési hibái stb..
Most mit csinálsz? Elviszed szervizbe....
Feltéve, ha nem csavar fel a fára mert épp nem érintkezik valamelyik szenzora úgy ahogy kellene. Vagy minden egyes hibakód után dob egy satu féket majd, hogy fel ne boruljak a kanyarban ahol kigyulladt a check lámpa. azt drága pénzért jön egy másik önvezető trailer aki elviszi a szervízbe az autómat ahol már emberek sincsenek, mert már azokat is lecserélték gépekre.
Vicces idők fognak jönni, de én még maradnék míg élek a kormánynál és a pedáloknál. -
giacomo gess
kezdő
Állj, állj, állj, állj állj!
Kevered a latorfaszt a fatorlasszal!
Közúti Rendelkezések Egységes Szabályozása=Kresz.
A KRESZ nem vonatkozik arra, hogy pl. rád esik egy meteor, kitör egy vulkán, földrengésben leszakad a híd stb. (vis maior), hanem a közlekedésben résztevevők (személyek, ma már, akár mesterséges intelligenciák) viselkedését szabályozza.
Önmagában koherens, konzekvens, releváns.
Az, hogy a gép mikor, hol, miben lehet "jobb", mint az ember, az egy külön kérdéskör, nem a KRESZ tárgya, az önmagában, az emberre vonatkoztatva is megáll, működik. (Ideális esetben, tehát, ha mindenki betartja.) -
btprg
senior tag
Arra kíváncsi lennék hogy ki vagy mi dönti el, hogy mi a végszükségi helyzet
Mert ha a "sofőr" (utas), akkor máris nem lesz olyan hű de biztonságos az egész rendszer, ha bárki bármikor felülbírálhatja a működést. Jajj ne, ez nem fordulhat elő, olyan borzasztó jövőkép lenne a vezérbirkák számára, ha az emberek bármibe is beleszólhatnának amit velük csinálnak...
Sajnálom hogy rossz tapasztalatod van az autókkal kapcsolatban, de hogy pár embert megvernek bézbózütővel az még nem indok arra, hogy tiltsák be a baseball-t...
-
giacomo gess
kezdő
"Az ilyen embereknek komolyan csak ajánlani tudom, hogy egyszer karambolozzon életében más f@szsága miatt vagy üssék el."
Bizony, a balesetek 90+%-a az emberi tényezőre vezethető vissza.
Nem túzott elvárás egy ennél jobb "hatásfokú" rendszer kifejlesztése.
A KRESZ alaptörvénye a bizalmi elv, miszerint:
Úgy kell közlekednem, hogy jogosan feltételezem azt, hogy a többi résztvevő is ismeri ÉS betartja a szabályokat.
Ergo:
Ha mindenki betartja (betartaná) a szabályait, akkor sohasem lenne baleset. Ezt egy gép mindig (jobban) tud(hat)ja teljesíteni! -
btprg
senior tag
Ez az "olajlobbi" egy olyan szó mint a "méregtelenítés". Ha valahol ott van, akkor tudom hogy azt a szöveget nem kell komolyan venni
De akkor még nem sejtetted, hogy az autógyár mellett békaemberekkel fogsz találkozni, ugye?
szerk.:
@arnyekxxx (#108)
Az aranyrudakon beszartam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest