- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
hát de ha leteszed energiakímélő módba az okostelefont akkor nagyjából a szuper okos telefonból egy fél tégla lesz. így neki vágni egy hosszabb útnak hát nem is tudom. amúgy fején találtad a szöget nálam , már látom magam egy trollként amikor be jön az írisz szkener mert már most feleslegesnek látom hogy ezért kiadjak x ezerrel többet. de ez tényleg az én hibám mivel le se zárom a telefont sose . nagyjából csak lopásvédelemnél lesz értelme . ha ellopják akkor megérte a befektetés ha nem akkor felültettek megint. sokal nagyobb bajnak látom ha lemerül a telefon amikor kellene
-
zazenke
őstag
válasz
csernak75 #39 üzenetére
hát én lehet hard core user vagyok mert egy kis gps-sel megfejelve estére mire haza érek fel kell tenni mert nem reggel már nem ébresztene . de én mikor szabadnapos vagyok itthon is összejön a 3.5 óra kijelző idő(sokat böngészek). és tényleg jó munka hely
. nekem nem lett kényelmesebb inkább kötöttebb ezért is hagytam abba elveszed a telefont és nem tölt .idegesített. nem foghattam még a kezembe sem. a kikopott töltő csatlakozó az egy érdekes kérdés én is féltem tőle de még a 4 éves lg g2 csatija is bírja. ( 4 évente amúgy is váltanak az emberek ma már telefont. nekem eléggé fűtött a vezetéknélküli jobban mint a hagyományos. de pár ezer ft-ról beszélgetünk amúgy most . kb 2-3 ezer egy pad . az átalakítás pedig egy matrica felragasztása a hátlemez belső oldalára. szerintem egy g6 nál is menni fog
-
zazenke
őstag
igen kb 1.1 1.2 amper de ez mellett hogy használod még fel bír tölteni. ha lekapcsol a kijelző meg vissza áll full töltésre. magyarán nincs kiesett töltési ciklusod. na most a wireless mit csinál ? kínlódik 1 amperrel ha leteszed ha meg használnád és kézbe veszed akkor meg nincs töltés lemerül a teló. képtelen folyamatos üzemet tartani neked. és ehhez add hozzá hogy a g4 es nagyjából 3.5-4 óra kijelzőidőnél beadja a kulcsot. ergó én minden nap töltöm szinte. és ezmiatt nem lesz többet ilyen telóm és 90 % hogy az lg most is elkövette ezt a hibát(a g2 még jó volt) . de majd hamarosan meglesz a gsm arena battery tesztje . a g4-é siralmas. többet nem követem el ezt a hibát hogy ezeket a teszteket nem figyelem. az s7 edge majdnem duplája
-
zazenke
őstag
60000 ft de nem kimondottan utazásra való mert nem agyba dugós hanem a fület körbe ölelő hifi fejhallgató .mondjuk ma már látok fiatalokat ekkora fejesben is sétálgatni. amikor én tini voltam utcára fel nem vettem volna ilyet. de nagyon nem bántam meg életem eddigi legjobb fülese. veri az általad említett modellt is és a vezetékesek egy részét is 40 ezres szintig kb. filmézésnél nem csúszik a hang szóval mindenre jó
-
zazenke
őstag
hát amit most elmondtál az szerintem nincs egálban azzal amivel én érvelek. az igaz én csak olyan étterembe járok ritkán ahol ez nem ismeretes de ahhoz hogy ez egálba legyen mindennap étterembe kellene járnom. mert amit én mondtam az nálam mindennapos hogy ágyba fekve is használom a telefont bár ezzel lehet egyedül vagyok. a melegedés az szerintem megint nem egészséges. az meg hogy vizes a csatlakozó nekem az még nem volt soha életemben pedig kerékpáros vagyok télen nyáron
-
zazenke
őstag
aztán mire is jó ez a wireless charging. A g4 ben sincs gyárilag de pár ezerből bele tettem mindenestül. Eredmény : a telefon ugyanúgy helyhez kötött mint egy kábelen sőt jobban mert atom pontosan mindíg rá kell tenni hogy töltsön , még kábelesen a 3 méteres kábellel oda vissza dobálom az ágyon vagy számítógép asztalon oda-vissza. a telefon b@szottul melegszik töltés közben vagy a töltőlap melegíti át. és a töltőáram is csak 1 amper szemben a majd 2 amperrel. kb 1 napig használtam mert jobban korlátozott mint a kábel . azzal behasalok az ágyba és miközben nyúzom a telót még fel is tölt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest